Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Veljača 2016. 09:28

Dunya uživaj u shopingu kako se kreću cijene dekica u Zare?
    rođendanski popust je mislim samo za vikend, ovaj bio i sljedeći

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Veljača 2016. 09:44

http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=638 novi katalog

Tynchy
    22. Veljača 2016. 09:47

Hey cure..

Dunya, vratila sam se sinoć..  :)
    evo me već na poslu. kopam po internetu i tražim madrac za kinderbet :)

Kakve boje kupujete? jel uzimate neutralno ili rozo/plavo?

Ja sam malo pretjerala, previše toga sam plavo uzela, sad ću početi žuto/zeleno/bež!

bettyboop_st
    22. Veljača 2016. 10:00

Sanjarka meni je to normalno stanje, ne samo ako pretjeram sa ciscenjem, nego  pretjerujem u svemu Malo bude nelagodno, sidnem i odmorim, i nastavim dalje Poletna sam, i pase mi, mnogo bolji osjecaj, nego prva 4ipo mj, kad sam mogla napravit pola koraka, i bila mrtva Malac je super, aktivan, i mislim da njemu isto pase.

Vidim, dosta vas kupuje  ''ozbiljno'', osim dvi pidjamice, i mpp nisam nista kupila.Uzet cemo prijenosni krevetic, bude li malac zelia uzivat iskljucivo u svojoj samoci, a to cemo sve tamo u 3 mj, trebamo opiturat stan, i sredit zapoceto, tako da nebi imali di sa svim kupljenim 

Kokolo dobrodosla, za kofi se svakako cujemo
    Malakozo minus iz zalaganja,zbog ne javljanja
    Lunale Aria je diiiiiivna, i ti se javi cesce
    Ty super sta je bila lazna uzbuna, a  tvoj MM ko i moj, veci panicar od mene.Neka ste ti i Karlo dobro, ostalo je manje bitno

Mama3put
    22. Veljača 2016. 10:08

Svi kupujete osim mene 

Mislim da je Sandrich stavila onaj link od Wish,super je 😆 narucila sam jedne cipelice ali za curicu 😊 od brata zena moze rodit svake sekunde

Cro262
    22. Veljača 2016. 10:10

Inaj, gubitak pamćenja je odavno kod mene pristutan. Toliko da ne znam što mi je m rekao pet minuta prije i onda ga još u čudu gledam...

Sanjarka, da, da, blizimo se kraju i ja sam skuzila preko vikenda da smo usli u zadnje tromjesecje...pola mene je happy pola u strahu. 

Dunya, mislim da je ono rodendanski popust samo za vikende, ali je TT na akciji 20% u baby cetru do negdje 10.03., tako neki datum. Sad si još razmisljam ako odem na žutu srijedu u CC1 da li se popusti daju zbrojiti... :)

Sanjarka88
    22. Veljača 2016. 10:18

Ty ja ništa neutralno nisam kupila do sad skužih neki dan da nisam normalna, no sad je kasno

Betty znači isto nam je? e dobro onda.... pitanje je samo koliko ćemo sad unaprijed ipak imati snage za sve skupa fizičke sktivnosti, jer postaje sve teže i teže

Dunya uh koštaju. Mi nemamo Zaru home no otvara nam se 3.3 pa ću pogledat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.