Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    22. Veljača 2016. 20:21

Baby ajd me dodaj ta prijatelja, trebam te u vezi pelenica:-)

Dunja super za shopping i dekica je jako lijepa:-)
    I da reserved ima lijepih stvari za kikače

Malakoza, drago mi je da ste dobro i super za bolovanje i buša je prekrasna....
    Ja bi svoj trbuh mogla slikati ujutro i popodne razlika je veelikaa ,heheh

inaj
    22. Veljača 2016. 20:23

I da za baby odjeću, neznam zkj toliko generaliziraju na rozo za curice , plavo za dečke....ja bi svom djetetu kupila i žuto, i crveno, a curici nešto zeleno i tako....a oni sve generaliziraju....pogotovo kad je boja od bodića u pitanju...ili su plavi ili rozi:-)

baby♡girl
    22. Veljača 2016. 20:27

Inaj jesam. 😉
    A ovo za boje, ja sam planirala uzeti neutralno, ali bodici zenski obicni bijeli obavezno imaju masnicu ispod vrata. A da ne pricam da je stvarno tesko naci skroz neutrano.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.