Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    24. Veljača 2016. 17:01

O i jos nesto, Sanjarka ziiiher ima salabahter sa strane!! Sto posto!! 😂😂😂😂😂

zabica25
    24. Veljača 2016. 17:29

Kokolo i Dunja, i ja koristim šalabahtere...tko će vas sve pohvatat? 

sarlina, samo ti nama dalje tipkaj...vidiš kako sam se ja lijepo uklopila :) A na početku nitko za mene nije znao 

Mene je počeo zub boljeti, sutra idem da vidim kaj je u pitanju. Boli me i dalje trbuh, umorna jako, opet ja osjetila bebicu..nakon 8 dana... :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    24. Veljača 2016. 17:33

I ja mislim da je Sanjarka streberica 
    Neka, treba netko i to biti.
    Sarlina, kako se zove trgovina u koju idete po kolica. Mi smo jos u potrazi jeftinijih kvalitetnih. Zakljucili da su u Hrvatskoj jeftinija nego ovdje u Njemackoj, ali ako je tolika razlika u Banjaluci, to se stvarno isplati.
    Mi u petak sad putujemo za Hrvatsku!!!!Jeeeeeej!!! 
    Da udahnemo malo domaceg zraka 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Malamimi
    24. Veljača 2016. 17:38

I mi isli po kolica u Banja Luku u Baby shop. Kad smo platili carinu, jos nam ostalo 1800 kn. 
    Prodavacice se cudile kako su kod nas skupa.

Mama3put
    24. Veljača 2016. 18:18

Sarlina sreco ja sam Slavonka(nema veze sto zivim u Dalmaciji) 😉
    S cim se opterecujes😑 ja odgovorim kome sta hocu i pisem sta hocu,ne nabrajam nikoga vec izdvojim nesto ako imam sto za prokomentirat😊nekad se ne javim par dana jer mi se neda😑ako me netko ignorira to je vecinom zbog mog sarkazma koji zna biti iritantan(svjesna sam toga)jos ako se ne skuzi da je sarkazam u pitanju onda ispadnem i svadljiva,bezobrazna(dr House)... 😆ovo je virtualni zivot i nemoj da te se dotice😎 uzivaj 

Ja vam curke ovaj vikend ne mogu sto naravno ne znaci da vas tri ne mozete bez mene kafenisat😉

• kokolo5
    24. Veljača 2016. 18:40

Starim ja bas volim tvoj sarkazam, zabavlja me  ti javi kad budes slobodna! 
    Sto se tice komentiranja o Guk profilu-nisam, jer nisam sigurna sta je to-da li je to isto sto i ona glukoza sto se pije ili nesto drugo, pojma nemam...pa radije sutim...a mjere ni ja ne pitam i nemam pojma kako se moraju kretat. Znam sebe i znam da bih na svako odstupanje iskopala google dok ne bih nasla da je to mozda simptom ili pokazatelj neceg strasnog. Dovoljno mi je cut "sve je ok"
    Zabice da i kod tebe sam skuzila da nekad znas spomenut svih  mislim da je to bas lijepo i pazljivo od tebe i svih cura koje to rade, a salabahter je jos i dodatni plus za zalaganje  drzim fige da zub prođe sto prije!
    P.s. di je Crazy?

Cro262
    24. Veljača 2016. 18:42

Dunya, pijem sumeći magnezij, ali očito da mi onda to nije dovoljno, grceve mozda imam zadnjih tjedan dana... Meni je nos isto isto cijelo vrijeme začepljen, ne znam više jel to od prehlade, alergije ili samo od trudnoće. 

Sanjarka, vrag zna! A ja bogme ni ne pazim ni što jedem ni kad jedem. Ni ja se više ne zamaram sa kilama, sve rijede stanem na vagu, za sad sam još ok, valjda neću natuci 15kg u iduća tri mj. Valjda 

Malakoza, Emily je preslatka, pogotovo na ovoj slici di roni! 

Majo, ti si stvarno hrabra žena kad si mužu dala da bira ime! Još samo cca tri mj pa ćeš znati ime, hahaha! 

Inaj, odgovorili i meni za radionicu da ima mjesta, vidimo se onda idući vikend!

inaj
    24. Veljača 2016. 18:56

Napisala sam ujutro da mi nije baš dobro i poslušala sebe pa ostala doma, kasnije me uhvatila neka mučnina...inače imam niski tlak i mislim da mi se još  dodatno snizio...odjednom čudan osječaj u glavi, vručina pa hladan znoj pa nemrem doći k sebi, popila sam magnezij tek nakon sat vremena mi je bilo bolje...išla sam po doznake i pitala što da radim i sestra mi nije znala reći jer ona nije imala tih problema( ah što reći) , inače je bila neka sestra na zamjeni,a do doktora nisam uspjela doći jer je bila gužva

To mi se znalo u par navrata navečer dogoditi ali ne tako jako....s čime bi si još mogla pomoći kad me tako uhvati, zna li tko?

Malamimi
    24. Veljača 2016. 19:09

Inaj, meni pomogne da legnem na lijevi bok i duboko disem. Ne radim pa mogu kad hocu leci. Meni u bolnici rekli da je uz fizicki rad krivac i stres. A ja imam osjecaj da dodje samo od sebe.

Aurelija
    24. Veljača 2016. 19:23

Malakoza, predobra slika, mali (tj mala) ronioc se drži za nosić  kupovala si i robicu 46? Jel to uopće nose bebe koje nisu nedonoščad?
    Mare dobrodosla! Jel ti to imas 27 god i vec treći bebač na putu? Wow, uvijek me to fascinira!
    Sanjarka, oticanje nije znak previše soli u organizmu hehe, ona izađe kroz mokraću, nego prevelika konzumacija soli uzrokuje zadržavanje vode u organizmu. Kako - ne znam  znam da srčani bolesnici ne smiju baš jest kulene, špekiće i slično

Pisale ste o Mg dosta i vidim da ga puno vas ne pije. Mislim da to nije baš za zezanje, ja ga nisam pila do 15 tj, a onda kad sam dosla na pregled kaže dr - maternica u grču, cerviks skraćen it, jel piješ mg? Ja se poklopila ušima, isto sam mislila da nije važno, jel eto nikakve simptome nisam imala. Uglavnom, mislim da je manjak mg opasan, jer te kontrakcije koje čak ni ne morate osjetiti mogu uzrokovati prerano otvaranje, prijevremeni porod itd... nemojte mi sad kak su pred 50 godina  jel eto bas sam danas citala da je kod nas stopa prijevremenih poroda 8%, a u zemljama trećeg svijeta preko 20%...  nije da vas plasim  meni je isto muka ujutro kad moram progutati 4 tablete, prenatal, mg i lactogyn al jbg
    Sandrich, ja imam isti problem s imenima, sva koja mi se sviđaju su zauzeta grrr!
    Sarlina, dobro ti kaže Starim, nemoj ovo preosobno shvaćati, to je forum!  ja npr ne stignem tijekom dana baš tipkati jer radim, i onda kad pročitam 15 stranica pola zaboravim odgovoriti, niti ne očekujem da tu sad netko vodi brigu o meni! 
    Bruna, jel Sofija il Sofia? Meni je to jedino malo minus kod imena na -ija jer nitko nikad tocno ne napise, mislim da cu ih ja izbjegavat samo zato

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.