Dunya, ma jedna dekica je ok pogotovo jer ju puno koristiš, ali gledam neke oblekice 40 €, wtf??
Cure, hvala
MalaKoza hahaha, da-nije namjerno, skuzila sam i ja tek kad sam postala svaka ti cast za strikanje...ja sam bila pocela malom plest carapice...i dosla sam do pola jedne. A sad ni nemam vise vremena
Slazem se za dojenje u javnosti...i ja sam za, ali diskretno.
Dunya i ja sam bila kupila za rodiliste snoopya u c&a i ic ce sa mnom i ovaj put. Dekica je stvarno mazasta. Ja jos uvijek odoljevam shoppingu...pitanje je do kad
Baby 23??? Stvarno si me iznenadila! Djelujes puno ozbiljnije i zrelije po onome sto citam od tebe. Svaka cast!
Kokolo i Duyasha jel to neki trend? I ja imam Snoopy spavacicu za rodiliste
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja sam za dojenje u javnosti. Naravno, ne izbaciti sisu svima na vidjelo, jer sam po prirodi sramezljiva. Ali sigurno necu ici dojiti u wc ili pustiti djete da mi place od gladi dok smo van kuce.
Uvijek se to moze nekak zamaskirati da je udobno i za mamu i za bebu. I naravno, ne mora se sjesti u sred trgovackog centra na klupicu, sigurno ima i decentnijeg mjesta za dojenje.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mame, jel vas zabrinjavaju vrućine? Nešto si razmišljam, mi živimo u potkrovlju, ljeto praktički izdržimo samo zbog klima, a sad kad nam dođe beba u 6 mj, ne znam kako ćemo svi izdržat. Sto vi mislite?
http://www.jojobo-baby.com/
ovo je link s dječjom opremom koju ima moja kolegica...sve od prirodnog materijala.
Malo reklame :)
Dunja, svaka čast na tako velikom shoppingu...Ikea...joj, ne mogu vjerovati kako sam fulala dječji odjel :/
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji