Najbolje je biti muškarac!
Hehe al će Klokanice uzurpirati zagrebačke radionice
Jeste vi registrirale ove fora marame za dojenje u javnosti?
http://www.maramezadojenje.com/moje-tkanine/
To mi se cini skroz fora. Moram pronaci neki neutralan dezen.
Dunyasha, ne plasi me. Taman sam se pomirila s tim da ce decki mozda van na carski. U kojoj bolnici je rodila?
Majadila, fora su, svidja mi se party uzorak, al mislim da cu koristiti tetru kao i s malom.
Malamimi, sad sam tek skuzila u kojem si ti tjednu! Ja mislim da ti definitivno prva probijas led na Ljetnima sa blizancekima. :)
Nemoj se plasiti carskog, ako moraju klinci tako van - moraju. Sigurno da je oporavak duzi od vaginalnog poroda, ali to je operacija i drugacije ni ne moze biti.
Ty oho 😁😁 koja promjena u zeni 😁😁 jos ces ti mene hrabrit kad krenem u rodiliste 😂😂😂
Ja sam ipak za vag.porod, jer sama pomisao da mi rezuckaju trbuh 😢😢😢
Malamimi sogica rodila blizanke prirodno i to prenijela termin. Ukoliko je t uredna ne vidim razlog za carski, bez obzira koliko beba stize 😆 joooj dva decka 💙💙 prekrasno 😊
Ja isto mislim koristiti tetru za pokrivanje kod dojenja, ljeto i dodatna prekrivala uh. I marame me strah 😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ty robica je neodoljiva! Bankrot!
Baby 8.5 je pričest budem valjda u komadu
Sarlina pojedi malo čokolade i na lijevi bok ako je ne osjetiš duže, al ako je povremeno nemaš brige, možda spava malo više, a možda je pobigla prema leđima
Dunya nikad više rodit? ili nikad više na cr? to je sve individualno prirodni porod ne znači nužno lakši oporaval, belive me
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji