Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    22. Veljača 2016. 14:26

MalaKoza, ne bi vjerovala koliko smo blizu, svakako ću ti se javiti kada dođem tamo opet :)

Sanjarka, ma sad ću vidjeti kako i što sa porodiljnim. Moram vidjeti koji mi je točno datum pisao kao datum poroda, da mogu onih 45 dana full točno izračunat.

uykmyjh
    22. Veljača 2016. 14:29

Meni su svaka 4 tjedna osim evo danas, bilo u razmaku 10 dana 

Došla sam kod gin cila isprepadana radi iscjetka, napravila papu i dala mi canesten... Prokleta kandida... Mogla me i zaobić  I pokazala mi je bebača, poslušala mu srce, izmirila ga opet... 230 grama, a prije deset dana bilo 160.
     Cili se iskrivia ka maneken, diga nos i pokaziva vrat I pokazala mi dobro pišulinca jer ga zadnji put nisan mogla vidit zbog dečka (ne želi znat prije rođenja spol)... Najbolja gin na planeti <3

I kaže da ne moram ponovo vadit krv jer nije bilo na tašte, da je iovako uredan nalaz.
    I nisam je pitala za čajeve, zaboravila -.- Eto počela i mene trudnička inteligencija vatat 

Ubacim drob ovih dana kad se sitim slikat 

Bruna257
    22. Veljača 2016. 14:36

Malakoza, ja za sada pregledi svako 3tj... A kako ce dalje,vidjet cemo..... S obzirom da moj gin odlazi iz dz,radit ce samo u bolnici gdje je sef ginekologije i rodilista,morat cu se preselit kod njega u bolnicu...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    22. Veljača 2016. 14:43

Upravo sam naručila jastuk za nošenje na netu u Atelier Lela, jedva čekam da stigne a još da malog smotuljka zamotam u njega jaaaaaaaaj!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Veljača 2016. 14:45

aaaaaaaaaaaaa pa ti još samo mjesec rada onda?

vjeverica8
    22. Veljača 2016. 14:53

Hvala Bruna na info  uspjela sam dobiti doktora, pošto imam d1 uputnicu ona mi vrijedi tijekom cijele trudnoće, ne moram svaki put novu dizati. Uglavnom naručim se kod njega na pregled a onda me on šalje na vađenje hormona i uzv na licu mjesta (uputnica pokriva sve te preglede). I mogu se naručiti putem email-a što mi je super, jer imam preko 30 km do zg-a, a moram mirovati i ne ide mi se samo zbog naručivanja tamo... 
    Sanjarka, ti si daleko odmakla od tog početka, još malo pa treće tromjesečje  ja tek ušla u drugo pa su mi njihovi "problemi" bliskiji 
    Saznala sam za jednu poznanicu koja je već u 18. tt da je izgubila bebu prošli tjedan... tj još prije 3,4 tjedna ali pošto oni imaju samo 3 uzv-a u trudnoći tek je sad saznala i to slučajno jer je imala nekakav iscjedak... što je najgore nisu joj radili kiretažu već je morala "roditi" tu bebu, koma!!! Baš me to potreslo ovaj vikend... nisam ni mužu rekla jer ni njemu ne bi bilo svejedno. Uglavnom, zbog toga mi je drago da imam češće preglede i temeljitu doktoricu 

Sanjarka88
    22. Veljača 2016. 14:59

Jesam jesam odmakla, al ne zaboravljam muke po prvom tromjesječju.... ooooo neki dan muž da će kupit dezić, i posegne za onim kojeg je koristio u periodu mojih mučnina đizs odma mi je pozlilo u glavi, samo kad sam osjetila miris iz tog perioda... mislim da neke traume ostaju doživotno hahahha! Ugl. nisam mu dala da ga kupi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.