Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Veljača 2016. 10:04

Zumbul ma to se mi splićanke nešto dogovaramo

Koliko si do sad ukupno dobila kg? ja ti iu iskustva preporučam da ne razbijaš glavu, jer meni prirast uopće ne ovisi o tome koliko jedem.... neznam kako al tako je
    magnezij preporučam svakako neće naškodit a dobro dođe za više stvari
    nisam još primjetila neko naticanje.....
    a tata me zove debela

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Veljača 2016. 10:13

Majo ooooooooooooo nebi to kod mene tako prošlo s imenom svaka čast kad si ti tako relax oko toga , da je mom mužu žena kao što si ti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    24. Veljača 2016. 10:17

Vjeverica8 termin 27.8 (na svekrvin rodendan)

Malamimi
    24. Veljača 2016. 10:20

Meni navecer noge naticu, morat cu smanjiti slano. Nekako mi to rano za oticanje

Mama3put
    24. Veljača 2016. 10:22

Cao zene

Ja sam jucer kupila trenirku 62 broj medena jeee pa nisam odolila a ne treba mi jer ima od starijeg sve ko novo jer nije uopce stigao iznosati to ali eto 😊

Danas bi mogla napokon malo na vikendicu nakon 100 godina 

Sto se tice kg ja sam na +7 ako vaga ne laze,sutra idem kod one vjestice na pregled 😑 nemam volje niti malo

mare1989
    24. Veljača 2016. 10:24

Sanjarka88 - kecer ce 29.6 5god,a sin 20.5 3god
    Jos su mali al eto proce to sve brzo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.