Dunya, ma jedna dekica je ok pogotovo jer ju puno koristiš, ali gledam neke oblekice 40 €, wtf??
Dunya, ma jedna dekica je ok pogotovo jer ju puno koristiš, ali gledam neke oblekice 40 €, wtf??
Da, skupi su. Ali da ima stvari da ti pamet stane, ima... Kupit cu jos koju deku u Ikei, da nam deka za kolica ne ide u krevet i obratno.
Cure, u cemu ce vase bebe spavati? Mislim, Nika ce prvo vrijeme u jastuku, ali za dalje nisam pametna... Dal kupovati vrecu odmah za ljeto, ili ce deka biti okej, ili samo tetrom pokriti kad bas bude jako vruce...
Iskusne mame, savjeti su pozeljni!!

Cure, hvala
MalaKoza hahaha, da-nije namjerno, skuzila sam i ja tek kad sam postala svaka ti cast za strikanje...ja sam bila pocela malom plest carapice...i dosla sam do pola jedne. A sad ni nemam vise vremena
Slazem se za dojenje u javnosti...i ja sam za, ali diskretno.
Dunya i ja sam bila kupila za rodiliste snoopya u c&a i ic ce sa mnom i ovaj put. Dekica je stvarno mazasta. Ja jos uvijek odoljevam shoppingu...pitanje je do kad
Baby 23??? Stvarno si me iznenadila! Djelujes puno ozbiljnije i zrelije po onome sto citam od tebe. Svaka cast!

Kokolo i Duyasha jel to neki trend? I ja imam Snoopy spavacicu za rodiliste
Kokolo i Duyasha jel to neki trend? I ja imam Snoopy spavacicu za rodiliste
Hihihi eto, neka nam donese srecu!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja sam za dojenje u javnosti. Naravno, ne izbaciti sisu svima na vidjelo, jer sam po prirodi sramezljiva. Ali sigurno necu ici dojiti u wc ili pustiti djete da mi place od gladi dok smo van kuce.
Uvijek se to moze nekak zamaskirati da je udobno i za mamu i za bebu. I naravno, ne mora se sjesti u sred trgovackog centra na klupicu, sigurno ima i decentnijeg mjesta za dojenje.
Ja sam za dojenje u javnosti. Naravno, ne izbaciti sisu svima na vidjelo, jer sam po prirodi sramezljiva. Ali sigurno necu ici dojiti u wc ili pustiti djete da mi place od gladi dok smo van kuce.
Uvijek se to moze nekak zamaskirati da je udobno i za mamu i za bebu. I naravno, ne mora se sjesti u sred trgovackog centra na klupicu, sigurno ima i decentnijeg mjesta za dojenje.
O tome ja pričam!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mame, jel vas zabrinjavaju vrućine? Nešto si razmišljam, mi živimo u potkrovlju, ljeto praktički izdržimo samo zbog klima, a sad kad nam dođe beba u 6 mj, ne znam kako ćemo svi izdržat. Sto vi mislite?
Mame, jel vas zabrinjavaju vrućine? Nešto si razmišljam, mi živimo u potkrovlju, ljeto praktički izdržimo samo zbog klima, a sad kad nam dođe beba u 6 mj, ne znam kako ćemo svi izdržat. Sto vi mislite?
Mene brine samo bolnica, al mislim da i tamo imaju klimu. A doma...klima

http://www.jojobo-baby.com/
ovo je link s dječjom opremom koju ima moja kolegica...sve od prirodnog materijala.
Malo reklame :)
Dunja, svaka čast na tako velikom shoppingu...Ikea...joj, ne mogu vjerovati kako sam fulala dječji odjel :/
Kokolo, tako sam nekako i ja mislila, vrecu tek od jeseni.. A za prvo vrijeme dekica/tetra..
Tesko se kontroliram da ne kupim baldahin za kreverac, iako znaaaam da sam nenormalna i da ce mi smetati... Joooj... 😕😕😕
Mala koza, ocito volimo snoopyja! Ove cvjetaste su mi za bake spavacice, ne za mlade seksi mame. 😂😂😂😂
Zabice, djecji odjel je na katu, na samom kraju. Bolje je popeti se gore i krenuti od kraja prema pocetku, vracati se, jer je onda prvi na redu. 😉

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji