Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    28. Veljača 2016. 10:50

Dobro jutro
    kokolo5 ma pusti ljude sta kazu,ja sam bila pred porod,dodem u mup i odem preko reda kao trudnica to pobuna nastala kao di je trbuh sto lazem itd. nisam imala velik stomak ni u jednoj trudnoci,a s djecom je bilo sve super

mare1989
    28. Veljača 2016. 10:51

Inace kako ste trudnice,mamice?
    Ja sam jutros koma,oci me uzasno peku,grlo boli,nos . Sreca muz doma pa ce pomagat oko djece

baby♡girl
    28. Veljača 2016. 11:19

Jutro zene.
    Kokolo posalji ti njoj jecmenac. 
    Meni je preslatko vidjeti sitne trudnice s malom busom, a ja npr trbusinu toliku da zapinjem s njim non stop. Znaci uspjela sam se ogrebat po sred trbuha. Onda mozes zakljuciti koliki je. Nemoj da te diraju misljenja drugih ljudi. Meni svi kazu uh jebote koliki ti je trbuh. Ono ajde bjezi mi s ociju jer cu te pojest pa ces onda vidjeti koliki mi je trbuh 😂😂
    Lea lijepa su ti kolica 😉
    Uzivajte u danu zenske 😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    28. Veljača 2016. 11:39

Neznam zašto ljudi imaju potrebu komentirati baš toliko...svaka smo drugačije građe, sukladno s tome su nam i trbusi različiti:-)

zabica25
    28. Veljača 2016. 11:45

iva, kolica su mi jako lijepa :)
    Kao što Bruna veli, vikendom zatišje, ali se nadoknadi kroz tjedan 

Dobro sam osim što mi je jako pritisak dolje pa se bojim da bebica ne bude jako nisko :/
    Kuha se i čeka ručak, popodne malo do svekrve i na groblje. Rutina kao i svaku nedjelju :)
    Danas se gleda LJUBAV JE NA SELU

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Majadila
    28. Veljača 2016. 11:48

Jutro cure :)

Iva, lijepa su kolica! 

Što se tice posteljine, na tome se stvarno moze ustedjeti novac jer beba ne treba ni jastuk ni poplun, a bogme ni tu ogradicu. 

Ja jos dugujem dojmove sa zadnjeg dana trudnickog tecaja. Bila nam je glavna primalja, a na kraju smo jos obisli i rodiliste, vidjeli boksove, odjel babinjaca... To sve skupa izgleda skroz okej za jednu bolnicu.
    Što reći. Ostajem pri Vinogradskoj. 
    Predavanje je bilo odlicno, primalja nas je sve ohrabrila, odgovorila na sva pitanja, kasnije pokazala i taj cuveni stolcic i ohrabrila nas da ga trazimo i koristimo, kao i pilates lopte. 
    Sve u svemu, mislim da cu moci dobiti sto prirodniji porod ako dobro iskomuniciram sve sa osobljem - a da li ce to biti lakse ili teze ovisi o smjeni u koju uletim, ali da se. 
    Zato mi je sljedeci korak rad s doulom, dobra priprema partnera i mene, nada da se nista nece zakomplicirati i da ce sve ici svojim tokom. 

Ovo sve je moj nacin hendlanja straha i panike od nepoznatoga, poroda i neizvjesnosti, koji je bio ful izrazen do prije par godina. Sad sam totalno okej sa svime time, sto vise znam to mi je lakse. 

Stigla mi je konacno knjiga s amazona o zdjelici i vjezbama za pripremu za porod, pa se danas bacam na to. 

• kokolo5
    28. Veljača 2016. 12:23

Hvala cure, utjesile ste me. Jecmenac joj je vec na putu!
    Baby, ali ja uopce nisam sitna  valjda se ovaj put debljam proporcionalno, ne ide sve u trbuh. A stvarno bih volila da je malo izrazeniji-to mi je bas slatko  U prosloj trudnoci, kad bi me pitali kad je termin, rekla bih evo na, sad svaki dan, samo sto nije...i to je bio moj odgovor vec od 20og tt. Tako bih izbjegla suvisna pitanja o blizancima i komentare o velicini...tad me to, moram priznat, manje smetalo nego sad. Ali sta se moze... 
    Maja meni je to super kako se informiras o svemu i pristupas tome racionalno. Mislim da ces na takav nacin uspjet dobit sve sto zelis na porodu, kad vide da imaju posla s nekim tko je sve dobro proucio i ne govori na pamet  u svakom slucaju, vi u Zg-u ste sretnice sto se tice i izbora bolnica i nacina poroda i tecajeva i doula...iskoristite to najbolje sto mozete 

baby♡girl
    28. Veljača 2016. 12:31

Kokolo najbolje da ni ne izlazimo medju ovaj netrudni svijet 😂😂😂
    Maja vec sam pisala, samo upijam tvoje informacije iako sam prosla Vinogradsku i sve znam sto mislim da trebam znati. Ali onaj filing kad sam bila na hitnoj, ona ljubaznost ma to je milina. Od sestara, doktora, ma svih. Zbilja nekako opusteno sve. Naravno da svugdje ima onih par sto su zivcani i nabrijani (za trudnice na odjelu deblja starija sestra crne kose kod koje na klistir ne bi nilad otisla, za bebe plava mladja sestra koja mi je malu donjela u 5 ujutro i stavila je  kraj mene bez rijeci ijedne, ali ono zbilja ni jutro i evo ovo je vase dijete, a bas je bila zivcana uvijek, ali Zila sestra 😍😍😍 Bogom dana )
    Uglavnom mene bas i ne pogadja tudja nervoza. Samo opusteno 😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Majadila
    28. Veljača 2016. 13:05

Haha, stvarno, najbolje da ni ne izlazimo u netrudni svijet 
    Ja sam sad na komentare o trbuhu pocela govoriti "Kakav je, takav je". I gotovo. 

Kokolo, hvala. :)
    To je stvarno istina za Zg, bas smo dragi i ja zakljucili isto. Nadam se da ce s vremenom sve to biti dostupnije i u ostatku Hrvatske. 

Babygirl, drago mi je da jos mogu posluziti ove informacije. 

iva1989lea
    28. Veljača 2016. 13:05

Hvala cure na komentarima za kolica ...meni stomak kao da je buknuo preko noći...čak je i muž primijetio...Mi jedva čekamo ljubav je na selu jer je dio sniman ispod naše kuće jer je susjed jedan od kandidata 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.