Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    25. Veljača 2016. 20:08

Aurelija napisala sam ti da sam preko veze dogovorila pregled,preko sestre koja radi u bolnici da dodem u 8 mjesecu trudnoce a upisana sam na neki termin onako eto...uglavnom u 8 mjesecu T trebam nazvat sestru da ona njega nazove da dodem direktno njemu a vec je rekao da bi izbjegao carski-tocnije "nebi da tako mlada zena ide na tu operaciju" pa cemo vidjet sta ce bit na kraju,epiduralna mi se ne smije davati da mi ublazi bolove u ledima bas zbog toga sto se moze pogorsat stanje leda
    Mene ne bole leda jos a to nismo ocekivali,navodno se do sad vec nebi trebala moc niti sageti a mogu ☺jedino me strasno bole stopala,pogotovo pete i isijas me povremeno uhvati al nakratko tako da 👍 
    Barem ce ako nista napisat preporuku za ublazavanje boli i odgovarajuci polozaj pri porodu

Kokolo daaaa 😊brzo prode ova trudnoca,prva mi je trajala citavu vjecnost
    Slijedeci pregled cu bit vec u 32 tjednu 😲

Mama3put
    25. Veljača 2016. 20:11

E veceras u Provjerenom prica o Vinkovcima,Mateja i jos neke zene sa slicnim iskustvima
    Moju mamu je poradao otac od tog Kolaka kad je mene radala,kaze da je bio super i da joj je puno pomogao a eto ima sina monstruma...

Aurelija
    25. Veljača 2016. 20:20

Starim, znam da si rekla da ides preko veze, al promaknulo mi je da tek u 8 mj. Znaci nista od epiduralne, to i mene zanima. nekako sam i imala osjećaj da je tako. al super da te ne bole leđa već sada, nemoj se žalit 

Mama3put
    25. Veljača 2016. 20:32

Kokolo kakav sad crni unuk? 😞 Nisam nesto aktivna na fejsu pretjerano

Aurelija da,ne moze epi a nisam je ni htjela jer imam fobije od igle u leda😑 zbog punktiranja skoro invalid ostala-debili 

Peppe luda 100% vise ne sumnjam u to😂 nisam HB imala nikakvih bakterija,nisu zakljucili od cega su mi bili bolovi a kako me u bolnici nije nista bolilo nisu se ni trudili(trebala sam slagat da boli da provjere bar dali imam kontrakcije) nek vise ne boli pa sta je bilo bilo...

• kokolo5
    25. Veljača 2016. 21:00

Starim evo procitaj clanak...spominje se tu
    http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=876490
    A na fejsu ima zanimljivu cover sliku. Da, i on je buduca nada hrvatske medicine...

Cro262
    25. Veljača 2016. 21:17

Ty, vidim da si se ohrabrila po pitanju poroda! :)  A ovaj kompletic iz Zare je presladak, sva sreca pa nemaju (još) online shop. 

Majo, baš mi je drago da si napokon na tečaju naletila na normalnog doktora koji se zna ljudski razgovarati, a ne s visoka i s kojim si mogla prokomentirati neke stvari. 

Betty, svaka ti cast na odabiru da radas doma i to prvi put. Osobno nisam o tome ni razmilsjala, ali svako ima pravi izbora i treba ga podrzati. Nadam se da ce nam svima porodi proci kako smo ih zamisljali, po mogucnosti bez komplikacija. 

evo fun baby ima 30% na tommee tippee asortiman pa ako nekoga zanima:
    http://www.fun-baby.net/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=tommee&submit_search=

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.