Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    24. Veljača 2016. 19:26

Ps - i sve sam bez šalabahtera napisala  znam da sam htjela jos neke postove komentirat, al zaboravila 

MalaKoza
    24. Veljača 2016. 19:41

Inaj,  to to se meni događa skoro svaki dan. Zbog toga sam na bolovanju.  Dobila sam kapi za tlak koje trebam uzimat.  Danas ih nisam uzela i kad sam bila na pregledu isto mi je tako pozlilo. Vrtoglavica, vruće-hladni znoj,  slabost i teško disanje. Tamo su mi opet dali te kapi i bilo je bolje. Kad ih ne uzimam tlak mi je 85/65. S njima 95/70.
    Inace imam niski ali sad mi se u trudnoći još više spustio. 
    Kapi se zovu Korodin, ovdje ne idu na recept ali ne znam dal ih ima u Hrvatskoj.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

baby♡girl
    24. Veljača 2016. 19:48

Vecer svima 😊
    Bruna svidja mi se ime baš, baš 😊
    Ty mali isti ti, nema šta 😁
    Mala Koza znaci curka roni u plodnoj vodi 😅😅😍😍 lijepo da malo stizes u Hrv 😉
    Dunya bome ti si u velikim pripremama, mislim da mi je to najveca tlaka (preuredjivanje) 
    Sarlina ja se zbilja trudim svima nesto napisati, ali evo zaboravljam. Zbilja sam otupavila, i pokusavam se sjetiti i kasnije napisati tocno svima sve sto sam zapamtila. 
    Sanjarka pises li salabahter?? 
    Maris mi je jako lijepo ime, ali evo zaboravila tko je napisao. Miki?? 
    Starim ti si meni super i totalno mi odgovara tvoje tipkanje po forumu. Kao i Kokolo 😅😅😅
    Nova cura s trecom bebom na putu, dobrodosla 😊
    Sad malo o meni 😂😂
    Nista novo za napisati. Dani mi prolaze kao ludi i jedva cekam malo toplije vrijeme da mogu s curkom u setnje, iako kad izadjemo na malkice duze i kad se vratim slomljena sam. Ono jedva hodam. Jedva cekam da rodim. Da si zagrlim to svoje malo cudo. Bas neki osjecaj cudan, kao prosla sam vec jednu t i sad mi je ovo kao vjecnost. Nikad doci taj 6 mj. 😔😔

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    24. Veljača 2016. 19:53

Baby, jel ti trbuh jos narastao? :)
    Jedva cekam da te vidim na iducoj kavi :)

Btw, daj mi reci sta da radim sa ovom uputnicom za uzv u rodilistu? Kad si ti krenula u bolnicu u prvoj t? I gdje ces roditi? :)

CrazyPuppet
    24. Veljača 2016. 19:59

Pozdrav cure, evo da se i ja konacno javim. Doma sam s malim jer ima bronhitis pa nikako doci do kompjutera a na mob mi se nije dalo tipkat, ali vas pratim. Anyway... ja sam na samom rubu iscrpljenosti, skoro svaku vecer se srusim na krevet oko 7-8 jer fizicki vise ne mogu. Mali non stop trazi moju paznju, muz ga eventualno uzme na koju min kad mu je pauza između dvije igrice. A i sve ostalo je na meni, kuhanje pranje, pospremanje... a i ja dođem s posla umorna. nemam se snage vise prepirat i non stop povlacit za rukav da se promijeni jedna pelena... danas ga molim da on ostane doma s malim da ja malo odem na posao čisto da se izluftam jer sam na rubu, i opet ne... isla sam danas s malim na kontrolu kod dr, i da cu svratit jos u miller po pelene... i ne znam sto se desilo uglavnom, zabila sam se u auto ispred sebe. Nikom nije niš, kocila sam svom snagom ali bilo je mokro i nizbrdica... ovak kojeg sam udrila ima neku manju štetu, a nama je procjena oko 20000kn... 

inaj
    24. Veljača 2016. 19:59

https://www.facebook.com/events/1644813605769939/1644852152432751/

Tynchy ova radionica i prijavi se ako želiš na njihov mail?

Aurelija
    24. Veljača 2016. 20:04

Uff Crazy, baš ti se skupilo... i sad još auto  Baš mi je žao...nadam se da ste ti i beba dobro, to je ipak najvažnije!

baby♡girl
    24. Veljača 2016. 20:05

Ty da narastao, ko nasukani kit sam 😂😂😂 i ja jedva cekam iducu kavu 😉
    Idem u vinogradsku roditi, koliko se sjecam imala sam uputnicu za bolnicu, za prvi uzv sam se narucila kod njih tek kad sam prenjela, mailom. Uputnicu sam dobila kad sam usla u 9 mj. 
    Crazy muza tavom po glavi da momentalno zaboravi na igrice. Nadam se da ce ti maleni ozdraviti, i zao mi je za stetu na autu, nek si ti dobro.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sarlina
    24. Veljača 2016. 20:24

Malakoza....neam pojma gdje je taj dućan u Banja Luci, natipkavala se s njima mailom...sve se da dogovoriti...evo link http://www.kolicazabebe.rs/  Baby shop kako vidim...
    I imam 34 g, naravno da je ovo virtualni svijet hahah svjesna sam ja toga...nije bitno dalje...nismo se baš  razumjeli za sve....
    Eto ja sad imam problem sa visokim kilesterolom i trigliceridima...popizdit ću više ...sve ostalo super, sad to...
    Starim....znam da si Slavonka, ali nisi tu :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.