Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    23. Veljača 2016. 10:12

Sanjarka koji inat-ja bih bas iz inata kad mi tako kaze, bas otisla na godisnji...ili bolovanje...sta ju briga sta neces radit godinu dana-imas pravo na to. Snoopya sam u c&a bila platila ravno 100kn. 
    Dunya nego sta, to ce nam se svima ostvarit 
    Ne bih ni ja na prvo tromjesecje...no thanks, jok! Ovo drugo mi je bas blazeno-pokretna sam jos, uglavnom imam energije i viska (osim po juzini), ne muci me nista znacajno ni vrijedno spomena...milina!
    Starim tvom popisu veselja iz treceg tromjesecja  (koji je apsolutno tocan ) nadodala bih oticanje svega i svacega (da, ako vam je vjencani prsten na knap-skinite ga prije nego sto bude prekasno ) i konstantan osjecaj da ces se rastopit od vrucine...tako mi je bar bilo u petom mjesecu s malim...ne zelim ni pomislit kako ce bit sad do sedmog! Klima po danu i nocno kupanje po noci, yeah! 

bettyboop_st
    23. Veljača 2016. 10:23

Ty i Sanjarka ja sve vidim ko na vidilici

zabica25
    23. Veljača 2016. 10:24

Jutro, uspjela sam vas sve pročitati :)
    Tema poroda, već mi se počelo vrtjeti u glavi :/

Ja ću oblekicu dobiti (bilo M ili Ž), kolica, prematalicu, kinderbet, baby phone, dekice, plahtice, igračke.
    Ono što ću trebati je hodalica, hranilica, dude varalice, bočice u slučaju da ne bude htjela bebica sisati (gledala sam one Tommy staklene)   
    https://www.babycenter.hr/bocica-2-kom-340-ml-ctn-2424-00609.html ili AVENT!
    Hranilicu budem rekla sestri da mi kupi jer ionak ne zna kaj...ono pto bih svakako trebala još prije je madrac za kinderbet, ovaj je jako stari (15 godina) u nije za funkciju. To ću zamoliti roditelje :) 

Za sebe trebam samo uloške i spavaćicu/e za bolnicu, blazinice za prsa i te početne stvari...i konačno haljinu za svadbe koje nam dolaze...grrr....kud svi baš ove godine? :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    23. Veljača 2016. 10:30

Zabica, preporučam ti da ustedis novce i ne kupuješ hodalicu.  Nisu zdrave za djecu. Dokazano je da većina djece koja su je koristila imaju problema s kukovima i kraljeznicom. Najzdravije je za bebu da sama prohoda kad je spremna. 
    Ja sam osjetila na svojoj koži negativne posljedice toga.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bettyboop_st
    23. Veljača 2016. 10:43

Mala koza bas se veselim, i menstrualnim, ovo medj nogami jeee blazenstvo
    ko nije proba, ne zna o cemu pricamo Uzela sam i malu torbicu, za prljave i ciste uloske, super izgleda, i bas mi je medeno vidit u torbi

vjeverica8
    23. Veljača 2016. 10:49

Slažem se s Malom kozom za hodalicu... Meni su super oni vrtići za dijete gdje ubaciš igračke razne! Dijete je u tome sigurno a isto može naučiti hodati držeći se za ogradu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.