Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    01. Ožujak 2016. 14:17

Duny kako ti je vec rekla Sanjarka 
    kad rodis sve radis onako instiktivno☺ priroda se pobrinula  da taj majcinski nagon da zastiti svoje mladunce nadjaca sve strahove 

Sto se tice buse ja nemam neki osjecaj da nesto puno raste ali zato osjecam kako otezava,ima par dana vec kao da nosim vrecu cementa zavezanu oko struka😐

MomM.94
    01. Ožujak 2016. 14:18

Ovo je super akcija, stvarno se isplati..

Ajd me podsjetite kak sliku stavit...Svaki put zaboravim

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    01. Ožujak 2016. 14:24

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

sarlina
    01. Ožujak 2016. 14:31

Bokić curke...ažuuurne ste...ja sve pročitam i sve taman krenem pisati i netko me sjeb*** i uuuuhhh....
    Starim....naviiijamoooooo :)
    ....bemti šalabahter mi treba jaooo...
    Beštije u brisevima, ginekolozi i anomaly za 2 minute - sranje teško....ja hvala B nisam imala s beštijama u brisevima problema, ali u urinu jesam pa uh....i candidu sam imala jedan perio, dok nisam sa C viatminom sanirala sve.....moram šutit da ne ureknem...
    Dunya...znaati ćeš sveeee vidjet ćeš...to ide samo od sebe...ja sma se nakupala , natrljala sisa tuđih upaljenih, svaštaaa....a isto me frka kako ću svoje..pogotovo kad krene plakati -hoću ju znati i moći smiriti....a onda vidim balavce koji do 18 imaju već 2 , pa jbt....MOĆI ĆEMO MI TO!!!
    U sl. Brodu za vikend Sajam mame, bebe i trudnice...veselim se i vodim svoju mamu i svekrvu i kumu....Bože pomozi i kartice kući ostaviti.....

MomM.94
    01. Ožujak 2016. 14:33

eto, ja i dalje mislim da imam premalu bušu za 25 tjedana...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

uykmyjh
    01. Ožujak 2016. 14:36

Bok svima :)
    Čitam vas svaki dan, ali nikad nemam niš pametno za napisat pa bolje da šutim...
    Meni trudnoća teče odlično, nijedna mučnina, nijedna nesanica (osim kad me pas probudi da se pomaknem, hoće kraj mene), nijedno povraćanje... Pa nisam ništa tipkala da ne ispadne da se hvalim kako mi je lijepo dok vi tu patite jadne 

Ja sam jučer doživila svoje prvo maženje trbuha... Prijateljica saznala da sam trudna pa me mazila svako malo. Moram priznat, jako čudan osjećaj hahah 

Jedino sam "needy" na dane, naljutim se na dečka ako ode negdi bez mene...  Ili počnem plakat jer mi se motaju svakakve misli po glavi... Jadni ti muški s nama 

Evo buše 
    http://prntscr.com/a9tl77
    http://prntscr.com/a9tobl
    Koje su vaše alternative za brijanje? Još malo pa se neću ni vidit! Meni postaje sve teže, a nemam neko ručno ogledalce ><

CrazyPuppet
    01. Ožujak 2016. 14:43

pozdrav curke, evo ja danas konačno na poslu. Kod mene sve ok, konačno mi stigla vreća za spavanje za malca pa ćemo vidjet kolko će on htjet u to, imam osjećaj da baš i neće 
    Dunya i ja sam malo šizila u prvoj trudnoći, čak i nakon trudničkog tečaja di su nam sve objasnili, i tih svih videa. Ali kad rodiš, onda vidiš da ti to sve znaš i možeš i nije ništa strašno :) 
    Kaliko su ok za tetranje ali samo kao uložak u cover, onaj fold se ne može raditi jer snappy kopča nejde u sitne pore kaliko tkanja. Ok upijaju ali mi se tetre čine bolje. Ja sam ih uglavnom koristila za podlogu za kolica i za pokrivanje i svašta nešto, za u pelene su mi bile bolje tetre.

Sanjarka88
    01. Ožujak 2016. 14:49

Sarlina uživaj u shopingu, i ponesi ti ipak kartice

Teja i Sandrich super su vam buše, taman kako trebaju bit
    što se tiče brijanja nisam si još našla načina, trenutno se brijem napamet, no sljedeći tjedan mi je pregled i neznam što ću.... jer sad zaista više ništa ne vidim, ni kad glavu nakrivim, ma nikako

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    01. Ožujak 2016. 15:08

Hvala vam curke na uvjerenju da cu ja to moci, kao sto sve mame mogu.
    Curje, buske vam fino rastu, ne uzrujavajte se oko toga jesu li premale.. Nisu.
    Ja si mislim kako je velika!! A zapravo je bas kako treba biti!! Jedino je dosta nisko. 
    Sanjarka, nije li tebi bio termin za sliku prosli tjedan? Nama je sutra dan za slikanje pa mogu staviti, da vidite tu loptu koju nosim. 😂😂
    Jel moze neka od vs koja ima kaliko pelenu uslikati i staviti tu na forum da vidimo kako ona izgleda? Ja cu kupiti tetre, pa ne znam dal mi ove trebaju..
    Cro, odakle ti toliko tetri?? 😮😮 
    Ja si mislim isto tetre stavljati tu i tamo u cover od AI2, umjesto ulozaka, pa cemo vidjeti...
    Sto se tice brijanja, ja sam jcr na slijepo sredila bikini zonu, ali doslovno na slijepo. A buduci da sutra imam pregled, mislim da ce muz imati dns zanimaciju. Cak je rekao da nije ustrtaren od brijanja osjetljivog podrucja, ali da ce biti spor... A to je ono cega se, zapravo i jedino, uzasavam.. 🐌🐌🐌🐌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.