Peppe tu moju dr nebi razumilo deset psihologa😊 prosli put kad sam dobila 1 kg(5 kg u 6 mj T) kaze da je previse a sad 2 kg od proslog puta i sad joj je to super
Dvaput za redom ignorira moju pricu o ledima i porodu a sad sama kaze trebamo vidjet sta cemo s tim😂kad sam ja vec sve sredila i jos mi objasnjava kako se meni ne smije dat epiduralna nikako jedino neka vrsta morfija i bla bla... kasno Marko na Kosovo stize-sto bi se reklo
Ja mislim da je ona sizofrenicarka
Malamimi...kao što rekoh neznam što me čeka ali porodit se svakak moramo pa eto budemo nekako....nemremo ga izbjeći:-)...boljelo jako,malo, proći će i to
Ja imam na izboru dubrovacko i splitsko rodiliste...naklonjenija sam splitskom samo zbog odlicnog odjela nenatologije, koji u dbk skoro i ne postoji. Prije o tome uopce nisam ni razmisljala, a sad kad sam poucena proslim iskustvom-to mi je prioritet.
Starim super za pregled-je li "svraka" bila popila ljekove danas?
Sarlina bravo za Miu, jos je valjda premala pa se bila scucurila u neki kutak di ju mama ne moze osjetit
http://www.klinfo.hr/djeca-2/trudnoca/porod-kod-kuce-neprocjenjivo-iskustvo-koje-me-obogatilo-kao-zenu-i-majku/ evo, ta, doula je meni poslala svoj porod ispisan na par stranica
Bruna, necu ja kupovat izdajalicu, posudit cu je! Sterilizira se ionako
Peppe, nisam znala da je pun mjesec, hoće nam djeca biti mjesečari? ja priželjkujem lavića, tako da mantram za 22, 23
meni se isto jos ne javlja redoviro bebica, mozda spava, mozda lupa unutra, niti ne pratim stalno, al ne brinem se dok se barem jednom dnevno javlja. To tek kasnije postane učestalo.
Starim, jesi ti bila kod neurologa/ neurokirurga na kraju? Ne sjećam se da si to kasnije više spominjala
Betty ja u potpunosti razumjem zasto zelis porod doma...mozda da sam ja ostala doma rodit, ne bi ni trebala neonatologija...sigurna sam da bih brze rodila da nisam bila prisiljena na lezeci polozaj (imala sam oooogromnu potrebu kako se blizio izgon, stati u klececi polozaj) i mali mi kod kuce sigurno ne bi pokupio MRSA-u, ali ko zna...mozda bi bilo nesto drugo. Da se moze, ja bih htila neku sobu u bolnici, s prigusenim svitlom i muzikom,kucnom atmosferom, da mozemo tu bit muz i ja sami i da su babica, doktor i pedijatar tu ako zatriba, iza vrata uz svu dostupnu tehnologiju i pomagala...u slucaju nuzde...jbg ja sam ziheras. Da je to kod nas uredeno i organizirano ko u svijetu, da su babice obucene, bila bi druga prica...eto kod nas jos smatraju da je lezeci polozaj idealan za prvorotku...aha, da, mozda za njih-za zenu nikako!
Starim…ovo kad si rekla da imas jos 2-3 pregleda do bolnickih...doslo mi do glave kako to brzo leti!!!
Vjeruje se da su djeca rođena u noći punog mjeseca vrlo zdrava i jaka, ali i da se žene u tim noćima porađaju mnogo lakše i brže haha Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji