BTW. i ja sam outsider :) Cak nisam ni u Hrvatskoj, a kamoli u Zg-u ili Dalmaciji (kamo srece)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Geraldinand hahahahah odvalila :')
Emily je preslatka
Mare - dobrodošla!
Meni isto gin nije spominjala magnezij, ja sam na svoju ruku uzela šumeće tablete, valjda to nekog vraga vridi... Koliko je taj magnezij bitan? Oće mi šta bit ako ga ne pijem?
Meni se bebač uredno javlja svaki dan par puta, mučnina hvala bogu nemam, al zato osjetim kako mi kondicija pada... Moram se nekako natirat vježbat... Vježbam cili život i sad stala pred trudnoću... Ima koja ideju za motivaciju?
I pokušavam smislit neko ime danima, stvarno me ne ide... Imate prijedlog? Sva imena koja su mi lipa su već zauzeta ili me podsjećaju direktno na nekoga ili nešto
Drage mame koji se sve nalazi vade u trudnoci? Ja sam u 14-tom tjednu i jos nista nisam vadila nalaze,a termin kod ginekologa je tek 16.3
Mala kozo Emily je divna, a Sarlina ne bediraj se, evo prva ja ne dozivim puno toga, ne zato sta sam bezosjecajna, nego se ne zamaram mjerama.Nismo svi isti.I mene je par puta, nemam pojma ko pita mjere, pa sam skroz smetnila s uma A cesto trkeljam gluposti, i dnevne dogadjaje, nego trudnicke vijesti, pa se ne zamaram, jeli neko nesto dozivija ili ne, napisem,posaljem, i nastavim(probaj, super je
)
Sarlina iskreno mi je zao sto si se tako osjecala, mislim da te stvarno nitko nije namjerno ignorirao, vidis i sama koliko se toga tu ispise...ako ne povirim pola dana, vec imam 10 strana za citat...ko bi to sve popamtio...osim mozda Sanjarke -doduse kladim se da ona pise sa strane salabahter dok cita, pa uvik svakome odgovori
daj Sanjarka reci da je salabahter u pitanju jer odoh odma kupit ginko ako stvarno tako uspijes pamtit
Uglavnom, Sarlina, nemoj se ljutit na nas, nije namjerno!
MalaKoza predobre slikice! Ta sa zacepljenim nosicem mora u radosnicu
Ovo sto pisete o kvrgama na trbuhu, nisam to sad jos iskusila...ali u prosloj trudnoci u trecem tromjesecju jesam...konstantno bi mi izbijala jedna loptica ispod rebara s desne strane. To se bas bilo dogodilo i u toku jednog pregleda pa sam zamolila gin da pogleda sto je to-uzv je pokazao da mi je to moj mali mis isturio guzicu
Betty ajde pliz nadji malo vrimena ovaj vikend-iduci cu ja opet bit na otoku, ovaj put na malo dulje...ostale cure je li i vama pase ovaj vikend?
Ufuf, radim u subotu do dva ipo, pa u 6 idem na meditaciju reci mi, kad bi ti pasalo? kokolo sarkazam je u pitanju.A nedilju sam free, ako pase vama
MalaKoza.....nalaze znam sutradan, tj. dio znam isti dan jer mi vade na tašte, te 2 h nakon svakog jela, a ja odem kući u 20 h, nakon zadnjeg vađenja pa mi sestra kaže dotada nalaze...budem u dnevnoj bolnici taj dan...
Mare...pa KKs, urin obavezno, već si trebala te markere i krv. grupu kod nas za svaku trudnoću (bez obzira što ti se ne mijenja krva grupa..) ....ja sam te odradila do 12 tt
Sandricx...pa Mg je općenito dobar za organizam, no neće ti ništa biti ako ne piješ...šumeći kažu da nema dovoljno u sebi, pa bolje ili ondaj prah što ide direkt u usta ili tablete...nas većina ovdje pije radi tzv. BH kontrakcija da opusti mišiće...
Sandrich, i ja sam prije trudnoce bila puno aktivnija. Sad se s vremena na vrijeme sjetim upalit neki joga video za trudnice. Ali jucer sam nakon sta sam oprala kosu upalila radio i bas cu bile neke divlje pjesme. Krenula plesat da mi se kosa brze posusi, na to naletio dragi s posla i pridruzio mi se. Tako smo se sat vremena razbacivali po stanu. I bilo nam je super, vjerojatno ne i nasim susjedima ispod jer je bilo 10 sati navecer :D.
Meni se kosa osusila, razgibala sam se, i mislimo uvest to ko tradiciju svaku drugu vecer. Super zabavna tjelovjezba
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji