Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    22. Veljača 2016. 19:57

Mala koza ovo za strikanje mašala ženo, ja ne znam ni iglom zašit ravno 😂😂😂
    Aurelija , Kokolo da, da 23. 24 ću uskoro, ali od dvadesete radije kažem godinu u kojoj jesam, taman da je dan prije ročkasa. 😆😆
    Ja sam rodila u spavacici na snoopya 😂😂😂😂 bude li vruce mozda i neglizeu odem ovaj put 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 
    A u Zaru bolje da ne udjem, ljetos za malu sandalice 350 kn. A svoje sam platila 300 😂😂😂 aliii sto se tice bodija i odjece opcenito kvaliteta je vrh. Imate onih 6 u paketu za oko 130 kn. Odlicni su. Ja u c&a nisam bas ulazila jer me udari sok odmah s vrata kad vidim ono krič šik turbo roze boje. Imamo nekoliko stvari i od tamo i zadovoljna sam. Zbilja kad uzmem tamo, (hm,ca, mango, zara) to i potraje i lijepo je, ali pazim da perem na malim temperaturama. 
    Znali smo dobiti neke žnj majce i to je ono, wtf pliš, a kratka majca 😱😱

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Aurelija
    22. Veljača 2016. 20:02

Znači neka tanja pletena dekica, ovakva kao Dunyina, za ljeto bude taman bebi za spavat! Hvala cure, ja sam isto nekako mislila da ide vreća od početka

miska
    22. Veljača 2016. 20:13

Nama ostaje cijeli 8 mjesec i to cemo provest doma u ljubljani, i mislim pokrivat s laganom dekicom, a u 9 cemo za gorski kotar i tamo ce bit za vrecu definitivno i to ne onu tanku, i skafander ce nam trebat za van. Kad bolje razmislim imat cu ljetnu bebu a komotno joj mogu kupovat zimsko od pocetka

Ajme ta zara ima predivnih stvari, tko je ono rekao da se otvara u zg? Ili sam sanjala?

Aurelija
    22. Veljača 2016. 20:15

Dunya, nisam znala da tamo ima dječji odjel! Hvala na info, super mi je reserved, tamo jos nisam izasla da si nisam nesto kupila! 

Aurelija
    22. Veljača 2016. 20:17

Miska, ako si mislila na zaru home, to imas u areni

baby♡girl
    22. Veljača 2016. 20:18

Dunya kako mislis nema? Nema za dojenčad ili? Ima Mango u Areni sa baby odjećom. Ili ccowest. Pogubila sam se. Doduse ja sam u Mangu tek malkice vece brojeve uzela, ne znam koji tocno, ali baby jel. 
    Moja je rodjena zimi i pokrivala sam ju poplunom ili dekicom. Nema se kud vrtiti, imala je jastucic za bocno spavanje, i vec sam i na zimskim bebama jednom iskomentirala misle li one ozbiljno kad bebu misle staviti u vrecu plus pokriti. To mi je previse. Osobito kad je obucena beba u toplo. A sad mislim tetru ili laganu pamucnu sto tanju dekicu. Ja se osobno ljeti pokrijem plahtom zato sto ne znam zaspati otkrivena i opet mi je vruce. A nemam pidjamu nego samo potkosulju.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    22. Veljača 2016. 20:20

Dunya pogledala sam na aplikaciju i imaju za bebe. Mango. I da Reserved je isto odlican 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.