Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Veljača 2016. 15:12

Sarlina javi jel čokolada pomogla

Dunya hajde odmaraj, spavaj , nadoknadi noć

Kokolo ja rezanje nisam osjetila , kako? tako jer trud boli miljama jače

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Veljača 2016. 15:13

Naravno da oni to moraju zarezat za vrijeme jakog truda....
    mojoj frendici je babica zarezala van truda, cura i danas ima noćne more od tog momenta

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    25. Veljača 2016. 15:37

Sanjarka...ništa...pojela i jabuku - ništa....smiriti ću se ...ako ne bude ni sutra onda ću reagirat....
    Dunya....nadam se da je u leđima i da je ok...

Bruna257
    25. Veljača 2016. 16:07

cure,da budem iskrena, svega se bojim... rekla mi i mama da nebi bila normalna kad se nebi bojala... al najveći strah je naravno za moju curku.. sve ću izdržat samo da mi onda bude ok i da mi to obavimo pa da se možemo mazit... ako će trebat cvaknut, a bože moj, neka cvakne.. kako bude bude, srećom pa je moj gin voditelj odjela ginekologije i rodilišta, a ova druga gin koja me povremeno vodila mu zamjenica.. pa možda to ipak bude imalo utjecaja... :) nadam se i držim fige....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

baby♡girl
    25. Veljača 2016. 16:16

Ja mislim da nisam rezana ni pukla previse bas zato sto sam i izgon odradila pod epi. Jednostavno ono tiskala sam hladne glave. Da sam tiskala u trudovima mozda bi tiskala i kad ne bi trebala pa bi onda bilo rezuckanja itd. Moju frendicu dan danas boli na promjenu vremena rez od carskog, a mamu mi boli rezuckanje nakon koliko godina. Isto na promjenu vremena. 
    Uglavnom na prvi trud ode babygirl u rodiliste, bez epi ne zelim razgovarati 😂😂😂 eto moje mantre. 
    Silvestrica drzim fige da bude sve ok 😘
    Sarlina pokusaj leci vise na trbuh, ja ako se slucajno malo okrenem na trbuh pocne lupati, valjda mu uzimam prostor. Koliko ti je sad proslo da ne osjetis bebu?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.