Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    18. Veljača 2016. 08:32

Dobro vam jutro, drage zenice! 
    Evo da se javim da sam dobro i da se ne brinete-jos sam na otoku, ne da mi se klatarat po ovoj juzini. Malo sam u guzvi bila ovih dana, puno dragih ljudi koje dugo nisam vidila, puno kava s prijateljicama iz skole, druzenja i uzivancije. Svaki put kad dođem tu, zelja da se za stalno vratim postaje sve jaca, bas bih htjela da i moja djeca imaju djetinjstvo ko ja... preletila sam ovo veliko stivo sto ste se raspisali otkad me nema, vidim da ste komentirali ovaj slucaj u Vinkovcima...ja nemam rijeci, samo su suze isle dok sam citala. Neka Bog da tim roditeljima snage da ovo sve izdrze...a za tog "doktora", odnosno, sramotu svoje casne profesije, mogu samo reci da mi je prvi put zao sto vise nema javnog kamenovanja...toliku ljutnju i tugu osjecam, i ujedno veliku nemoc jer pitanje je koliko jos takvih radi po bolnicama i kad ce se opet dogodit jedna Matea i Ivano...pocivao u miru maleni... ne ponovilo se nikome vise!
    Baby nadam se da si danas bolje ali svejedno trci kod dr!
    Sanjarka ne me brisati s liste 
    Svim ostalim curama saljem veliki zagrljaj i pozdrav! 

CrazyPuppet
    18. Veljača 2016. 08:38

kokolo ajme blago ti se, na kojem si otoku?
    ejić - preslatko :) borci su već u trbuhu :)
    inaj - nemoš ti samo tako te bračke gene dovest u red :D

Bruna257
    18. Veljača 2016. 08:53

Ejic, predivno,i moja beba radi akrobacije :)
    Baby nadam se da ce biti sve ok, ali ti ipak kod gin... Meni se slicno desavala(bila sam na pragu tahikardije) kada mi je stitnjaca divljala,znojenje,treskavica, tlak95/65 a otkucaji 135-160, u stanju mirovanja,gusenje,vrtoglavica i dezorijentiranost...  Pa ako jos nisi,provjeri hormone stitne.... Najbitnije TSH i fT4.... Drzim fige da budete vas oboje ok! :*

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

ejic
    18. Veljača 2016. 09:04

Bruna, Neznam bas ako su to akrobacije posto nista ne osjetim (bar mislim da to sto se tu i tamo desava, nije beba vec crijev ili nesto slicno posto mi se cini jos malo rano da vec osjetim bebu). Ja mislim da se to nocu stvarno povukla sasvim lijevo jer spavam ili na desnom boku tako da su mi lijeva noga i desni dio trbuha na malom jastuku.

Iako, sto se pokreta tice, jucer navecer kad sam se smirila i polozila ruku na trbuh cinilo mi se ko da sam stvarno nesto osjetila, ali mislim da je ipak jos prerano da nesto osjetim pod rukom pa da su to ipak bila samo crijeva ili nesto slicno. Ali ovo ujutro na slici definitivno nisu crijeva  I bas je na tom djelu bilo ondako tvrdo, dok je desni dio trbuha bio sasvim mekani

Bruna257
    18. Veljača 2016. 09:16

Mozda je beba svojim pokretima izazvala kontrakciju(koju ti ne moras osjetit), pa se zato stvrdnuo trbuh... Bas jucer sam sa gin pricala o tome tako da je i to moguce, jer se kod kontrakcije ne mora zgrciti cijela maternica,vec samo dio di je beba,i to izaziva kvrge po trbuhu... Unazad koju str sam napisala kako sprijecit kontrakcije,pa ako te zanima-procitaj :) mene su 2dana bas mucile... Nisu boljele, ali neugodne i ruzno je vidjet tvrdu kvrgu na trbuhu,nisam znala dal steti bebi ili ne...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    18. Veljača 2016. 09:20

Morgen cure!!
    Kako ste?

Evo Cro i ja odradile pijenje glukoze i prvo vadenje krvi, sad ce drugo kroz par minuta i onda jos trece i onda mir.
    Nije bilo tako gadno, kao da su neki limun iscijedili unutra.
    Ali ja svejedno jedva cekam da prode to vrijeme da pojedem sendviiiiccc!!! 😂😂😂😂

Baby, daj odi dr da te pogleda, takve reakcije nisu bas najbolje. Najvjerojatnije nije nista, ali barem da znas ako se, ne daj Boze, ponovi...

Pusa cure svima, odoh da me piknu!!

ejic
    18. Veljača 2016. 09:33

Vidis, na to nisam razmisljala. Ja sam se veselila da se konacno bar nesto vidi i odmah zakljucila da je to beba koja spava na lijevoj strani maternice  
    Ta kvrga je bila malo tvrda od ostatka, ali nije bila ono tvrda da nebi mogla dio malo stisnuti, ali posto sam ja bila uvjerena da je to beba, sam ja to gladila a ne pritiskivala da je ne probudim  I zbog toga dosla 15min kasnije na posao

inaj
    18. Veljača 2016. 09:42

#podignimoglas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.