Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    17. Veljača 2016. 21:32

Secer se uvijek (ne samo u trudnoci) provjerava nataste. Tako da, da, Betty, cuker na taste. 😉😉

MomM.94
    17. Veljača 2016. 21:33

A znam na kaj mislis, tam se prodaje posteljina,konci, krpe i tak to al nisam mislila da bi tam bile i tetre...Mislim da se zove Tuhlica, al ti jos provjeri sa sveki, to je pored kafica Komedija, pa mi javis.. 

A ima i baby ducan, vidla sam da ima jako lijepe robice, to se nedavno otvorila... 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

baby♡girl
    17. Veljača 2016. 23:53

Znaci cure moje drage. Ujutro zovem ginica. Oko 20:30 mi je srce pocelo tako jako udarati, vrtilo mi se, povracalo,  slika mi je onak treptala ispred ociju, morala sam se troduplo pokriti koliko mi je bilo hladno. Znaci srce mi je nabijalo toliko da mi se poplun gore tresao. U zivotu se slabije nisam osjecala. Ono sama s malom, ne znam jel da mislim na nju, na sebe ili da pocnem tresti trbuh da mi se bebac javi. Tlak mi je inace onaj skolski, ma sve bilo super cijeli dan. 😕😕 bome sam se posteno uplasila.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

CrazyPuppet
    18. Veljača 2016. 07:43

Jutro cure, evo mene na poslu

Baby - odi obavezno nek ti vide tlak i ekg i ctg. nadam se da nije ništa ozbiljno, zna se svašta događat u trudnoći, ipak tijelo kroz svašta prolazi. 

Curke meni se čini da mi je buša u ova dva dana izašla :) nadam se da će se već fino vidit za par tjedana kad budem išla u ured žicat da mi naprave građevinsku preko reda, pa da pokupim malo simpatija :)

moj je dječak noćas razvalio svoj krevetić, siledžija mali... sve se raspalo, svi oni spojevi izašli, sad kad dođem s posla prvo to moram sastavit i poljepit drvofixom, pa da vidimo hoće li držat. Muž neće ni blizu, jer sam JA htjela da kupimo rabljeni i njega se to sad više ne tiče... ah baš sam sretnica, pravi je džentlmen 

ejic
    18. Veljača 2016. 08:02

Cure, ajde mi, molim vas, jos jednom objasnite kako se ubacuje slika ovdje. Htjela bi s vama podjeliti sto moje malo vec sad izvodi u trbuhu Toliko sam bila uzbudena danas ujutro kad sam to vidjela da jos uvijek ne mogu vjerovati Do sad je sve to bila samo neka iluzija "Ja sam trudna" i samo koji dan-dva nakon pregleda me drzala neka realnost, a ovo od danas ujutro mi je dalo isti taj osjecaj ko i kad dodem s pregleda, spoznaju, "Pa ja sam stvarno trudna"

CrazyPuppet
    18. Veljača 2016. 08:15

ako sam ja dobro upamtila, ideš na tinypic i tamo uploadaš fotke, izbaci ti link i taj link samo kopiraš ovdje u poruku.

inaj
    18. Veljača 2016. 08:20

Baby nadam se da je sve ok, da te samo ovo vrijeme zeza pa da se to odrazilo na tlak

Crazy pa dobro da ti međimurka nisi dovela muža u red:-P

ejic
    18. Veljača 2016. 08:29

Kad mama spava na desnom djelu trbuha, ja se moram povuci skroz lijevo kako me nebi zgnjecila 

ejic
    18. Veljača 2016. 08:30

Neznam zasto je sliku okrenulo naopako... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.