MalaKoza super trbuscic! I drago mi je da si se konacno javila i da si na bolovanju! Cuvaj se
Malakoza ajme predivan trbuščić 😘
Kokolo sretno sutra 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl poklonjena mi je Chicco Klokanica tako da cu imati nju, a u slucaju da se ne osjecamo ugodno sa njom - izbacit cemo je i bit u njihalici/ljuljackoj koju planiramo uzeti za vrijeme kada ja moram obavljati kucanske poslove i slicno.
Sto se tice marame, meni se cini vrlo zgodno (naravno neki prozracni materijal) iako je ljeto jer ne planiram izbacivati nabrekle boobs na sred plaze i restorana gdje muz radi iako je dijelom plaza nudisticka. Tetra je dobra ideja ali je previse debela za taj period tako da mi ona ispada iz plana. Vidjet cemo jos sto cu smisliti jer ne planiram dojiti po wc-ima i skrivati se od pogleda jer sam aktivna u borbi protiv zabrane dojenja u javnosti.
Kokolo ajmee kako fit izgledas 😆😆
Nessah pitala sam za klokanicu posto kao bebice bas i ne smiju u klokanice bez dodatnih jastucica kad su tako malecne. A tetra mi se ne cini debela, ova najobicnija, iako mozes od lana npr uzet materijala i trazit da ti netko sasije tek toliko da se ne vide (.)(.) . Ja planiram dojit tamo di beba bude gladna, malu sam uvijek podojila prije nego izlazimo, ali ako smo se duze zadrzali, nahranila sam ju najnormalnije. Doduse u trgovackim centrima i jesam usla u prostorije za mame i bebe, zimska beba pa onda svlacenje mene i nje da bi uopce dosli do moje (.) . Podrzavam dojenje u javnosti, ali nisam ljubitelj skupova gdje se to na sav glas izvikuje. Uvijek ce biti ljudi kojima je to bljak, ali ne znaci da cu nekoga pokusavat ubijediti u moje misljenje. Tako je i sa svim drugim skupovima. Osobno nisam dozivjela neugodno iskustvo sto se tice dojenja, ali mi je osobno bilo jako neugodno kad je jedan djecak od koje dvije-tri godine natjeravao loptu po travi kraj kafica u kojem je mama pila kavu, i onda dosao do nje i trazio cicu, povlacio joj majcu do pupka itd.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Malamimi meni se drzi taj puls oko 100, i ne smeta mi on nego taj glupi tlak kad padne, sad cu svaki dan ujutro i navecer mjerit doma pa cu odnest na sljedeci pregled pa da vidimo di sam. Definitivno nije ugodno to rusenje i slabina.
MalaKoza meni su pregledi isto na mjesec dana za sad, al ja sam tek u 18 tt tako da ne znam kako ce biti kasnije. Ti vec imac pravi trbuscic, bas ti je sladak
Sanjarka ja se definitivno nebi vracala na te pocetke, meni je to jos sve frisko, ti si ipak 2 mjeseca u prednosti. Na vecinu stvari mi se jos uvijek dize zeludac, najgore su mi one mirisne vrecice za smece, ubije me svaki put kad otvorim ladicu a kao trebale bi sprecavat smrad smeca
Nessah to za niski trbuh i lak porod je definitivno babska prica, moja prijateljica je imala tako visok trbuh da je to bilo smjesno za vidjet jer joj je izgledao obrnuto od tipicnog trudnickog, doslovno sve pod cicama, pa je dosla u rodiliste u 6, a u 8 i pol nam je vec slala slike iz sobe s okupanom i sredenom bebom! Takav nam porod svima zelim
Sto se tice kupovine, ja sam bila naletila na neke popuste pa sam kupila 3 para hlacica, dva para s stopalima i carapice sam dobila i to je to. Jedino sam kupila madrac da nam dida pocne radit krevetic i to je to! Sva sreca da sam odbila znat spol pa samo gledam po ducanima, to je jedna od prednosti jer bi vec sad pokupovala robe do godine dana starosti!
MalaKoza, Kokolo, miska...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
BabyGirl slazem se s tobom oko recenog! Nisam ni ja za serviranje sisa suvgdje i u svakom traženju jer primjer koji si navela sam gledala osobno od kolegice sa dvogodisnjakinjom koja joj na sred kafica sama izvadi cicu i pocne sisati-dakle degutantno i bespotrebno. Ali da sam za slobodno dojenje novorodjenceta do 1god jesam uz koristenje marama za prekriti se jer nisam ni ja idiot pa da sad svima bacam svoje sise u oci… Nisam posebno za otkriveno dojenje pred muskom djecom koji su predpubertetlije i pubertetlije jer to je stvarno neukusno i zbunjujuce za njihove mozgove. Sloboda sisama ali brate neka bude sa dozom pristojnosti! 👍🏼💁🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji