Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    25. Veljača 2016. 16:34

Di ste curke? Kako ste?

Silvestrice drzim fige, da sve bude u redu, i ja sam imala katastrofalnu dijagnozu, i rijesila sve prirodno.Kad mi je doktor procita nalaz, pogledala sam ga, i rekla: vise me necete vidit.I bilo je tako.E da, nisam bila trudna, tako da ne mogu bit pametna(znamo, da je ovo drugo stanje)

Ugl.nasla sam jednu babicu, privatno je poznajem, koja ce mi vodit trudnocu do kraja, i pripremit me za porod.Kako stvari stoje, rodit cu doma.Ona ce sve vodit, pa bude li problema, krecem u bolnicu, sa planom poroda.Mislim da im nece bit do smija, kad skuze, ko me sprema za porod, i da taj plan, nije nase izvoljevanje, vec normalna stvar Objasnila mi je sta je drip, al necu ode javno pisat, ugl nista lipo.Sami doktori nisu educirani, pa nista ne rade iz zloce, vec iz neznanja.Sto reci, ako oni nisu svjesni vaznosti otpulsiranja pupcane vrpce?To je jedan mali djelic, a prava predavanja krecu u utorak.

Aurelija
    25. Veljača 2016. 16:41

sad mi je na fb izbacilo reklamu pa ako nekog zanima, kopiram tekst: 
    Ne propustite odličnu priliku: Philips Avent izdajalica dolazi uz POKLON torbicu s priborom po SUPER CIJENI. Potražite u ljekarnama od 01.02. do 31.03.2016. ili do isteka zaliha.

Ma daj Betty, pa ti se ne šališ! Svaka čast na hrabrosti  Meni je bolnica predaleko za takav rizik

• kokolo5
    25. Veljača 2016. 16:47

Bruna, strah od boli i poroda je manji, ali strah za bebicu je jos veci...i on ne prestaje kad se beba rodi. Tek tad pocinje pravi strah koji postaje dio tebe...

bettyboop_st
    25. Veljača 2016. 16:48

Ne babica ne radi u rodilistu, al ima par godina, digla je frku, bila u novinama i tako.Ugl ona sad ima 70 god, i vec je u mirovini 10 ak, al nju znaju ''los glas'' daleko se cuje.Ma meni bi bila vreca hrabrost otic u bolnicu, jer dovoljno sam godina, provela po njima, pa znam, kakvi su, a i ne virujem im.Znam, da se vecina, nebi ''usudila'' al, ponavljam, ne idem na pamet, i necu sama, vodit svoj porod.Inace, prirodan porod, nikad se ne radi, prilikom zamucene plodne vode, malo ko odma reagira, i posalje zenu i bebicu na carski.Al dobro, ne zelim, ''pametovat'' jer u sat ipo, koliko sam provela, slusajuci uvod od te babice, napunija me ko sunce vitamina d

• kokolo5
    25. Veljača 2016. 17:01

Bruna sigurno imas  moja mama je mene tesko rodila (18 sati, ja velika bucka, s pupcanom vrpcom tri puta oko vrata) dok je brat, mrsavi dugonja, torpediran u sat i pol  
    Ja sam s malim bila 14 sati u boksu...valjda ce po toj spranci i moj drugi porod bit kraci...kako god,neka bude sto mora bit, samo da beba bude ziva i zdrava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.