Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Veljača 2016. 10:04

Zumbul ma to se mi splićanke nešto dogovaramo

Koliko si do sad ukupno dobila kg? ja ti iu iskustva preporučam da ne razbijaš glavu, jer meni prirast uopće ne ovisi o tome koliko jedem.... neznam kako al tako je
    magnezij preporučam svakako neće naškodit a dobro dođe za više stvari
    nisam još primjetila neko naticanje.....
    a tata me zove debela

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Veljača 2016. 10:13

Majo ooooooooooooo nebi to kod mene tako prošlo s imenom svaka čast kad si ti tako relax oko toga , da je mom mužu žena kao što si ti

Majadila
    24. Veljača 2016. 10:18

Sanjarka88

Majo ooooooooooooo nebi to kod mene tako prošlo s imenom svaka čast kad si ti tako relax oko toga , da je mom mužu žena kao što si ti

Hahaha a što ću 
    Ja sam imala prijedlog Filip ili Jakov, s obzirom da je začet u Sv.Filipu i Jakovu. 
    Ma kaže da će mi se svidjet. Nek se veseli, što ću s njim, sama sam ga izabrala.  

mare1989
    24. Veljača 2016. 10:17

Vjeverica8 termin 27.8 (na svekrvin rodendan)

Malamimi
    24. Veljača 2016. 10:20

Meni navecer noge naticu, morat cu smanjiti slano. Nekako mi to rano za oticanje

Mama3put
    24. Veljača 2016. 10:25

Malamimi

Meni navecer noge naticu, morat cu smanjiti slano. Nekako mi to rano za oticanje

Ako je samo navecer onda je do previse stajanja na nogama preko dana,smanji malo tempo

Sanjarka88
    24. Veljača 2016. 10:32

Malamimi

To je kao znak povećane soli u tijelu? nisam znala

Mare kod tebe onda veselo! neka neka lipo je to odakle si?

Bruna257
    24. Veljača 2016. 10:49

Malamimi

Nije rano, mene bas jucer i sestra i gin pitale dal imam problema s oticanjem nogu... S obzirom na to da nemam, neznam kako ti pomoci...😒
    Mi cijepili peseka(dosao veterinar), stoicki to podnio 😁
    Sad sam se vec bacila na kuhanje ruckica (govedi gulas sa krumpirom) i kasnije cu palacinke spec..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Mama3put
    24. Veljača 2016. 10:22

Cao zene

Ja sam jucer kupila trenirku 62 broj medena jeee pa nisam odolila a ne treba mi jer ima od starijeg sve ko novo jer nije uopce stigao iznosati to ali eto 😊

Danas bi mogla napokon malo na vikendicu nakon 100 godina 

Sto se tice kg ja sam na +7 ako vaga ne laze,sutra idem kod one vjestice na pregled 😑 nemam volje niti malo

Sanjarka88
    24. Veljača 2016. 10:35

Starim

Cao zene

Ja sam jucer kupila trenirku 62 broj medena jeee pa nisam odolila a ne treba mi jer ima od starijeg sve ko novo jer nije uopce stigao iznosati to ali eto 😊

Danas bi mogla napokon malo na vikendicu nakon 100 godina 

Sto se tice kg ja sam na +7 ako vaga ne laze,sutra idem kod one vjestice na pregled 😑 nemam volje niti malo

Gdje si shopingirala?
    nemoj se stresirat radi vještice, dođeš, obaviš pregled i to je to

mare1989
    24. Veljača 2016. 10:24

Sanjarka88 - kecer ce 29.6 5god,a sin 20.5 3god
    Jos su mali al eto proce to sve brzo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI