Ja imam frendicu koja je rodila dvoje djece, jedno na carski jedno prirodno, rekla je da je cr zakon tako da Malamimi ne boj se.... nema tu prvaila, izgurat ćemo mi jedan ili drugi način, žene-majke-kraljice
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako god rodila, samo da mi ih odmah daju na prsa i da mi ih donose zajedno. I da ja naravno budem sposobna normalno sjesti i prigrliti te mrvice. A kako se SD hvali kao prijatelj djece, onda ce valjda sve biti bas kako je najbolje za njih i mene.
Sanjarka nisu me rezuckali prvi put i znam da nece ni drugi. Znam. Nema rezuckanja moje 🐔 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobar dan ljetnice. Kako ste?Ja ležim u bolnici nakon biopsije,čekam da prođe dva sata i kući. Nije biopsija bila strašna...samo neugodno, čekamo nalaz i onda ćemo vidjeti šta dalje.
Uglavnom htjedoh reci da i ja nosim dječaka pa molim da se upiše... Hvala
Sad su valjda sve ove ružne pretrage iza mene pa se češće tipkamo ako me ne ubije shoping sad kad znam šta nodim
Šaljem vam puse
Došla ja od zubara. Mene cijele čeljusti bole jer mi ih umnjaci guraju sa svih 4 strane..
Dakle, vađenje umnjaka...reko, sad ne idem nikam..ne smjem antibiotike, ne smijem tablete protiv bolova pa smo se dog da ćemo to riješiti nakon poroda..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Drage moja ja sam obadva puta prirodno rodila,epiduralnu nisam htjela reko bolje odma da boli i gotovo. Prvi put su morali malo zarezat jer se zaglavila glavica,drugi put je jako brzo bilo nit su me rezali,nit sam pukla,a mislim da sad za trece necu nit stic u bolnicu
Kako ste sve?
Ja se borim sa bolesnom princezom,temp joj ne spada ispod 38,mali princ isto ima temp.
Sortiraj odgovore
Najstariji