Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikki87
    17. Veljača 2016. 12:28

Haha, a tako :) ...tu sam ja, samo više čitam nego što pišem... ja još uvijek nisam osjetila lupkanje, ali imam osjećaj da stalno mišicu osjetim, ali kao neko škakljanje...

inaj
    17. Veljača 2016. 12:33

što se tiče slučaja iz novina, užasno sam se rastužila, žao mi je roditelja i bebača....i užasne stvari se događaju i mislim da je najmanje što možemo je biti informirane i pripremljene za porod ne samo mi nego i naše pratnje.... a nažalost nekad i to nemože pomoći protiv nekih doktora idiota

Kad je od moje kolegice sestra rađala, nezin doktor nije bio dežuran ali ga je ona svejedno zvala da dođe jer je bio takav dogovor.....ona je imala trudove i u trenutku kad  je neki mladi doktor krenuo svom silom skočit na njezin trbuh uletio je njezin ginekolog i ovog mladog doktora je bacio u zid i rekao mu da mu to nikad nije palo na pamet više u životu...zamislite da je on uspio u svom naumu....

Majadila
    17. Veljača 2016. 12:34

Nikki, Sanjarka je postala nemilosrdna i ako se ne javiš svakih pola sata na temu, briše te iz tablice. 

Ja sam počela osjećati s punih 18 tjedana. Prva mi je beba, posteljica je naprijed.

Sanjarka88
    17. Veljača 2016. 12:34

Vjerovatno je to to, samo je teško na početku raspoznat uskoro će to postat pravi udarci, pa neće bit sumnje 

hehe ma da da nam lista bude preglednija ima dosta cura koje su se jednom javile i nikad više , samo ti nama tipkaj

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    17. Veljača 2016. 12:38

Ja se slazem da pratnja svakako treba ici. Ne mora biti partner, moze biti bilotko - mama, teta, frendica... Ne mora imati ni neku posebnu ulogu, samo da je tamo.

Malamimi
    17. Veljača 2016. 13:34

A cure nemojte sad tako, nije sve tak crno. Nazalost gluposti i tuzne stvari se dogadjaju i takvi ljudi bi trebali gubiti posao. Nikad on meni ne bi vise u bolnici radio. Ne treba mi pratnja da neke stvari ne dozvolim da mi se rade pa necu lezati u nesvjesti

Dunyasha
    17. Veljača 2016. 13:40

Majadila, pa ti si vec u 28 tt!!! Aimeee, ja tek sad zapravo iscitala stadij tvoje trudnoce!! Pa ti si nam fest trudnaaa!!!
    👏👏👏👏👏👏👏
    Ja malo kao da s Marsa padam, ali Boze moj.... 😂😂😂😂

Bruna257
    17. Veljača 2016. 13:44

pozdrav cure....
    malo mijenjam temu... recite mi da li koju od vas muče bh kontrakcije? ak da, kolko često? ja uzimam magnezij direkt 375 ,jučer popodne su me baš rasturale... popila sam jos i jedan normabel i smirilo se.. danas me već 2 puta do sada ulovilo.... nije bolno, ali je bas neugodno... meni nije ništa, al se brinem za bebu...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.