Jutroo!
Znaci nisam jedina...dunya zao mi je kaj ne spavas,al bar znam da u toj patnji nisam jedina... :) muza otpratila na posao,sada jos na rostiljanje po krevetu... S tim da me danas opet mucnina hvata...bemu!! Ja po netu gledam stvarcice za bebu i kupaonicu... I sad me muz obavijestio da je snijeg poceo padati... Ma dan ko roden da budem u krevetu... S guzicom u zraku, mozda se Sofia okrene i prestane dubiti na glavi u mojoj zdjelici :D znala sam od pocetka da ce to bit tvrdoglavo dijete,mamibo dijete 😝😁😎😍💞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ah, nisam plava al sam trudna! Sorry Crazy, sorry Starim, nije namjerno! Ništa, ja od idućeg javljanja koristim salabahter pod obavezno!
Dunya, pa ti sve manje i manje spavaš :( barem možeš nadoknaditi preko dana ako ništa drugo... Ja se idem spremati pa na posao
Jutro.....
Dunja dobro dosla u klub noćnih sovica 😁,ima prednosti i nedostataka, naravno cim se ustanes gladan si ko vuk i pravac kuhinja....ali i isto tako uspijes neke stvari prolistat na netu na miru, i to te toliko iscrpi da pred jutro zaspis ko top....znaci laku noc
Ja prijavljujem spavanje cijelu noc,koje olaksanje....
E da vani je hladnije nego jucer, pocela je padat neka kisa skupa sa snijegom, muz mi je rekao da na lanistu pada gusti snijeg,pa cemo vidjeti dokle ce to....nadala sam se da je zima prestala polako 😠
Uzivajte, odoh raditi malo
I da Crazy suosjecam s tobom, prijateljica mi ima isto takvog muza, sve mora sama sa dvoje djece....super da tebi i bebacima nije nista i nadam se da ce ga ta cifra trgnuti i da shvati da se to moglo izbjeci njegovim normalnim ponasanjem....
Budna od 5. Samo sta moj dragi ne spava bas čvrstim snom pa ga budi moje meskoljenje. Onda mi on stavi ruku na trbuh i svakih par minuta govori-ajd spavaj. Moram li reci da ne pomaže? ! Ali bar se tad povezuje s Emily koja ga udara po ruci :) Imamo dogovor da nema mobitela u krevetu pa nisam mogla ni zvjerinjat po netu. Sad je na poslu pa sam se docepala interneta.
Kod nas preko noći opet zabijelio.
Baš je ludo to vrijeme.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro drage moje,kako ste?
Evo ja nakon mjesec dana kavu pijem i osjecaj je predivan
Jutros sam imala budenje ¨mama glava me boli¨,kad je mama doktorica pregledala temp 38,sad ce biti veseo dan
Jutro cure!
I ja sam budna od 6:30, ali ok mi je to-veliki napredak kako je bilo ranije...popijem kavu u miru dok se mali probudi. Suosjecam sa sovicama
Crazy a draga moja, kad te krene onda stvarno krene...bas mi je zao. Lako za auto, najbitnije da ste ti i sincici dobro! Da, ko sto je Starim rekla-muzu iscupat kabele i sve kroz prozor, a njega poslat da poprica s nekim strucnim. Ja vjerujem da je u pitanju ovisnost, da inace ne bi tako zanemarivao svoju obitelj... svaka ti cast na toleranciji, ja stvarno ne bih mogla...
Mog nema po dugo vremena, ali kad je tu, onda je 200% tu- i sa sinom i sa mnom. Pomaze mi u svemu...kad sam na pocetku t imala one grozne mucnine, apsolutno sve je preuzeo na sebe, nije mi dao da mrdnem. Ravnopravni smo skroz i od pocetka je bilo tako...ne bih pristala na nista drugacije.
Jutro cure, iako vidim da je nekima od vas vec podne :)
Gledam ovu kisurinu vani, gledam prognozu, sve moje nade su pale u vodu :( .. Nista od sunca mi se cini. A bas sam mislila sutra obuci starke na posao buduci da je casual friday :)
Crazy, vezano za muza, ja sam se od jednog takvog razvela :) pa te potpuno razumijem. Nekako mi se cini da se takvi ljudi ne mijenjajju, jer eno ga i dalje tak zivi, sa slusalicama na usima, nit brige nit pameti, samo sto sad nema zenu ili cura koja kvoca :) ...
nemam ti sta savjetovati, samo da se ne isplati svadjati. Pogotovo sada kad si trudna.
Inaj, Cro, valjda se necu opet izbedirati ako na radionici cujem nekakve lose price i iskustva, pa ono kako to prepoznati i izboriti se za svoja prava ...
Zumbul,
Nemoj me krivo shvatiti, ali ja sam pretpostavila da si krivo shvatila ginekologa oko strogog mirovanja. Da je tako sa svim trudnicama mislim da bi se trudnoca proglasila invalidnoscu. Kreci se sto vise, shopping, kave, odmah ces se osjecati bolje a kile nece raditi nered.
Ja mislim da bih riknula da se ne krecem ovoliko svaki dan, setam po minimalno sat-sat i pol. Jedem uzasno puno voca.. I moram priznati da jedino sto raste je trbuh HB :) ...
Jedva cekam da se Karlo rodi da ga vozam u kolicimaaaa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji