Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Veljača 2016. 20:40

Aurelija da 27god i treci bebac na putu. Nije planiran bebac al eto jednom pobjeglo i urodilo plodom 

Bruna257
    24. Veljača 2016. 20:56

Aurelija , bez j, znaci Sofia... Nama se ime svidjelo, sad mi svejedno dal ce neko rec Sofija ili Sofia... Nebitno mi :) ime nije cesto, bas nam sjelo oboma, i eto :)

Crazy bas mi je zao, stvarno te potrefilo... Dobar savjet,klopi muza tavom po glavi da malo preslozi prioritete... Pleh cete sredit, bitno da ste ti i bebica ok... I nadam se da ce mali momak brzo ozdravit 💗

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Cro262
    24. Veljača 2016. 21:02

Ty, tako ti je to kad ne pratis forum redovito pa ne vidis korisne linkove 
    Ajde prijavi se pa da idemo coporativno. A i mogle bi kavu neku ponoviti svi zajedno taman nakon toga pa da Zg curama prenesemo dojmove uzivo. I da, definitivno da vidimo Baby i njen trbuh 

Crazy, jesi ti to krivo napisala ili stvarno imas stetu od 20000kn? pa kaj se dogodilo s autom? Naravno, nadam se da ste ti i beba dobro, samo se nemoj nervirati previse, iako znam da nije lako...

CrazyPuppet
    24. Veljača 2016. 21:04

ma evo što da kažem to s igricama je problem od samog početka, ali dobiva sasvim drugu dimenziju kad dobiješ dijete, i još ti je žena trudna... ne znam što ću, svi pusti razgovori nisu ništa pomogli, a eventualni pomaci trajali su maksimalno tjedan dana.. al da vas ne zamaram s tim više... 
    Vidim da imamo novih i "starih" novih, dobro došle i samo tipkajte s nama :)
    a vidim da nam stižu i nove curke, bravo za Sofiju i Maris - predivna imena  
    Za onu priču o ženi koja je popucala, znam ju sa foruma, bile smo Ljetnice 2014, strašno je to, pogotovo jer je ona najviše masirala međicu prije poroda i onda ti se ovo desi, strašno i ne ponovilo se. Pozitivno je to što je u članku rekla da se nije obeshrabrila i da misli imat još djece. Uspjela je i s dojenjem usprkos svemu, svaka joj čast. Svakoj trudnici želim najbolje doktore i babice na porodu i bez komplikacija. 
    Sve vi koje šopingirate, blago vam se, malo vam zavidim :) ja nemam vremena, a tako bi šopingiralaaaaa. nemojte kupovat bodiće manje od 50... moj je rođen s 54cm, za 3tj je prerastao 56 veličinu. Ako vam beba baš i bude jako mala uvijek se mogu kupiti ti mali. Ionako vas neće pustit iz bolnice dok beba ne dosegne min 2500g... 
    odvalila sam na one priče o ZOO-u... moj nick je više za ludaru nego za zoo :)
    i koja je spomenula da je bila zatvorena ko tegla krastavaca? plakala sam od smijeha
    što se mjera tiče i svih tih nekih parametara, ako dr. pri pregledu ne napravi čudnu facu ili ne komentira, nego kaže da je sve ok, detalji me ne zanimaju... ionak se u to ne kužim, pa da si još stvaram paniku bezveze
    sigurno sam nešto zaboravila napisat, nemam šalabahtere :P
    Ja svog malca još baš ne osjećam nešto, ono možda jedva nekad... posteljica mi je naprijed, a i u kojem sam kupusu, niti ne stignem skužit... 
    još jedan problemčić koji mi je iskrsnuo... pred 10ak dana dovršila sam sve nacrte za dogradnju naše kuće (skoro 2g sam vrtila te nacrte), da bi mi onda došao statičar na teren i uspostavilo se da su temelji u jako lošem stanju... uglavnom... moram sve ponovno napravit od nule   ajd bar je statičar prezgodan :P

CrazyPuppet
    24. Veljača 2016. 21:14

Cro stvarno 20000kn :( dobro je da udarac nije bio jak, mali je iza spavao, na tren otvorio oči i zaspao odmah nazad. Nekako sam malo došla ispod auta ispred mene i razbila branik i svinula haubu... a sad što je još otišlo ne znam... loše sam spavala prošlu noć, plus me već dva dana neka slabost hvata - ono ko kad ti jako padne šećer, pa ću ići provjeriti krv. iako ne jedem slatkiše niš i još uvijek sam na +2. 
    zbroji nespavanje, slabost, nizbrdicu i kišu i eto ti s*anja, štaš... 
    blago vama u zg što imate sve te radionice, i ja bi na to išla da mogu
    a blago i vama koji možete "preko plota" po povoljnija kolica

baby♡girl
    24. Veljača 2016. 21:20

Cro moja maternica si valjda zabrijala da treba narasti za trojke 😂😂😂
    Crazy nije prvi put da cujem da neciji muz igra igrice i zanemaruje prvenstveno svoju zenu, a onda i djecu. I nije mi to normalno uopce, sta ja znam, mislim ono zivjela sam s muzem i prije braka i tad se znao red i oboje smo i cistili i usisavali. Tako je i danas. Sve radi osim kuhanja. A iz Bosne je i tamo inace muzevi ne znaju kako krpa izgleda. Ali nije mu tesko i nije papak zbog toga. I dalje ode s deckima na nogomet, pivu itd. Ali bezobzira sto sam ja doma po cijeli dan uvijek mi pomaze oko svega, a znam da je strgan jer radi i po 15h. Ali i dalje je muz i otac. I nije da ga ne znam silim da mi pomogne, niti mu kazem moras. Pa vidi sam. Ima oci jbt. A kad se mala rodila i kad je kasnije kad je bilo neprospavanih noci zbog zubica znao je ujutro ustati i otici s njom van s kolicima da se ja naspavam. Iako je popodne isao na posao. I zato ne razumijem covjeka iznad 18 godina koji igra igrice dok mu je zena pogotovo trudna do grla u poslu oko kuce/djeteta i tako. Tavu i po glavi. A igrice u kontenjer.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Zumbul
    24. Veljača 2016. 21:39

Zenicee
    Evo mene

Pregled gotov..
    Doktor se malo ljutio jer sam dobila 5 kila u 3 tjedna.. Sto je stvarno puno, znam, svjesna sam..
    Tako da sam sad na 90 kila 😢😢 
    Dobila sam program prehrane dijetne.. Umrla sam od smijeha kad sam procitala sta i kako smijem jest.. Ima da gladujem po tom jelovniku...
    Pa se cudio da kak sam uspjela dobit 5 kg, da smanjim unos hrane its.. i kazem mu ja da kako se necu zdebljati kad mirujem,lezim..

I kaze on meni da smo se onda krivo razumili, da ne moram strogo mirovati, da smijem sve raditi ali pomalo... Nesmijem dizat teske stvari i to...

Tako da vjerujem da kile nece ici tako brzo gore.. Ako se pocnem kretat kao i prije.. iako kad duze hodam ( citaj 20 minuta) leda me ubijaju..a nije ni cudno s obzirom da sam evo, skoro 3 mjeseca provela u krevetu...

Luka je super, samo je izmjerio glavicu i odgovara tocno u tjedan i dan , 23+4, uredna dinamika i sve ostalo. Okrenut je na zadak, a to sam odmah pretpostavljala zatp sto me udara po dnu trbuha, po mjehuru...

Moram ic radit oggt..

I zaboravila sam ga pitati za kožu..
    Nikad nisam imala problema osim u pubertetu sa pristicima, a sad ih inam i po licu i po dekolteu i leđima ( nije da se ne perem,perem se ali eto ) , cak sam mislila da nije od praska ili omeksivaca, ali onda nebi imala po licu, zar ne ? ... Neznam zasto - pretpostavljam od hormona...

I to je ukratko to 😊

Na povratku sam stala u Garden mall, vidjela 2 trudnice 😁😀 
    Isla sam skicnuti spavacice, ali nisam nasla niti jednu u koju bi stala za 3 mjeseca.. tako da cu to zadnje kupiti...
    Bila u bubamari da vidim robicu, nisam nesto odusevljena izborom a niti cijenama..
    C&a ima bodije po 29 kuna ali nisam kupila nista, cekam sajam u west gejtu 😀😇😆😆 

I da, kad sam usla u c&a neka babica me vidjela i 3 puta se lupila rukom po koljenu, neznam sta joj to znaci niti zasto ? 

I to je ukratko to.. 😀😊 
    Sad iddm gledat 3, 2, 1 kuhaj i past oci kad nesmijem jest 😢😅

Cro262
    24. Veljača 2016. 21:59

Baby, ti si samo sretnica sa svojim mužem. I moj samo igrice i comp gleda, ajde sad kad sam t i kad vidi da sam na rubu umora onda uskoci oko kucanskih poslova, ali inace nista od toga, a bogme kuhanja jos manje. Ja isto tako razmisljam da ima oci i da vidi, ali ocito da ne jer mi je nekoliko puta rekao da ako nesto zelim da napravi da mu moram reci. Njemu ti nista ne znaci ni hrpa suda ni neposrpemljen stol nakon rucka, ma nista ako ja ne kazem da to treba riješiti. Nazalost, razumijem Starim u potpunosti za prokletu ovisnost o igricama i compu. 

Starim, pa u *** fakat su procjenili veliki iznos stete, ne bi da ti fali pola auta! A mali je zakon, on nastavio spavati, hahahaha :) Morati ces i ti jedan dan presjeci i odmoriti da napunis baterije i dodes sebi. 

Zumbul, pa mislim da ce te dijeta samo iscrpiti, pokusaj barem jesti sto zdravije, mozda se kile nece toliko skupljati, a opet ne mora nista znaciti da ce i ostati, mozda se jednostavno istope nakon poroda. Nemoj se bedirati previse. Bas sad kad razmiljam o hrani sam skuzila da mene uopce ne privlaci junk food ni cipsevi ni nesto ekstra slatko tipa da bi smazala cijelu veliku milku ili tako nesto, totalno sam ok po tom pitanju...happy 

Pristići, mrlje, osipi su se i kod mene poceli javljati, ne znam sto da pitam doktora, pa reci ce mi vrlo vjerojatno da sam u drugom stanju, da hormoni divljaju i da je to sada tako. Ja sam se pomirila da je sve to normalno i uopce se ne zamaram time. 

Dunyasha
    25. Veljača 2016. 05:36

I tak...
    Budna sam od pola 4!!! Pola 4!!!! Slom zivaca vec dobivam.. Mm spava ko top, pas spava ko top, svi spavaju osim mene.. Ja lezim, gledam, zatvorim oci. Otvorim oci. Mislim. Zijevam. Legnem na leda. Tesko disem. Legnem na lijevi bok, muz puse u mene. Legnem na desni bok, Nika udara..
    Etogac, malo haiku poezije..
    Sad sam se preselila u dnevnu sobu i nadam se da cu spavati ko top kad cete vi piskarati. (Aha, budem...)
    Cro, zamijenila si Starim s Crazy. 😉😉  Ah... Mozak trudnica je savrsena sprava...
    Zumbul, super za pregled, i za Luku, a sto se tice dijete, probaj za pocetak kolicinu koju pojedes za jedan obrok raspodijeliti na dva.. Da ne jedes u jednom obroku puno, a da ne budes gladna..

Sto se tice muzeva- mm sve po doma radi. Sve. Uopce nema tog posla koji bi bio iskljucivo moj. Od peglanja, pranja podova.. Dapace, sad mi je sve teze to sve obavljati, pa onda on vikendom pospremi stan a ja odem na plac i sl.. 
    On je s 22 otisao od staraca i jednostavno se naucio sve raditi. Jedino eto, ne kuha.. Ali takav je bio i moj tata, pa mozda sam podsvijesno birala takvog samostalnog muskarca..

Idem sad gledati aparate za kuhinju, barem da nesto korisno radim.. A mogla bih bas i pojesti nesto. 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.