Mala koza ovo za strikanje mašala ženo, ja ne znam ni iglom zašit ravno 😂😂😂
Aurelija , Kokolo da, da 23. 24 ću uskoro, ali od dvadesete radije kažem godinu u kojoj jesam, taman da je dan prije ročkasa. 😆😆
Ja sam rodila u spavacici na snoopya 😂😂😂😂 bude li vruce mozda i neglizeu odem ovaj put 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A u Zaru bolje da ne udjem, ljetos za malu sandalice 350 kn. A svoje sam platila 300 😂😂😂 aliii sto se tice bodija i odjece opcenito kvaliteta je vrh. Imate onih 6 u paketu za oko 130 kn. Odlicni su. Ja u c&a nisam bas ulazila jer me udari sok odmah s vrata kad vidim ono krič šik turbo roze boje. Imamo nekoliko stvari i od tamo i zadovoljna sam. Zbilja kad uzmem tamo, (hm,ca, mango, zara) to i potraje i lijepo je, ali pazim da perem na malim temperaturama.
Znali smo dobiti neke žnj majce i to je ono, wtf pliš, a kratka majca 😱😱
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Znači neka tanja pletena dekica, ovakva kao Dunyina, za ljeto bude taman bebi za spavat! Hvala cure, ja sam isto nekako mislila da ide vreća od početka
Nama ostaje cijeli 8 mjesec i to cemo provest doma u ljubljani, i mislim pokrivat s laganom dekicom, a u 9 cemo za gorski kotar i tamo ce bit za vrecu definitivno i to ne onu tanku, i skafander ce nam trebat za van. Kad bolje razmislim imat cu ljetnu bebu a komotno joj mogu kupovat zimsko od pocetka
Ajme ta zara ima predivnih stvari, tko je ono rekao da se otvara u zg? Ili sam sanjala?
Dunya, nisam znala da tamo ima dječji odjel! Hvala na info, super mi je reserved, tamo jos nisam izasla da si nisam nesto kupila!
Dunya kako mislis nema? Nema za dojenčad ili? Ima Mango u Areni sa baby odjećom. Ili ccowest. Pogubila sam se. Doduse ja sam u Mangu tek malkice vece brojeve uzela, ne znam koji tocno, ali baby jel.
Moja je rodjena zimi i pokrivala sam ju poplunom ili dekicom. Nema se kud vrtiti, imala je jastucic za bocno spavanje, i vec sam i na zimskim bebama jednom iskomentirala misle li one ozbiljno kad bebu misle staviti u vrecu plus pokriti. To mi je previse. Osobito kad je obucena beba u toplo. A sad mislim tetru ili laganu pamucnu sto tanju dekicu. Ja se osobno ljeti pokrijem plahtom zato sto ne znam zaspati otkrivena i opet mi je vruce. A nemam pidjamu nego samo potkosulju.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dunya pogledala sam na aplikaciju i imaju za bebe. Mango. I da Reserved je isto odlican 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji