Dunya sve znam.... al toliko dobrih stvari ima u firmi u odnosu prema zaposlenicima da nemam srca tu radit problem oko jedne stvari koja ne funkcionira kako treba eh.... ako ne budem mogla do kraja 4mj, ići ću na bolovanje prije i to je to.
a kad ti šefica dva puta kroz kao zezanciju kaže ma šta će ti sad godišnji ionako ćeš ležat godinu dana ooooooo da vidiš koji inat u meni, pa si mislim da mi ga sad nudiš na pladnju nebi išla na njega (go jel)
ugl. vidit ćemo
Joj kako mi se ne troše novci na te spavaćice aaaaaaaaaa!
Ma i ja sam malo zbunjena, meni je jučer app javila da sam ušla u treće, jer sam ušla u 27.tjedan trudnoće. No mislim da svugdje drugdje koliko sam čitala je to sa punih 27tj. i ulaskom u 28tj.
što se tegoba tiče za sad samo kao i ti nema grčeva, nema kontrakcija, nema žgaravice..... ne piškim isto često za sad, spavam dobro.... uh kad bi tako ostalo bar
Jesenske da da ni ja! mislim da kao svako razdobolje ima svoje draži.... al da me upucaš ne mogu se sjetit u čemu sam uživala do 12tjedna osim u činjenici da sam trudna
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Duny ja bas zelim samo jedno-da mi ne pukne vodenjak pa da kao i prvi put do zadnjeg momenta budem kuci i onda da prode samo par sati prije nego uzmem strucu u ruke
Tegobe su vam da ne spavate dobro jer:bebac lupa sve jace u rebra,piskite 5 puta tijekom noci,ne mozete se namjestit nikako,tko je trudan preko ljeta ne moze spavat od vrucine uz sve to,smetaju vam vlastite noge pa uzmete tri jastuka da stavite pod noge da su na visljem😂 zgaravica sve jaca,kad vam ispadne nesto iz ruku trebate nekoga da vam to podigne ili samostalno to obavljate 5 minuta,bole leda,skidate cipele 10 minuta ili vas muz izuva,naticu noge... dosta sad 😤
Sanjarka, što se tiče trbuha i funkcioniranja, stigla sam u fazu ko Starim na svojoj profilnoj vezano za tenisice. Obuvam ih uglavnom u turskom sjedu na kauču.
Majadila, kako se kreću cijene doula u Hrvatskoj? Tu u Njemackoj su od 500 do 800 eura kolko sam gledala. A za te novce si obucim dragog da mi bude doula.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Starim, baš si me usrećila s tom ljetnom trudnoćom - ja bih trebala roditi tek u drugoj polovici 8. mjeseca a nemamo još klimu u kući... Bit će veselo! razmišljam da čekam porod na krku kod svojih tako da se bućkam u moru svaki dan
Joj, Tynchy, s "njom "najviše problema. Lako za stopala koja se ne vide. Ali sad me brine pregled kod ginicke. Prije mjesec dana sam još mogla bez problema. Sad sam na slijepo nekak. Pogledam u ogledalo i skuzim da izgleda ko ocerupana kokos. Pitam dragog da mi popravi, on kaže - uzmi si ogledalo, ja ću te porezat. On bi barem trebao imati iskustva s tim, pa svaki drugi dan se brije.
I tako ja uzmem ogledalo koje se magli svakih 10 sekundi. Nakon 15 min sam uspjela. Ne mogu zamisliti kak će bit pred kraj
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro curke
Bas je divan dan, iako je juzina i neka kisica, al ja sam se bas lipo naspavala
Danas su poceli plocice stavljat, tako da bi ovaj vikend, mogli kucici nasoj.U petak bi moglo krenit bojanje, i bas se veselim, jer cemo MM, moja sestra, mama mi i ja pituravat
Iako sam sad kod svojih, nista mi ne moze platit mir u moja 4 zida
Rekla sam da sam vec uzimala pu(platnene dnevne uloske) i danas mi je stiga nov paketic
Ulosci su od Dolise, a kako je njoj mama u Splitu, odma se nadjemo jer joj mama ima gotove
Stvarno sam odusevljena, i svakom ih preporucam, znam da sam u sekti, al ne zelim odolit
Sortiraj odgovore
Najstariji