Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Veljača 2016. 10:43

a baš čovjek neznam šta bi joj rekao na tu konstataciju, ono wtf?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Veljača 2016. 10:52

btw. zaboravih prijavit novi simptom trudnoće, hrkanje! itko?

ejic
    18. Veljača 2016. 11:08

Cure, odo ja na sastanak, stigla natrak i sta imam vidjeti, 2 nove stranice  Vrijedne ste!

Htjala bi vam se i ispricati sto ne pisem bas puno i ne komentiram sve sto pisete, ali posto mi ovo prva trudnoca, sam totalni laik i ne zelim na pamet blebetati stvari u koje se ne razumijem i gdje nemam iskustva, pa sam rade tiho
    Ali, ovo sto je Baby pisala i onda zakljucak doktorice-gripa, e to i meni kao laiku bas ne stoji pa bi i ja isla po drugo misljenje

vjeverica8
    18. Veljača 2016. 11:19

Bila sam na pregledu, malena je dobro, aktivna je i vesela  nismo virili među noge pa je još uvijek curka po mom 
    Uglavnom posteljica mi je nisko što je uobičajeno kod trudnoća koje su blizu roga maternice pa moram uzimati vaginalete i mirovati opet  i nema akcija s mužem 
    I šalje me na tripple za 10 dana.
    Baby ja bih isto potražila drugo mišljenje. Više me to podsjeća na tlak ili štitnjaču nego gripu..
    Ejic ovo s bebom je preslatko 
    Aaaa, sad sam zadnja na listi!!! Vi ćete sve već roditi a ja se mrcvariti još neko vrijeme 

miska
    18. Veljača 2016. 11:21

Jutro, mislim vama vjerojatno vecini i nije jutro al meni je  ubija me ovo spavanje, jucer sam bila budna od 12-14h, od 17-22h, ostatak sam prespavala! Danas definitivno moram izac iz kuce i nac neku zanimaciju! 

Baby meni ti identicni simptomi budu kad mi tlak padne, vec mi se dogodilo par puta u T iako prije nisam to nikad tako osjecala a imam nizi tlak. Nije ugodno ali samo se moras umirit i popit nesto s kofeinom i onda prode (ja imam one ampule guarane pa nju popijem jer mi je dugo cekat da mi se kava skuha.

ejic
    18. Veljača 2016. 11:30

Vjeverica, nas dvije cemo se skupa mrcvariti na kraju kad ce ostale vec na veliko cuvati i maziti svoje smotuljke. A tko zna koja od nas ce biti zadnja, po mojoj procjeni je meni ovulacija bila par dana kasnije pa bi se moglo dogoditi da i ti rodis prije mene

Sanjarka88
    18. Veljača 2016. 11:38

Vjeverice super da je sve u redu, bravo za veselu bebicu! posteljica je i meni u toj dobi bila nisko, možda je kod tebe drugčiji slučaj no obično se digne nakon nekog vremena
    i ti i Ejic će te se međusobno tješit , a mi ćemo biti tu naravno

Ejic samo ti blebeći, blebećemo i mi a malo koja ima iskustva

Miska u ti si se baš naspavala jučer!

vjeverica8
    18. Veljača 2016. 12:11

Hahaha Miska, zalihe 
    Ejic meni je termin po zm negdje 14.08., no znam ja kad je mala nastala  ovulacija mi je bila na 23. dan ciklusa jer su i inače duži ciklusi. A ako budem imala trudnoće kao svoja majka neću roditi prije rujna  ona je svu svoju djecu prenijela. Mene čak 10 dana   jesi iz zg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.