Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    28. Veljača 2016. 13:31

Baby, ti mene uvijek nasmijes sa svojim postovima, hahahaaha, pojest cu te pa ces vidjeti koliki mi je trbuh... 

Majo, ti definitivno pristupas tom porodu totalno hladne glave. Drago mi je da su te ohrabrili i da ne nije sve tako grozno kako se okolo prica. Naravno, puno toga ovisi kakve cemo biti i mi i osoblje na koje naletimo, ali treba misliti samo pozitivno! 
    Btw, već si u 29tt? Pa ti još sitno brojiš! :)

Evo ja pocela koristiti popuste iz dm knjizice, uzela si biobazu za mackanje trbuha i magnezij. Popisala sam u tablicu sve popuste koje mogu ostvariti pa me sad ceka usporedba mullera i dm najvise.

sarlina
    28. Veljača 2016. 14:07

Bok ljetnice...kakav  dobar dan :)
    Ručak gotov, bili MM i ja na kavi kao i svake nedjelje dok mi se ručak krčka :)
    Iva..kolica su lijepa....
    ...mi smo odlučili da će biti Bebetto Murano, ali u svjetlo sivim nijansama - lakše je kasnije i prodati iskreno..a i lijepa su uživo..i to naravno u Banja Luci ( sa povratom poreza) pa izadje manje od 3000 kn..
    Naručila sam 3 pelene od Molly pa čekam...2 x AI2 i 1 x AIO, imam 2 tetri za sada..pa ćemo vidjeti..
    I najnovije je da mi ex wife od starog (da da dobro čitate) kupila mali stan u staroj jezgri Šibenika, pa imamo kuda na more gratis...napokon...
    Cro....ja se cackam sa bademovim uljem od samog početka jer sam inače bila sklonija strijama, a hva B sada nema niti jedne..još

kika832013
    28. Veljača 2016. 16:13

Cure moje jel mi možete pomoći, ubija me kičma zadnja tri dana i ne znam što da napravim da mogu bar u miru noć prespavati  
    Imam još jedno pitanje, zanima me kad je najbolje ići na 3D ultrazvuk? 

Oprostite što vam ovako upadam kao padobranac 

Aurelija
    28. Veljača 2016. 20:02

Kika, između 20-22 tj. Ja idem drugi petak na anomaly scan i taj famozni 3D, 4D, 5D sta već

kika832013
    28. Veljača 2016. 20:34

Znači nema pomoći za kičmu  trpi i to je to. Morat ću doktoricu iznapadati pitanjima na sljedećem pregledu sa pitanjima jer već par dana otkad me kičma boli imam i iscjedak glupi, a imam osjećaj da je mali nisko pa možda zbog toga  

CrazyPuppet
    28. Veljača 2016. 20:34

Kika, guglaj malo trudnicke vjezbe za leđa, pazi na drzanje i neka dragi malo masira ako moze. A 3d se najljepse vidi od 22-26tjedna. Kasnije je beba vec prevelika. 
    Sarlina ova bebeto murano su savršenstvo, blago ti se kad ih možeš dobit po takvoj cijeni. 
    Maja, ista si ja u prvoj T.  ja isto volim sve znat i vidit i pripremit se. Da imam vremena procesuirat u glavi sve moguce scenarije pa onda hladne glave znat što i kako u određenoj situaciji. Sad sam naletila na info da se tijekom poroda izlučuju adrenalin i oksitocin - oksitocin pomaže pri otvaranju i luči se između svakog pojedinog truda. No ako se rodilja osjeća ugroženo lučit će samo adrenalin koji može čak i zaustaviti porod "jer vani nije sigurno za bebu". Zato curke moramo biti ZEN (kolko god to bilo teško) u rađaoni i nema frke ;-) Zato je tako bitno to prodisavanje trudova jer opusta tijelo i mozak i porod tece prirodno. Imam neku skriptu o tom disanju pa vam mogu ovdje prepisat ono najbitnije ako hocete.

Bruna257
    28. Veljača 2016. 20:55

Nama se sada od kolica nekako najvise svidaju Euro cart Durango 3u1... Velika,stabilna, prakticna,meni  za sad br1... 
    Mene kicma boli, beba je dosta nisko(glavica vec u zdjelici bila zadnji puta), nakon kontrakcija imam malo jaci iscjedak,ali sam zatvorena i sve je ok bilo sto se tog tice u srijedu na pregledu... Rekla je samo jastuk pod guzu i odmaranje... I primjecujem poboljsanje u vezi svega(osim kicme,trtica boli nakon tog jastuka pod guzom)...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    29. Veljača 2016. 07:09

Jutroo....nadam se da ste se naspavale...
    U Zg je tak ruzno vrijeme, kad ce vise ta kisa prestat...
    Danas sam narucena kod zubara da mi sredi do kraja onaj zub koji me boli i moram vam reci da me sva hrabrost napustila, nakon prošlog  puta napravio se veliki strah od zubara...😠

CrazyPuppet
    29. Veljača 2016. 07:27

Jutro cure, nadam se da ste se naspavale. Ja sam cijelu noć u nekom polusnu, slusam kad se mali okrece pa da ga odmah pokrijem... no tamo nakon 4 vise nisam ni mogla zaspat. A on se redovno budi oko 5:30 tako da smo vec odradili cijelu jutarnju rutinu. Jedino sto me glava boli konstantno vec 10ak dana. Mislila sam da cu danas na posao, ali je miš moj mali još uvijek bubani 
    Inaj i ja moram zubaru al mi se neda ni narucivat... 
    Kod nas konacno sunce, nakon munjevitog kišnog i vjetrovitog vremena. Taman smo nekako na udaru i bure i juga pa kad ga puše sve tutnji, ko da crijepove s krova baca. Nadam se suhom i vedrom tjednu u cijeloj lijepoj našoj. Kako ste vi provele vikend?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.