Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Veljača 2016. 15:53

Sarlina-ne znam zasto me nije na nista poslala,cudim se i ja jer u prve dvije trudnoce sam odma isla nalaze raditi. A i bolje da sad me i ne diraju jer povracam stalno

mare1989
    24. Veljača 2016. 15:55

A sto se tice imena za djecu inspiracija mi je otisla pa pa
    Imam kcer po imenu Clarissa i sin mi je Leonardo

MalaKoza
    24. Veljača 2016. 16:02

Clarissa

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    24. Veljača 2016. 16:05

MalaKoza to je muz izabrao ime cak i za sina je izabrao ime po Leonardu Da Vinciu

uykmyjh
    24. Veljača 2016. 16:07

Sarlina ...aha... thanks  i ne se bedirat, sve to brzo prođe, samo nek su nam bebači dobro 

Malakoza Ajme ples... Plesala sam 7 godina. Svaki put pod tušem je obavezan uz raspaljenu muziku ili kad god čujem dobru muziku... Makar bilo po sred rive.  Blamiranje na najjače 

Trebala bi i ja to uvesti češće, za sad su mi samo duge šetnje svaki dan aktualne...

sarlina
    24. Veljača 2016. 16:22

Mi smo danas 24 tt, svako popodne krene udarati pa do navečer...mazimo se, puštamo mjuzu, mackamo poslije tuširanja, plešemo u kupatilu, šetamo svaki dan...ali natjerati se na vježbe i pilates loptu..teeeško...
    Na nagovor kume i prijateljica, sastavila sam popis stvari što će nam trebati, od velikih stvari do gaze, toplomjera i tih takvih sitnijih (osim robice)...i evo predbilježbe stižu...kuma nam odabrala komodu za presvlačenje, putni vrtić sa onih dodatkom za malu bebu MMova sestra, kolica baka i dida, moja mama tetree, MPP, hranilica i tako....počela sam se valjda opuštati pa njima i sebi dozvolila kupnje...krajem 3 mj idemo po Bebetto 3u1 u Banja Luku...tako 3000 kn izađu, a kod nas 6500 kn...

• kokolo5
    24. Veljača 2016. 16:23

Betty moze nedjelja sto se mene tice...ostale?

Dunyasha
    24. Veljača 2016. 16:59

Sarlina, nitko ne ignorira namjerno, ali vidis da jedva pamtimo tko je sta napisao u svakodnevnoj prepisci, a kamo li ovo.. Guk profile ja nisam radila a ne pamtim ni da je itko od cura (a mozda i je, pa eto vidis, ne sjecam se 😉), nego smo radile ogtt, a kolikk kuzim, to nije isto. Mjere dan danas ne usporedujem jer nemam nista od toga. 
    Cro ima bucu, ty ima glavatog, Emily ronja i velika je. 😍😍😍😍Ali da su mjere vazne, nisu. Mislim da ih pisemo zapravo sve reda radi, a ne da se ozbiljno i studiozno bavimo njima.. Prema tome, ne se osjecati ljuto/izolirano i sk, nego se aktivno ukljuciti u raspravu i dopisivanje.
    Maja, ovo ime ne mogu zapamtiti, al bilo bi dosta dobro da se sin tako zove, sigurno bi bio unikatan!! 😂😂😂
    Mare, sto se tice pretraga ja do sada odradila: na pocetku odmah briseve, papa test, kks, urin, kg na antitijela; sad ogtt, opet urin i opet kg na antitijela. Jos me, mislim, ceka kks (vise radi zeljeza), i opet kg na antitijela pred kraj trudnoce. Zbog rh - faktora. 

Dns cijeli dan slagala troskovnik adaptacije/opremanja stana, ne bijah uopce aktivna tu s vama.. Ccc... 
    Spominjale ste oticanje nogu- ja jos ne naoticem, prstenje stoji na mjestu, da se skinuti bez problema, cipele sve pasu na noge, stopala su okej.
    Zatezanje u trbuhu i kvrge- zatezanje je normalno, maternica se jako rasteze, i nisu to nuzno kontrakcije. Kvrga na trbuhu moze biti beba! I to sam vec napisala. Dakle- glava, guza. Takoder, ne moraju biti kontrakcije. Ja sam imala takve kvrge, a sad su vec velike i izrazene. A nisu kontrakcije. 
    Znam da neke vec dugo osjecaju bebine pokrete pod rukom, ali ja sam pocela to sad bas osjecati. I to poprilicno! Sad se i vide. (Faaaala Bogu da se i to dogodilo, s obzirom na posteljicu naprijed i spek na trbuhu 😂😂😂).

Sad odoh u Ikeu, idem gledati ormare. Oprema za Niku jos nije u planu. To cu drugi put. Sad jos mi veliki imamo prednost.

Pusa svima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.