Bruna, bh kontrakcije su ceste kod trudnica. U prvoj trudnoci ih nisam imala, al ih zato sad imama. Meni prof. H rekao da je do 10 puta dnevno ok, sve preko toga da prijavim. Pametno sto uzimas magnezij. Ja ga pijem svaki dan i zbog kontrakcija i zbog grceva u nogama. Kad dode, bitno je da nastavis disati i samo bez panike. Ja ih imam oko 5 puta dnevno. Trbuh se stvrdne kao kamen, nekad cijeli, nekad samo dio.
Sanjarka ma za rh... Nisam mogla ranije jer nisam imala zdravstveno (nisam ni znala) pa dok mi ga vrate 2 tjedna, dok dočekam red za uputnicu misec dana, pa pričekala jos 2 dana da mi odmori ruka od prvog vađenja (ono nešto za šećer jel ) Taj prvi nalaz niš ne kužim, sami neki brojevi
A glukoza piše 3.6, valjda je to dobro, triban otić kod gin pokazat joj xD
Majadila&Malamimi, javljaju mi se 5-6 puta na dan, barem tako zadnja 3-4 dana.... al traju tipa 10-15 sekundi, rijetko kada duže, neki puta se stvrdne cijeli trbuh, neki puta samo kvržica bude... sada uz magnezij pijem i Mg Mivelu, onu manje gaziranu... i popijem normabel navecer... al čitam da uzrok tomu može biti i povećana bebina aktivnost, a moja beba non stop nešto izvodi u trbuhu,... slj tj sam na kontroli pa ću popričati sa gin, da mi sve objasni... bojim se da bi to moglo prouzročiti otvaranje, s obzirom da mi je nalaz od prije 2 tj portio 3/4, cerv kanal prohodan, uterus normotoničan... gin mi je rekao da je to još uvijek ok... pa sad ako mi neka od vas može objasniti što to znači točno, ako zna....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Javljam se da ne budem izbrisana s liste
Pretužno je ovo sto se dogodilo u Vinkovcima stvarno ne daj Boze nikome...
Žabice bravo za mjehuriće!! Mora da je predivan osjećaj!! Jedva čekam svoju malu da se krene javljati...
IvaLea, znam da su cure vec pitale, ali iz kojeg si grada? Možda na stranici Najdoktor možeš naći ginekologa s boljim povratnim informacijama da se prebaciš.. Znam u ZG jednu koja ima dobre ocjene i još uvijek prima nove pacijentice...
Nessah držim ti fige za doulu!! Može spojiti ugodno s korisnim, ljetovanje u Zadru i predivan porod
Majadila, hvala ti za cijenu doule, mene je to također zanimalo
Nemam ništa posebno za prijaviti danas osim lagane glavobolje.. Malo sam se bacila u proučavanje kolica i imam osjećaj da sam gluplja nego na početku istraživanja
E i bila sam svekrvi spomenula ideju o kupovanju tetri na metre i kupila ona meni jutros 10 metara jedino mi se čini dosta rijedak materijal i malo pregrub za moj ukus... Vidjet ćemo kad se opere kakav će biti...
hehe Dunya, nasmijala si me s komentarom, ja se udavala s 27t :) ali dobro kaže Maja, dok ne pređe 30t, još ti nije u glavi da će to sad uskoro.
Ja sam još po dojmom cijele ove tužne vinkovačke priče, ja nejdem rađat prije nek me blagoslovi moj fra Gabrijel, a do tad ću molit da mi dječica budu zdrava i sretna cijeli dugi život. Porod je samo početak priče, cijeli život ćemo strahovat za njih.
Odjavljujem se za danas, imala sam naporan radni dan, puse vam šaljem svima
Koje ludilo od dana, a jos ovaj radni nije ni pocea
Stan nam se renovira, stvari su nam u kutijama, malac ne miruje, i kontrakcije me zezaju, mislim da cu poludit, ugl cirkus kako god okrenes.( nisam od kukanja, al, morala sam se malo izjadat) E da, kod nas je jos juzina, pa mislim, da to dodatno potencira elektricitet negativizma u zraku
Letimicno sam bacila oko na porod u Vink. al se nisam zadrzavala.Taj ljudski sljam, treba bi se bavit egzorcizmom, a ne humanom djelatnoscu.Jadni roditelji, kojima nista ne moze vratit njihovu ljubav.Ne postoji ta kazna,s kojom bi taj covik odgovara. Gad!
evo, zvala ja svog gin... srećom pa mi sada dao i svoj br moba da ga mogu nazvat bilo kada....ugl, te kontrakcije su normalne, samo po jedan normabel dnevno i magnezij uredno pit, čim manje mazit trbuh jer to aktivira grčenje maternice... nalaz od zadnji puta nije za paničariti, ali smanjena aktivnost je poželjna... tako da sam ponovno na mirovanju.... eto.... umirio me.... hvala bogu...
a članak iz Vinkovaca, ma nebi komentirala, na brzinu sam bacila oko i deprimiraju me takve stvari tako,da radije nebi sada o tome ni razmišljala... vjerujem da je teško, neopisivo teško, i ne želim to nikome.... :'(
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji