Sarlina-ne znam zasto me nije na nista poslala,cudim se i ja jer u prve dvije trudnoce sam odma isla nalaze raditi. A i bolje da sad me i ne diraju jer povracam stalno
A sto se tice imena za djecu inspiracija mi je otisla pa pa
Imam kcer po imenu Clarissa i sin mi je Leonardo
Clarissa
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza to je muz izabrao ime cak i za sina je izabrao ime po Leonardu Da Vinciu
Sarlina ...aha... thanks i ne se bedirat, sve to brzo prođe, samo nek su nam bebači dobro
Malakoza Ajme ples... Plesala sam 7 godina. Svaki put pod tušem je obavezan uz raspaljenu muziku ili kad god čujem dobru muziku... Makar bilo po sred rive. Blamiranje na najjače
Trebala bi i ja to uvesti češće, za sad su mi samo duge šetnje svaki dan aktualne...
Mi smo danas 24 tt, svako popodne krene udarati pa do navečer...mazimo se, puštamo mjuzu, mackamo poslije tuširanja, plešemo u kupatilu, šetamo svaki dan...ali natjerati se na vježbe i pilates loptu..teeeško...
Na nagovor kume i prijateljica, sastavila sam popis stvari što će nam trebati, od velikih stvari do gaze, toplomjera i tih takvih sitnijih (osim robice)...i evo predbilježbe stižu...kuma nam odabrala komodu za presvlačenje, putni vrtić sa onih dodatkom za malu bebu MMova sestra, kolica baka i dida, moja mama tetree, MPP, hranilica i tako....počela sam se valjda opuštati pa njima i sebi dozvolila kupnje...krajem 3 mj idemo po Bebetto 3u1 u Banja Luku...tako 3000 kn izađu, a kod nas 6500 kn...
Sarlina, nitko ne ignorira namjerno, ali vidis da jedva pamtimo tko je sta napisao u svakodnevnoj prepisci, a kamo li ovo.. Guk profile ja nisam radila a ne pamtim ni da je itko od cura (a mozda i je, pa eto vidis, ne sjecam se 😉), nego smo radile ogtt, a kolikk kuzim, to nije isto. Mjere dan danas ne usporedujem jer nemam nista od toga.
Cro ima bucu, ty ima glavatog, Emily ronja i velika je. 😍😍😍😍Ali da su mjere vazne, nisu. Mislim da ih pisemo zapravo sve reda radi, a ne da se ozbiljno i studiozno bavimo njima.. Prema tome, ne se osjecati ljuto/izolirano i sk, nego se aktivno ukljuciti u raspravu i dopisivanje.
Maja, ovo ime ne mogu zapamtiti, al bilo bi dosta dobro da se sin tako zove, sigurno bi bio unikatan!! 😂😂😂
Mare, sto se tice pretraga ja do sada odradila: na pocetku odmah briseve, papa test, kks, urin, kg na antitijela; sad ogtt, opet urin i opet kg na antitijela. Jos me, mislim, ceka kks (vise radi zeljeza), i opet kg na antitijela pred kraj trudnoce. Zbog rh - faktora.
Dns cijeli dan slagala troskovnik adaptacije/opremanja stana, ne bijah uopce aktivna tu s vama.. Ccc...
Spominjale ste oticanje nogu- ja jos ne naoticem, prstenje stoji na mjestu, da se skinuti bez problema, cipele sve pasu na noge, stopala su okej.
Zatezanje u trbuhu i kvrge- zatezanje je normalno, maternica se jako rasteze, i nisu to nuzno kontrakcije. Kvrga na trbuhu moze biti beba! I to sam vec napisala. Dakle- glava, guza. Takoder, ne moraju biti kontrakcije. Ja sam imala takve kvrge, a sad su vec velike i izrazene. A nisu kontrakcije.
Znam da neke vec dugo osjecaju bebine pokrete pod rukom, ali ja sam pocela to sad bas osjecati. I to poprilicno! Sad se i vide. (Faaaala Bogu da se i to dogodilo, s obzirom na posteljicu naprijed i spek na trbuhu 😂😂😂).
Sad odoh u Ikeu, idem gledati ormare. Oprema za Niku jos nije u planu. To cu drugi put. Sad jos mi veliki imamo prednost.
Pusa svima!!
Sortiraj odgovore
Najstariji