Ps - i sve sam bez šalabahtera napisala znam da sam htjela jos neke postove komentirat, al zaboravila
Inaj, to to se meni događa skoro svaki dan. Zbog toga sam na bolovanju. Dobila sam kapi za tlak koje trebam uzimat. Danas ih nisam uzela i kad sam bila na pregledu isto mi je tako pozlilo. Vrtoglavica, vruće-hladni znoj, slabost i teško disanje. Tamo su mi opet dali te kapi i bilo je bolje. Kad ih ne uzimam tlak mi je 85/65. S njima 95/70.
Inace imam niski ali sad mi se u trudnoći još više spustio.
Kapi se zovu Korodin, ovdje ne idu na recept ali ne znam dal ih ima u Hrvatskoj.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Vecer svima 😊
Bruna svidja mi se ime baš, baš 😊
Ty mali isti ti, nema šta 😁
Mala Koza znaci curka roni u plodnoj vodi 😅😅😍😍 lijepo da malo stizes u Hrv 😉
Dunya bome ti si u velikim pripremama, mislim da mi je to najveca tlaka (preuredjivanje)
Sarlina ja se zbilja trudim svima nesto napisati, ali evo zaboravljam. Zbilja sam otupavila, i pokusavam se sjetiti i kasnije napisati tocno svima sve sto sam zapamtila.
Sanjarka pises li salabahter??
Maris mi je jako lijepo ime, ali evo zaboravila tko je napisao. Miki??
Starim ti si meni super i totalno mi odgovara tvoje tipkanje po forumu. Kao i Kokolo 😅😅😅
Nova cura s trecom bebom na putu, dobrodosla 😊
Sad malo o meni 😂😂
Nista novo za napisati. Dani mi prolaze kao ludi i jedva cekam malo toplije vrijeme da mogu s curkom u setnje, iako kad izadjemo na malkice duze i kad se vratim slomljena sam. Ono jedva hodam. Jedva cekam da rodim. Da si zagrlim to svoje malo cudo. Bas neki osjecaj cudan, kao prosla sam vec jednu t i sad mi je ovo kao vjecnost. Nikad doci taj 6 mj. 😔😔
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby, jel ti trbuh jos narastao? :)
Jedva cekam da te vidim na iducoj kavi :)
Btw, daj mi reci sta da radim sa ovom uputnicom za uzv u rodilistu? Kad si ti krenula u bolnicu u prvoj t? I gdje ces roditi? :)
Pozdrav cure, evo da se i ja konacno javim. Doma sam s malim jer ima bronhitis pa nikako doci do kompjutera a na mob mi se nije dalo tipkat, ali vas pratim. Anyway... ja sam na samom rubu iscrpljenosti, skoro svaku vecer se srusim na krevet oko 7-8 jer fizicki vise ne mogu. Mali non stop trazi moju paznju, muz ga eventualno uzme na koju min kad mu je pauza između dvije igrice. A i sve ostalo je na meni, kuhanje pranje, pospremanje... a i ja dođem s posla umorna. nemam se snage vise prepirat i non stop povlacit za rukav da se promijeni jedna pelena... danas ga molim da on ostane doma s malim da ja malo odem na posao čisto da se izluftam jer sam na rubu, i opet ne... isla sam danas s malim na kontrolu kod dr, i da cu svratit jos u miller po pelene... i ne znam sto se desilo uglavnom, zabila sam se u auto ispred sebe. Nikom nije niš, kocila sam svom snagom ali bilo je mokro i nizbrdica... ovak kojeg sam udrila ima neku manju štetu, a nama je procjena oko 20000kn...
https://www.facebook.com/events/1644813605769939/1644852152432751/
Tynchy ova radionica i prijavi se ako želiš na njihov mail?
Uff Crazy, baš ti se skupilo... i sad još auto Baš mi je žao...nadam se da ste ti i beba dobro, to je ipak najvažnije!
Ty da narastao, ko nasukani kit sam 😂😂😂 i ja jedva cekam iducu kavu 😉
Idem u vinogradsku roditi, koliko se sjecam imala sam uputnicu za bolnicu, za prvi uzv sam se narucila kod njih tek kad sam prenjela, mailom. Uputnicu sam dobila kad sam usla u 9 mj.
Crazy muza tavom po glavi da momentalno zaboravi na igrice. Nadam se da ce ti maleni ozdraviti, i zao mi je za stetu na autu, nek si ti dobro.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Malakoza....neam pojma gdje je taj dućan u Banja Luci, natipkavala se s njima mailom...sve se da dogovoriti...evo link http://www.kolicazabebe.rs/ Baby shop kako vidim...
I imam 34 g, naravno da je ovo virtualni svijet hahah svjesna sam ja toga...nije bitno dalje...nismo se baš razumjeli za sve....
Eto ja sad imam problem sa visokim kilesterolom i trigliceridima...popizdit ću više ...sve ostalo super, sad to...
Starim....znam da si Slavonka, ali nisi tu :P
Sortiraj odgovore
Najstariji