Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    22. Veljača 2016. 15:28

Sanjarka i meni su predivni njihovi jastuci za bebe,ja isto ovih dana planiram uzet samo da vidim s kojom krevetninom :) nesto bez sa njezno zelenom :) jer zelim neutralno :D i predivne su mi njihove podloge za igranje,oooogromne su... Ja jos NISTA nisam kupila,za sad jos uvijek samo razgledavam ;) nekako nemam hrabrosti, zbog svih problema do sada...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

baby♡girl
    22. Veljača 2016. 15:53

Pozdrav djevojke 😊
    Sanjarka ajme tnx na linku, podloga za igru je predobra 😍😍 da ne pricam da je ogromna, a ne kao ova koju smo za malu uzeli u bc, troduplo manja, a duplo skuplja. Za jastucic ne znam, mislim ako bude stvarno vruce sta cu onda?? 
    Ty sve si opustenija ha? Na kraju ces imati najdivnije iskustvo s poroda, evo vec vidim 😊
    Puno ste pisale. A ja slabo pamtim. Kad se sjetim pdf tko planira pamtila sam 10 stranica samo tako. 😂😂
    Netko iskustva s tkanim maramama? Mislim da cu ici po jednu predivnu, nije elasticna pa valjda nece biti vruce. Nekako si mislim ako bude mali placljivko da ipak stignem svasta obaviti s njim. Iako nema nosanja 12h dnevno i to. Al ono jedno je pricati, a drugo roditi placljivu bebu 😅 
    I tako. Narucila pelenice od Molly. Uz dogovor stizu u 4mj, neke su nam se stvari konacno poslozile pa se vracamo svojoj kucici 😍😍 pa odmah da i dodju tamo jer kako sam smotana bi ih izgubila medju stvarima. 
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan. Jos malo djevojke. Meni vrijeme leti. Danas sam 22+5. Jos malooo 🙈

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Nessah
    22. Veljača 2016. 16:11

Pozdrav curke 
    Evo i mene malo da vam pravim drustvo! Ja iscekujem kolica na kucnu adresu i bas sam nestrpljiva…
    Ty mislim da cu vas ja ipak sve presisati sto se tice rada… Ja u 4.-om mjesecu tek pocinjem a tek pocetkom 6.-og prestajem (a termin mi je 23.06.) i nije mi zao… Ucrvat cu se i ovako i onako kad ne radim… Neznam sta mi je gore nekad, kukat dok ne radim ili dok sam na poslu kukat kako bi volila bit free  
    BabyGirl ja isto trazim nekakvu adekvatnu prozracnu maramu no ne za nosenje, za to cu imati klokanicu, nego za dojenje na public places posto cu biti dosta izlozena pogledima cijelo ljeto jer cemo praviti drustvo tati nekad dok bude radio na plazi. Palo mi na pamet kupiti materijala pa nositi krojacici da mi izvede nesto prakticno za takve situacije… 

MalaKoza
    22. Veljača 2016. 16:14

Evo jedne moje od prije par dana.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

baby♡girl
    22. Veljača 2016. 16:17

Bruna uzela sam nekoliko pam.bikinica, bambusica, 2ai2premi i 2ai2superior sa uloscima (pamuk plus bambus). Nekoliko covera (s i os, s flisom, bez. )
    Snappy kopce cu uzeti u rodinom ducanu posto mi je blizu, a tetre kiko. Za ikeine sam stvarno procitala da ih ima super, a nema na webshopu. 
    Nessah ja sam se pokrivala tetrom, i to zimi, a sad u sred ljeta da se zamatam u kojekakve tkanine 😢😢 noup. Koju klokanicu ces imati? Bome svaka cast, za radit do tad. Kao i svakoj ovdje koja radi. Majke, zene, kraljice. ❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• kokolo5
    22. Veljača 2016. 16:22

Hej curke,
    Ubila me ova neka polu-juzina...ne da mi se nista, a mali je navijen 100 na sat nakon popodnevnog spavanja   
    Sutra imam pregled u 11 pa se javim...jedva cekam! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.