Miki moram ti reć da mi je ime savršeno!!!! Svaka čast tati na izboru
Podsjeti me koja ti je ono stalna adresa, u st ili zg? nadam se da ste sad riješili svešto ste imali, i da ćeš se više opustit, uživat a i tipkat s nama
Starim dobila si samo 1kg u mjesec dana, nema ti pravo ništa reć, tako da šutni je!
Inaj samo ti spavaj, za nas koji ne možemo!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka prije 3 tjedna sam bila 2 kile u plusu..
Sad cemo vidjeti koliko imam 😂
Ja sam vecinu dana u ležanju, pa opet noge oko zglobova oteknu.. Zasto, neznam..
Bas cu pitati danas...
A prsten vjencani ne nosin vec dobrih 3 tjedna 😂 postao mi malen nesto hehe
Koliko je otprilike bebica teska u 23+4 tt ?
Bas me zanima koliko se udebelio 😂
S obzirom da mi jedna babica prognozira veliku bebu...
Sa 20 tt je imao 402 grama 😀😀😀
Super su vam ideje za tusiranje, neke su cak i izvedive :) bas sam danas planirala po ronilacko odjelo otic :D
Tynchy, evo danas sunce. Kroz balkonska vrata se suncam. Doduse, zatvorena jer je vani oko 6 stupnjeva, ali kroz staklo fino grije.
Mi smo par stvari kupli u Princess-u, ogromna djecja trgovina na 3 kata. Ima i velik izbor kolica. A robicu sam do sada samo kupovala preko mamikreisel aplikacije.
Super mi je. Mame prodaju robicu s etiketom ili bez etikete ali samo opranu, ali ne i nosenu, barem ove male velicine. I to po 1 ili 2 eura. Uglavnom marke. tj, ima svega ali ja si stavim te parametre.
To je robica koja se uglavnom brzo preraste, i nekad se ne stigne niti jednom obuc. Pa mi se ne ispalti davat neke pare na to. A ne moze mi beba bit gola prvih mjesec dana.
Tako sam kupila 4 bodija br.44, 10 bodija broj 50, 10 bodija 56, 3 tanke pamucne jaknice 56, 3 hlacice, 3 haljinice i par onih jednodjelnih br 50 i 56 koji ne znam kak se zovu ali imaju stopalca i kopcaju se kod ramena na drukerice. I to sve za 50 eura.
Kasnije isto tako mogu prodat svaki komad po 1 euro i gladi bradu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
I moj update s pregleda.
Emily je po svim parametrima u sredini, znaci razvija se savrseno.
Ima 710 grama i prava je cura.
Udarala je cijelo vrijeme doktoricu u sondu pa je samo nakratko uspjela okinut 2 slike.
Ova je jedna jedina na kojoj nema ruke na licu
i ova na kojoj roni ili joj nesto smrdi...nisam sigurna :D
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Preslatka je Emily pogle' samo te obraščiće
i ona navija za ronilačko odijelo
Bruna, toliko o drugom tromjesecju i povracanju... kod mene je jos uvijek aktualno. Taman kad nisam 5 dana, i vec se poveselila da je prestalo, jucer opet.
Sortiraj odgovore
Najstariji