Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    22. Veljača 2016. 18:53

Dunya, ma jedna dekica je ok pogotovo jer ju puno koristiš, ali gledam neke oblekice 40 €, wtf??

• kokolo5
    22. Veljača 2016. 19:05

Cure, hvala 
    MalaKoza hahaha, da-nije namjerno, skuzila sam i ja tek kad sam postala  svaka ti cast za strikanje...ja sam bila pocela malom plest carapice...i dosla sam do pola jedne. A sad ni nemam vise vremena 

Slazem se za dojenje u javnosti...i ja sam za, ali diskretno.

Dunya i ja sam bila kupila za rodiliste snoopya u c&a  i ic ce sa mnom i ovaj put. Dekica je stvarno mazasta. Ja jos uvijek odoljevam shoppingu...pitanje je do kad 
    Baby 23??? Stvarno si me iznenadila! Djelujes puno ozbiljnije i zrelije po onome sto citam od tebe. Svaka cast! 

MalaKoza
    22. Veljača 2016. 19:10

Kokolo i Duyasha jel to neki trend? I ja imam Snoopy spavacicu za rodiliste 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    22. Veljača 2016. 19:14

Ja sam za dojenje u javnosti. Naravno, ne izbaciti sisu svima na vidjelo, jer sam po prirodi sramezljiva. Ali sigurno necu ici dojiti u wc ili pustiti djete da mi place od gladi dok smo van kuce.
    Uvijek se to moze nekak zamaskirati da je udobno i za mamu i za bebu. I naravno, ne mora se sjesti u sred trgovackog centra na klupicu, sigurno ima i decentnijeg mjesta za dojenje.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Deedee01
    22. Veljača 2016. 19:22

Mame, jel vas zabrinjavaju vrućine? Nešto si razmišljam, mi živimo u potkrovlju, ljeto praktički izdržimo samo zbog klima, a sad kad nam dođe beba u 6 mj, ne znam kako ćemo svi izdržat. Sto vi mislite? 

zabica25
    22. Veljača 2016. 19:26

http://www.jojobo-baby.com/
    ovo je link s dječjom opremom koju ima moja kolegica...sve od prirodnog materijala.
    Malo reklame :) 

Dunja, svaka čast na tako velikom shoppingu...Ikea...joj, ne mogu vjerovati kako sam fulala dječji odjel :/

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.