Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    25. Veljača 2016. 13:18

Najbolje je biti muškarac! 

Hehe al će Klokanice uzurpirati zagrebačke radionice 

Majadila
    25. Veljača 2016. 13:19

Jeste vi registrirale ove fora marame za dojenje u javnosti?
    http://www.maramezadojenje.com/moje-tkanine/ 

To mi se cini skroz fora. Moram pronaci neki neutralan dezen.

Malamimi
    25. Veljača 2016. 13:20

Dunyasha, ne plasi me. Taman sam se pomirila s tim da ce decki mozda van na carski. U kojoj bolnici je rodila?

Dunyasha
    25. Veljača 2016. 13:29

Malamimi

Dunyasha, ne plasi me. Taman sam se pomirila s tim da ce decki mozda van na carski. U kojoj bolnici je rodila?

U Petrovoj je rodila.

Majo, aj mi javi kad ti se jave iz Rode, baš se nadam da će nas primiti na tu radionicu! Imam dojam da na iduću nećemo stići, nisu baš česte...

Malamimi
    25. Veljača 2016. 13:24

Majadila, fora su, svidja mi se party uzorak, al mislim da cu koristiti tetru kao i s malom.

Majadila
    25. Veljača 2016. 13:28

Malamimi, sad sam tek skuzila u kojem si ti tjednu! Ja mislim da ti definitivno prva probijas led na Ljetnima sa blizancekima. :) 
    Nemoj se plasiti carskog, ako moraju klinci tako van - moraju. Sigurno da je oporavak duzi od vaginalnog poroda, ali to je operacija i drugacije ni ne moze biti. 

Malamimi
    25. Veljača 2016. 13:33

Majadila, bit ce kako ce biti. Zelim vjerovati da cu biti u pravim rukama. Nemam nista protiv da moji malci probiju led, samo ne prerano. Bar 37.tt da docekamo 3u1. 

baby♡girl
    25. Veljača 2016. 13:33

Ty oho 😁😁 koja promjena u zeni 😁😁 jos ces ti mene hrabrit kad krenem u rodiliste 😂😂😂
    Ja sam ipak za vag.porod, jer sama pomisao da mi rezuckaju trbuh 😢😢😢
    Malamimi sogica rodila blizanke prirodno i to prenijela termin. Ukoliko je t uredna ne vidim razlog za carski, bez obzira koliko beba stize 😆 joooj dva decka 💙💙 prekrasno 😊
    Ja isto mislim koristiti tetru za pokrivanje kod dojenja, ljeto i dodatna prekrivala uh. I marame me strah 😂😂

Sanjarka88
    25. Veljača 2016. 13:37

baby♡girl

Ty oho 😁😁 koja promjena u zeni 😁😁 jos ces ti mene hrabrit kad krenem u rodiliste 😂😂😂
    Ja sam ipak za vag.porod, jer sama pomisao da mi rezuckaju trbuh 😢😢😢
    Malamimi sogica rodila blizanke prirodno i to prenijela termin. Ukoliko je t uredna ne vidim razlog za carski, bez obzira koliko beba stize 😆 joooj dva decka 💙💙 prekrasno 😊
    Ja isto mislim koristiti tetru za pokrivanje kod dojenja, ljeto i dodatna prekrivala uh. I marame me strah 😂😂

a činjenica da ti rezuckaju "nju"?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    25. Veljača 2016. 13:36

Ty robica je neodoljiva! Bankrot!

Baby 8.5 je pričest budem valjda u komadu

Sarlina pojedi malo čokolade i na lijevi bok ako je ne osjetiš duže, al ako je povremeno nemaš brige, možda spava malo više, a možda je pobigla prema leđima

Dunya nikad više rodit? ili nikad više na cr? to je sve individualno prirodni porod ne znači nužno lakši oporaval, belive me

Majadila
    25. Veljača 2016. 13:38

Sanjarka88

Dunya nikad više rodit? ili nikad više na cr? to je sve individualno prirodni porod ne znači nužno lakši oporaval, belive me

Mislis, vaginalni porod. 
    Kao sto vidimo, kod nas je vaginalni porod sve samo ne prirodan. 
    Od prirodnog se oporavis za cas.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI