http://www.jgl.hr/obitelj/prinova-u-obitelji/prva-godina/kako-odabrati-cipelice-za-dijete//mobileObiteljArticlePage
Neki dan sam se pitala za cipele, pa dijelim s vama. 😉
Cro, super info!! Al ne kuzim jesu oni na kraju u radnickoj ili ogrizovicevoj??
Dobra večer, ekipa
Vidim pisale ste o porodima, Betty svaka čast na kućnom meni je to isto primamljiva ideja, obzirom da sam prvi porod odradila super, ali ipak me strah mogućih komplikacija, a nekad je minuta u pitanju. Tako da palac gore, i samo hrabro :)
Hvala vam na podršci, danas se cijeli dan osjećam grozno radi cijele te stvari oko auta. Konačna procjena štete je 28000kn, ali to je sa originalnim dijelovima. Obzirom da se neki dijelovi ipak mogu popraviti, a neki ići zamjenski, očekujemo oko 1000€ troška. Tako da mi je malo laknulo, iako su to svejedno veliki novci. Muža ću već nekako posložit, nisam ja protiv igrica, igraj čovječe ako ti je gušt, samo kad klinci odu u krevet... :D
Što se trudnoće tiče, ja sam sad više zabrinuta za svog prvorođenog, kako ćemo ga odviknuti od dojenja, kako od pelena, a i sad kad se u travnju preselimo, hoće li malac dobit svoju sobu ili ipak ne... baš me brine koliko ću ja imat vremena za njega jednom kad stigne beba... kokolo ti si isto u takvoj nekoj situaciji, što ti planiraš? (dojenje je vjerojatno već van priče ako se ne varam) ostale mame, kakva su vaša iskustva?
čitala sam vas u vezi epiziotomije, ja sam je dobila samo jer je malac bio malo veći (4100g) ništa nisam osjetila, samo kao malo topline...
Palo mi je na pamet da bi Žabica mogla i umnjake vadit kad krene trud
Dobro jutro zenice, ima li budnih?
Dunya i Starim hahaha, preblage ste ,imam puno mastovitije metode kako preodgojit tog malog ljigavca...ali bi me vjerojatno prijavili administratoru zbog neprimjerenog rijecnika. Steta sto nitko nije starog preodgojio dok je jos bilo na vrijeme...
Crazy drago mi je sto vas popravak ipak nece izac koliko su procijenili! Da, dojenje je van price, on je od pocetka stvarno dobra i nezahtjevna beba. Kad sam ostala opet trudna, iako sam to htjela, nekako me uhvatila griznja savjesti, da mu se necu stic dovoljno posvetit, da je on jos premali, itd...pa sam uzela neplaceno s posla do daljnjeg, dok sam jos samo njegova mama Ni tate mu nema, jos da i mene nema po cijeli dan, da on mora camit u vrticu na cjelodnevnom boravku-srce me boli, nisam htjela. Mozda se mnoge ne bi slozile sa mnom, ali eto...to je moja zelja i nije mi zao. Za pocetak ce oboje bit s nama u sobi, jer smo u jednosobnom stanu. Nakon ljeta planiramo se preselit u veci. Mali je vec sad spreman za svoju sobu-spava 12-14 sati po noci u komadu. Voli svoj mir, ne treba ga uspavljivat, nadam se samo da sekica nece bit jako glasna da ga cesto budi
.vidit cemo sto ce bit pa se prilagodit situaciji. Mene vise muce setnje...on obozava voznju u kolicima a da uzmem kolica za blizance nema smisla jer ce ih on koristit jos u vrh glave godinu dana, a to mi je neisplativo. Zadnjih par dana sam se odvazila da ga vodim u setnje bez kolica...za sad se ne buni, ali je ipak premali za neke duze relacije. Vidit cemo sve kako ce bit i prilagodit se u hodu
imas li ti kakvih planova? Babygirl i ti imas istu situaciju, da te cujemo?
I Mare ima dvoje starije djece s jako malom razlikom, ako sam dobro zapamtila-daj nam koji savjet?
I da zabica bi ustedila na lokalnoj anesteziji, nije ti losa ideja crazy, lol
Jutro curke, evo mi čak odspavali do 6 i po, inače se mali budi bar sat vremena ranije. Ali ja moram prijaviti nesanicu već treći dan za redom :( pridružujem se klubu sovica
Iako imala sam neke stvari za razmišljat (neke nacrte sam slagala u glavi) pa mi nije nešto posebno teško palo.
kokolo, mislim da si pametno napavila i super ako financijski možete to. Ja malome posvećujem maksimalno vremena koliko mogu, sad smo evo doma oboje jer je bio buban, pa se zabavljamo. Potičem ga na samostalnost onolko koliko je primjereno njegovom uzrastu, a i lagano ću ga probat sve više usmjeriti na tatu. Ostala su mi još dva podoja koja moram ukinuti pa se nadam da ćemo uspjet u tome do kraja travnja, a možda čak i do Uskrsa. Obzirom da i on prospava cijelu noć, mogao bi u svoju sobu, da ga ne budi beba. Al to svakako trebamo uvesti neko vrijeme prije rođenja brace. Mislila sam ovih dana uvest i tutu u kupaonicu pa da se možda do ljeta i navikne, ako Bog da :)
Kako vi jutros?
Jutro svima...
Evo ja potegnula do sada, ali nisam spavala od pola1 do pola5... Dakle-sovica... Sinoc me izgleda hormoni debelo oprali,nicim izazvana,plakala skoro sat vremena... A nakon toga i glavobolja prestala... Bila sam u nekom raspolozenju,neznam,zavukla bi se u misju rupu i tamo camila... Teska depra... Zato sada puuuno bolje 😜👏
Curke s malim bebacima-svaka vam cast, ja vec razmisljam kako cu ja/mi to,dal cemo znat/moc... Ma stotine pitanja.... Veliki BRAVO za vas 😁😍👏
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji