Betty, svaka cast na hrabrosti...mislim da se ja ne bih usudila, pogotovo ne prvi put. Znam da tako zelis i ja ti zelim da sve ide ko podmazano...haha, doslovno
Betty svaka cast! Ja se nebi usudila,sta da se nesto zakomplicira
Sto se tice reza nisam ga osjetila jer su cekali trud da zarezu ali zato MM kaze da mu je to najstrasniji prizor s poroda a onda je babica iza izgona rekla "bas sam vas dobro zarezala" i osjecala sam to jako dobro slijedecih mjesec dana sjedeci na samo jednom guzu
Bila na pregledu,bebac okrenut glavom i jedinu mjeru koju znam je bedrena kost 5.2
Kaze da ne trebam ic vise ni za secer niti nista,tek u 9 mjesecu na onaj bris(zaboravila kako se zove)
I da,po njenoj vagi sam dobila od proslog puta 2 kg i kaze to je super
Pozdrav curke, evo da se i mi javimo...Stvarno se puno pise, pa samo dok procitam mi treba par sati, a ne stignem citati redovno...
Vidjela sam sta pisete za te grceve u trbuhu, posebno Ejic to sta si napisala, kao da sam ja pisala...Znaci najcesce mi se to ujutro dogadja, i to samo kada legnem na ledja... Kao da mi se zategne donji dio trbuha i postane tako tvrd...Cim se okrenem na bok, omeksa..I nekad tako bude popraceno kao malom izbocinom sta bi moglo i biti od bebe ako mi je posteljica straga... Sada sam odlucila uzeti magnezij na svoju ruku, onaj od 500mg, svaki dan jedan pa da vidim dali ce se smanjiti...Uplasilo me kada sam procitala da moze izazvati otvaranje...
Malakoza super ti je Emily, slatkica...joj ja bi isto na 3d ali jos je prerano definitivno...
CrazyPuppet zao mi je zbog auta, a jos i vise sta ti muz nista ne pomaze i tako si iscrpljena... i jos k tome radis nacrte za vasu kucu, svaka cast... ali on bi se trebao trgnuti, neznam sta reci...
Mare dobrodošla, ja sam isto iz Pule...konačno jos netko osim mene :) Kakva su ti iskustva sa nasim rodilistem? Cujem da se epi moze dobiti ako su zadovoljeni uvjeti...
Silvestrica, cestitke na sinu, nadam se da ce ipak nalazi biti dobri...
Betty...svaka cast na hrabrosti, ja se ne bi usudila, pogotovo 1. porod... mozda kasnije kada vidim kako je, ali vec vidim sebe, na prvi trud cu trcati u bolnicu, a doslovno mi je preko ceste... ali neka sam u iskusnim rukama...Dragi ide samnom i to mi je dovoljno, vjerujem da su nasa tijela takva da im je porod prirodna stvar, ali neznam bas dali cu odbiti epi...Ma ustvari jos ne razmisljam o tome, bar dok ne krenem na neku radionicu pa budem znala vise...
Htjela sam vas pitati dali imate kakve snove? Mene ne muci nesanica, ali zato nocne more da...Prvo sam sanjala neke stakore kako idu oko mene i kako cu se zaraziti od njih ( ok, to mi je ostao strah od toxo ), a sada u zadnje vrijeme sanjam kako me proganjaju neki ljudi i zele mi naskoditi...I onda nocas vrh, sanjam lika koji me prati i kada me ulovio, krene mi rezati trbuh i uzimati bebu... grozno... ja htjela vikati u snu, a nisam mogla, na kraju sam se ipak probudila sva u strahu...
Curke koje imaju termin kada i ja priblizno, Bruna i Aurelija... tko jos ono? Ste vidjele da je 20.7. pun mjesec :) kazu da se za pun mjesec radjaju cesce djeca, tako je mene mama, trebala sam par dana kasnije ali me mjesec natjerao ranije...hehe... mogle bi mi sve 20.7. ( btw meni je termin 20. ili 21.7., ovo je krivo u tablici 22 )
Peppe
Ajde kokolo, hrabrost i ludost, tu su negdi malena je granica.Viruj mi, da se ja vise bojim medicinara, nego, iceg drugog.Pa i sad, nakon spontanog, i kojekavih problemcica(zdrastvenih) umanjenice mi bolje izgledaju u recenici
, ne plasim se niceg.Mozda, tu i tamo, zakmecim u sebi, na sekund, kad sam rastrgana, al nastavim dalje.MM je na terenu, i moje odusevljenje, i plan poroda(doma) nije bas bajno prihvatija.Al zna, koliko sam munjena, da cu ic po svom
Starim pa, necu se sama porodit.I ako bude kakvih problema, oticu u bolnicu.Nije bolnica iskljucena
Betty svaka cast na hrabrosti. Ja bi se isto radije odlucila na rodiliste, pa ako se vec moze sto duze doma izgurati pa doci onda. Iako ja idem na prvi trud. Sad si razmisljam sto da sam i ja doma htjela roditi? Do kad bi cekala? Plodna voda, komplikacije s bebom ne daj Boze, ili bilo sta drugo. Na kraju krajeva sivanje ako popucas pri izgonu? Ne znam.
Peppe snovi su normalni, to je podsvjesna briga, majcina briga. Ja sam sanjala da mi je muz odveo bebu nekoj drugoj zeni i da ju nitko nije presvlacio i hranio. U prvoj t. Mislim probudila sam se u placu i kad sam mu rekla nije mogao vjerovati kakve gluposti mogu sanjati. Uh jeza me prolazi samo kad se sjetim 😢😢😢
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Starim super za pregled, i secer. Bris na streptokok ides pred sam kraj. 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Peppe meni termin ipak pomaknut na 6.7., bebica je malo veca jer je O bila 6 dana ranije(taman kolko je beba po uzv veca ;))
Betty svaka cast na hrabrosti,skidam kapu..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji