Žabice bravo za bebolinca, neka on tebe samo mlati. meni se isto učinilo neki dan, ali meni je posteljica sprijeda, pa će možda još proći nekoliko dana dok ga pravo ne osjetim
Zabice bravooooooooo za tvoju malu bebicu!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žabica bravo za bebicu 😘
Ovu tuznu pricu citam svako malo, i zaista ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi poput doticnog doktora. I suosjecam s trudnicama koje trebaju ici roditi u tu bolnicu. Vjerovatno imaju takve strahove uh 😢😢😢😢
Kokolo, Starim di ste cure?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro..
Vidim vidjele ste za ovaj slučaj u Vinkovcima.. To mi je poznanica, koja je išla na mpo.. Znači jedva su zaceli to dijete i doktor im ga ubije svojim nemarom..
Ja joj se iskreno divim jer je digla cijelu Hrvatsku na noge. I nema namjeru odustati dok taj doktor ne dobije doživotnu zabranu rada.. Žena stvarno ima nadljudsku snagu..
..da nema nade, srce bi prepuklo..
IvaLea život je prekratak da bi trpili tuđa sranja.... Ja bi joj napravila takvu scenu da bi me pamtila cili život... Ginekolozi i doktori su tu nama na usluzi, sami su izabrali taj poziv. Sad nek se izvole ponašat u skladu s tim.
Ja sam se cila rastužila na tu priču... Toliko da me dragi napa da se prestanem nervirat i samo guglat negativne stvari A ima i pravo... Budem pozitivna cili dan pa me tako neka stvar baci u depresiju.... Jadna cura, nek samo smogne snage tom "majstoru" oduzet dozvolu za rad... To je najmanje šta mu mogu napravit, da se mene pita ja bi ga u zatvor strpala.
A ja sam jutros bila vadit krv... Svaka čast sestrama... Ogromne gužve, vruće, nema zraka, ljudi samo idu, ka na traci, a one ljubazne i nježne prema svima. Nikad bezbolnije vađenje krvi nisam imala.
Bolnicu su isto mogli malo sredit, ista je već desetljećima. Samo su nova vrata ulazna promijenili -.- i natpis... Unutra jedva da ima svijetla, sve ko u nekom horor filmu... Svi kašlju na sve strane ( ko je vidia dignit ruku ili odmaknit glavu dok raspršuju svoje boleštine)... I pun kufer baba koje ništa ne razume pa im jadne sestre sve ponavljaju sto puta i još se onako deru jer jadne babe ništa ne čuju... Show...
Ivf pretužno..... što drugo reći! baš me rastuže ovakve vijesti, to nitko ne zaslužuje.... želim im svu sreću ovog svijeta
Sandrich koje pretrage si radila jutros pa u bolnici vadiš krv?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mene
Ja sam u milijun nekih obaveza izmedu ostalog u nekom ranom proljetnom ciscenju stana 😊 kaze MM da ga brine to,da svijam gnijezdo kao da cu se porodit ovih dana
Sve ste dobro pa vas necu nabrajat 😊
Sto se tice tog skakanja po trbuhu to je praksa svih rodilista kao i rucno okretanje beba kad su na zadak zato uvijek kazem bez pratnje nek nitko ne ide na porod!!
Jutro ženske! Ja sam u totalnog guzvi na poslu pa se ne stignem druziti s vama, a ovo vrijeme i prehlada me toliko umaraju da dodem doma i spavam samo...
Dunya, vidimo se sutra, cujemo se navecer i dogovorimo di i kada, jos ne znam kako cu do gore.
Inaj, sutra ti pošljem linkove za prelene sa ebay-a. Obecajem!
Sanjarka, i tebi sam daaaavno obecala slikicu, i to obecajem da budem sutra! Samo me nemoj izbrisati sa liste
Sanjarka, čini mi se da sam nestala s liste? Kada ste počele aktivnije osjećati bebu? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji