Ja isto dam pelene i lovu kad ne znam što bi, eventualno neku sitnicu Bezveze mi je kupovati ako ne znam što treba
Jednom sam se i kod pelena skoro zeznula, došla u babinje bebi od par mjeseci (max 6, ne sjećam se), uzela pelene 4-9 kg i jedan komad robice,a ono beba 10 kila komad!
Zabica, ako ti je prijateljica, pitaj ju. Ja uvjek prvo pitam. Ako ne kaze, onda komadic odjece i kovertu.
Baby, sto se tice pelena, ja zapravo planiram ici nekim obrnutim redoslijedom. Prvo cemo, dok se ne naviknemo, koristiti jp, nakon toga cemo mpp, u svim kombinacijama- ai2 svakako s tetrama, uloscima i sl, pa za noc svakako bambusice jer najbolje upijaju (planiram ih posebno za noc kupiti i masu ulozaka unutra), planiram stavljati i linere kad stolica postane kompaktnija. Dok god je vani sunce i vruce dovoljno da se pelene suse vani, mpp ce biti u igri. A onda, ako bude problem sa susenjem (nemamo susilicu i ne planiram ju kupovati), onda cemo se igrati s tetrama i coverima. S tim da cu ja sve tetre kupiti u Pamigu u Ilici, na metre, i mama ce ih iskrojiti i porubiti. Racunala sam da cu za 320 kn dobiti 20 komada dimenzija 70x70, 30 kom dimenzija 20x20 i 10 komada 20x35 cm, pa cu ih kombinirati. Razmisljam kupiti i prefoldova nekoliko, ali vidjet cu to jos.
Zabice, za krstenje pitati najbolje. Ja jedino sto ne podrzavam je kupnja nakita za djecu. Nikako mi to nije prikladno za malu bebu... Ja od iduceg tjedna krecem sa svojom pripremom za porod, s doulom, pa ce nam se pri kraju t i tata pridruziti. 😊😊😊
Da ga nauce kako da nam pomogne kad krenu trudovi.
Naručila sam ovo, ali naravno za curicu, ali po tom primjeru i planiramo dati novce.
Unikatno, jedinstveno za pokloniti.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dunja si bila pamigu, kak ti djeluju njihove tetre?deblje ,tanje, srednje?
Bilo bi.super kad bi uspjeli negdje naci onaj bambus materijal pa si sami napravit prefoldove, ali trazila sam preko neta gdje.bi toga bilo ali nazalost nista
Žabice, sad si me podsjetila s ovim okvirom- meni je super okvir za sliku koji ima jos dio za otisak nogice/ručice. Ima u magicbaby, ali je dosta skup, oko 200 kn!
Jao, ja vas ništa ne kužim s ovim šiframa A10,12 jedva sam tetre pohvatala, covere jos nisam.
Mislim da ću i ja poput Dunye, za početak jp pa onda kad se obrazujem malo, smišljat rješenja za dalje!
Majadila hvala ti na info ali izgleda da nijedna ne pokriva Zadarsku zupaniju, možda da pitam ove koje se nude bi li potegle do Zadra?! 😔
Koliko doula uopce kosta?! Po cemu određuju cijenik?!
Sortiraj odgovore
Najstariji