Evo i mene da vam se javim, bila na pregledu, sve je u redu curka ima nešto manje od 1 kg, ima lijepu okruglu trbušinu. Po svim mjerama odgovara 27 tj. Urin mi je super, poslao me ponovo na urinu kulturu radi provjere.
Ja sam u zadnja dva dana dobila nekakav osip, iskreno ne znam od čega, sumnjam na omekšivač, smiri mi se i povuče kroz pol sata čim se otuširam i legnem bez robe. Prvo krene po šakama i trbuhu pa sve po nogama i leđima, svrbi me mogla i se do krvi izgrebat ali nekako se suzdržavam. Dr. mi je prepisao neku kremu koju naprave u ljekarni nek se time mažem, on kaže da znaju trudnice dobiti osip da može biti alergijska reakcija ne neki sastojak u deterdžentima s obzirom da je koža napeta jer se rasteže pa je samim time i osjetljiva. Ima koja od vas iskustva s time?
Jedno pitanjce, dali se ona provjera secera radi na taste? sutra bi trebala vadit rezus faktor, i secer?kako je jedno iza drugog, zanima me imam li pravo nesto prigrist? hvaaala
Marie, imala sam i ja s tim osipom problema, za svaki slučaj pitaj dr da nije jetra u pitanju (pogotovo ako te svrbe dlanovi tabani i trbuh) mene je gnjavilo dva puna tjedna, već sam rane imala od češanja, a najgore je bilo kad bi legla spavat. ne znam u čemu je stvar, dal u deterdžentu, ili u hrani.. dan danas ne znam, znam samo da je prilično česta pojava u trudnoći... meni je bepanthen krema mrvicu pomogla, al ne puno... probaj se suzdržat kolko možeš, proći će samo od sebe
Betty šećer mora na tašte, rh ne mora
Bok curke..Evo da se malo javimo da smo dobro, bebac je svaki dan sve aktivniji, i bas me to veseli
vjeverica pa di u Vrbovcu je kupila?, Ja zivim u vrbovcu...
zumbul od kuda si ti?
Ovo za Vinkovce je strava i uzas..Nedo Bog nikome da to dozivi ..Treba ga dozivotno zatvorit, a kolko sam citala nije to jedino lose iskustvo iz Vinkovacke bolnice...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teja bravo za aktivnog bebaca ja sam se u ove krajeve tek nedavno doselila pa ću ti ovako laički objasniti - u onoj zgradi gdje se sajam odvija, preko puta dm-a
jesi skužila?
vjeverica daaa, ima tam baby ducan koji se nedavno otvoril, bila jednom al nisam primjetila da imaju tetre na metre, bas cu sutra ic pogledat, hvala ti punooooo
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Mislim da ih nije kupila u baby dućanu (za njega ni ne znam da postoji ). mislim da ih je kupila u nekom dućanu gdje prodaju materijale na metre (za šivanje), ali sutra ti točno provjerim
Sortiraj odgovore
Najstariji