Emily..preslatko Prava cura već!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Malakoza, ma super su sličke, pa baš se fino vidi! Za nos se drži :)
E baš ti hvala za preporuku dućana. Još MM htio da odemo u Metzingen sad kad smo gore bili, ja kategorički odbijem jer uvijek potrošim previše novaca kad odem.
A mislila sam da nemaju nikakav baby shop tamo. Ovo me sad baš bacilo sa stolca kad sam otvorila site..
Moram otići po one drndalice iznad kinderbeta, i po još tak par sitnica. Jel ima tamo odjeće? Onak povoljne? :)
Bruna, Sofia mi je preeedivno ime. I ja sam pikirala to ime ukoliko bude curica, ali se dragom ne svida . Ja se ipak nadam da cu ga uspjeti nagovoriti ukoliko nam za 3 tjedna kaze da ce biti curica
MalaKoza, Emyli ti je prekrasna!! A i ime mi se jako svida-to nam je (za sad) 2.izbor ako ce biti curica, a svida se i dragom.
Cure, tek sam vas sad uspijela sve procitati, ali naravno da sam sve zaboravila
Imam opet pitanjce za vas iskusne trudnice Jel to normalno da me po noci, a posebno ujutro donji dio trbuha steze kad spavam na ledima? Nekad zna toliko stezati da me to probudi nocu. I to ne steze samo koza vec imam osjecaj ko da mi se jajnici i sve ostalo u donjem djelu trbuha isteze u tom polozaju. Tokom dana to ne osjetim jer cijeli dan na poslu sjedim pa nisam ispruzena, ali kako legnem na leda tako pocne to istezivanje.
I ona "grba" na trbuhu (prosli tjedan sam stavila ovdje sliku). Jel se to i kod vas dogadalo? Kod mene naime svaki dan ta grba koja se seli s jedne na drugu stranu trbuha. Nekad bude na lijevoj nekad na desnoj strani, samo jednom do sad je bila i na sredini.
Malo me strah da nesto nije ok jer do sad jos nisam cula da neko ima takvu "grbu", a znam da je jedan dan ujutro ne vidim opet bi mislila da nesto nije u redu
Jel mislite da bi morala zbog toga ici na pregled ili je to normalno?
Cure koje se bunite oko kg, evo vam utjehe ja sam "tek" u 16.tjednu i vec sam na +6 Bas me strah koliko ce biti do kraja trudnoce
Ali u moju obranu ide cinjenica da nisam izgubila ni grama jer nisam imala bas nikakve mucnine, a apetit-tome nema kraja. I od tih 6kg sam 3kg dobila u vrijeme blagdana kad bas na nista nisam pazila sto, koliko i kada jedem.
Božeeeeee kako je slatka Emily sa začepljenim nosićem aaaaaaaaa! super kilaža, prava curka već
Ejic ne brini, nego magnezij i vidit ćeš kako će to sve bit ok
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Majo totalni rastop sam imala, kad sam procitala koje ime si malcu tila dat, radi mjesta zaceca
Smrsavila sam kilo, od pretproslog tjedna.Isla sam do ginica, odnit mu rh, i on me skenira pogledom, i reka sestri da se izvazem.Ugl kilica dole.On se nada, da cu vratit kg do iduceg pregleda
Nadam se kavici, iduci vikend, ovaj mi je pituravanje stana
Niti se znojim, niti oticem, sve vidim od struka pa nize nekad zaboravim da sam trudna
Stvarno je vrijeme da se javim, bez straha za listu , brisanje i ostalo...
Svaki dan sam ćčitala od mog zadnjeg posta, no...nekako mi je bilo žao što me se nitko nije sjetio niti sam ikome falila kad se nisam 3 dana javila (a imala sam sranje sa želucem od željeza)...onda sam bojkotirala...žao mi bilo i u par navrata kad sam zamolila da se mjere bebe usporede, pa sam dobila packu da je to glupost jer je svakome drugačije, a tjedan dan nakon mog pitanja - 3 vas ovdje ste uspoređivale...pa GUK profili, panike radi toga-a ja svaka 3-3 tjedna idem na mjerenje i ležim u bolnici radi toga - pa nikom ništa ...i tako...možda se osjećam "jadno" jer ste jedne s juga a druge iz ZG i okolice , a moje Slavonke nigdje, možda sam samo trudna pa hormoni rade, pojma nemam...ali znam da mi bilo žao...i još je...ali nekako vama sam ovdje prvima sve rekla, dijelila s vama sve strahove i ostalo...
Ugl...Sanjarka molim te napiši da će biti Mia, ne Kim...odustali smo od KIm radi psa od svekrve :) kojoj sam dala ime KIMI prije 2 g, pa glupo zvati i psa i curku tako ...
Mi smo danas 24 tt, zadnji UZV bio na 22+2 i imali smo 550 gr - dooosta kaže dr, debeljuca...ja sam na +6 i danasšnji nalaz kolesterola me nasekirao...normalan kolest. <5 a moj 8,3, trigliceridi <1,7 a moji 2,5 ...ma shebo me maslac jer ne znam što bi drugo, pošto jedem raznoliko....
Svim novim trudilicama - dobrodošle...
A starim...
Sarlina, ne se bedirati. Ni mene nije bilo neko vrijeme, nisam bas bila u toku sa dogadajima...Sad hvatam informacije jer bas ni citat nisam stigla.
Imas trudnicki dijabetes?
Meni su danas radili taj test ali rezultate cu znati tek na iducem pregledu za 4 tjedna osim ako je alarmantno, onda ce me zvat. Kolko su tebi nakon testa stigli rezultati?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji