Baby gripa?????? pa dobro što je više tim ljudima i njihovim dijagnozama????
ne ponovilo se, ako se ponovi pravo u bolnicu
Zabice hvala na preporuci, ja volim čitat svašta nešto, pa i ljubavne romane
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka da gripa. Ne znam jel pticja, svinjska ili ova klasicna. -.-
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babyja bi ipak po drugo misljenje... Meni ovo nikako nisu simptomi gripe....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka, niti ja nemam kontrakcije. Trbuh mi se stvrdne kad se malecna nabije naprijed (tad se sjetim vas kojima je posteljica straga, pa se pitam kakav vama mora biti pritisak), ali me nista nigdje ne grci niti ista.
Kazu da su te kontrakcije jako individualne.
Evo, idemo se sad piknut zadnji put i onda se bacamo na hranu i kavu. 😉😉 Nalazi sutra!
Bruna zvala sam svog doktora pa cu otici kod njega jos. Ma kakva gripa? Mislim jel ona zna sta je gripa?? Ja mislim da je tlak, sad ne znam koji, niski ili visoki, inace imam totalno normalni klasicni tlak. Nemam doma tlakomjer i nisam mogla izmjeriti sinoc. Ali ovo kad mi je rekla caj i med i limun. 😞😞 ono ko joj dade diplomu?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Malamimi ja ne znam sta da ti kazem i tko je tu lud. Mislim sinoc nisam pojela nesto previse, dvije snite kruha sa sirom, i kakao. Nije da sam pojela 3 tanjura kotlovine. Ali gripa halo? Jel zna itko kako to izgleda kad imas gripu? Ono halo? I gledam ju i gledam, i ne znam sta da joj kazem. Ne znam. 😂😂
I tak joj i ja objasnjavala tocno sto mi je bilo, al ne, ona po svom. Da me boli trbuh. Kazem ne. I ona opet trbuh i bolove spominje. I odustala sam onda. Sta da joj vise kazem? Mislim ono, prosla sam jednu T. Ovo mi se nije desilo. Znam tocno sta mi se sinoc desavalo. A ako je to gripa, a tu istu gripu ce izlijeciti caj i limun i med i magnezij, super. Evo idem odmah litru skuhati. Bolje da sam otisla u Vinogradsku.
Sortiraj odgovore
Najstariji