Ima li koja od vas iskustva s Maxi cosi kolicima? Frendica mi nudi na posudbu košaru i autosjedalicu a ja bih trebala onda kupiti samo sportski dio
Pozdrav cure... evo da se na brzinu javim, nisam vas citala vec 3 dana pa skupilo...
Bili jucer u Zg, dala sam krv i sutra ujutro zovem profesora da mi kaze nalaze... Po njemu ce sve to biti super, ali dok mi sutra ne potvrdi, nisam mirna...Nadam se da cu sutra slaviti :)
Peppe
Joj Peppe, pa ti si isla na test za toxo, a ne IvaLea...
Ja sam opet pobrkala!! Fkt moram poceti neki antisklerin uzimati, pa ovo postaje zabrinjavajuce!!
Drzim fige da bude dobar nalaz!!!
Sanjarka, možeš mene skinuti s liste, mislim da ću se pridružiti jesenskima jer tu nikako ne stignem pratiti, Neka vam trudnoće prođu bezbrižno i brzo se grlite sa svojim mrvama
Hvala svima Sutra onda javljam i ime pored curice...
IvaLea...grozno kako ti se dr ponasa... Medju svim doktorima ima dobrih i losih, tj. ljubaznih i neljubaznih, ali kao da ih je bas dosta takvih neljubaznih medju ginekolozima, a mi trudnice bas trebamo neki humani pristup... Meni je moja gin bas hladna osoba, rijetko kad u zivotu sam takvu srela, pa nije mi jasno kako onda odaberu takav poziv...Ono, ponekad me strah bilo sta i pitati skoro...Dok neki doktori tako zrace da ti dodje da ih zagrlis :)
O onom groznom slucaju na porodu ne zelim niti razmisljati...Procitala sam djelomicno, ali ne zelim si takav stres stvarati... imala sam ga dosta zadnjih tjedan dana, i sutra ako bude sve ok, idem samo na lijepe i pozitivne misli jer znam da je i bebica osjetila moju brigu...
Aurelija i Ribi moj trbuh se vidi samo kada imam nesto usko, inace u normalnim majcama ili trenerkama, uopce ne :) Ja kazem ljudima da sam na pola trudnoce pa se cude... danas me mama pitala dali sam sigurna da sam trudna :) Posteljica mi je iza...Ali cicke zato za 2 broja.. uzela sam u Mulleru 2 grudnjaka za dojenje bez zice i totalni preporod...
Peppe
Upravo sam pročitala ovu horor priču, a parlelno je bilo i na tv-u, još uvijek plačem, pucala bih u doktora da mi to napravi!!! Nadam se samo da će mu ministarstvo doživotno zabraniti rad! Nažalost previše žena znam koje su izgubile dijete par dana prije termina, ali za ovakvo nehumano postupanje bi trebalo otvoriti Goli otok!
IvaLea, isto vrijedi za tvoju doktoricu, ne znam zašto već do sada nisi promijenila ginekologa, taman i da je 200 km dalje! Ali kad to i učiniš, OBAVEZNO je prijavi ministarstvu i inspekciji, nemoj ići linijom manjeg otpora i zgurati to pod tepih! Spasit ćeš nekom život! TAKVI DOKTORI NE SMIJU RADITI!!!
I još da se vratim na ljepše teme, Majadila hvala za savjete, okvire nažalost nisam našla.
Žabice, čestitam! Ja sam prvi put osjetila pred par dana, a danas već tulum od sat vremena, čak je i dragi osjetio. Nevjerojatno koliko to brzo ide!
Sortiraj odgovore
Najstariji