Sanjarka, poljupci za mamu 😘😘😘😘💞💞💞💞, ne daj Boze nikome.
Ja cu sebe pripremiti sto je moguce bolje za porod, pokusati sto dulje ostati doma, ako bude izdrzljivo i sve u redu, i onda doci u bolnicu. I biti pristojna. Dosla sam roditi, i smatram da su dr ti koji mi pomazu, a ne odmazu. Na lose ishode ni ne pomisljam.
Mm rekao da ide sa mnom, a ako se predomisli, doula ide kako god. 😉😉
Kako cu pronaci neku doula-u??? Ima neka stranica, fb kontakt?! Bas ste me sad zainteresirale.
Pozdrav svima!
Mi smo jučer saznali da ćemo najvjerojatnije (nije mogao sa stopostotnom sigurnošću potvrditi) imati djevojčicu!! Mišica ima 240 grama i sve je u redu. Sada sam 18+4 prema njegovom mjerama (par dana duže od početnog). Vaga pokazuje 2,5 kg od samog početka trudnoće :)
Ribi, jesu li ti cice porasle. Meni su prvo one buknule. Kad sam se jadna snasla da ih mazem, strije se vec pojavile. U nekoliko tjedana 2 broja. Svi su po tome skuzili da sam trudna.
Malamimi da, one su prve probujale :) nitko sretniji od mm :) strije još nisam primjetila.. trudim se mazat uljem od marelice ili lješnjaka.. ali ništa posebno..još stanem u stare grudnjake, ali uskoro ću morat u shopping po malo veći broj
ajme, taman ja sad na jutarnjem pročitala da žena izgubila bebu na porodu zbog liječničke greške, prestrašno, nedaj Bože nikome. Sad me u depru bacilo... :( Sanjarka tvojoj mami šaljem hug.
Ja sam sa svojim porodom zadovoljna, osoblje je bilo ok, i ja sam bila ljubazna i strpljiva. Voljela bih da sam mogla izbjeći tu epiziotomiju, al sad kaj je tu je... Na kraju me babica pohvalila i rekla mi da sam stvorena za rađanje i da bar imaju više ovakvih rodilja... a muž to čuje i kaže ma petero ćemo ih imat!!! je moš mislit... :D
Nikki čestitke za curku, ajmo curice sad da bude taman pola pola!
Hvala vam na odgovorima...bila kolegica kod mene s bebicom..pravi anđelek :)
rekla je da budu nas došli pozvati na krštenje koje je 3.4.2016.
Budući da nismo kumovi, zanima me kaj kupiti....
Može savjet? :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica po meni, pelene (koje koristi, ako koristi jp onda das u paketu, lijepe su mi torte od pelena, ali mi je to uzasno nehigijenski.), ili mozda neku guralicu (chicco npr. ), ili neku did.igracku (muller ima jako dobru ponudu istih) ili novce u kovertu pa nek mama kupi sto zeli/sto joj treba.
Maja, Dunya pametnije uzeti ai2 ili mini bikini i ostale uz koje idu coveri? Za dan mislim koristiti ove normalne, za noc bambus.
Svakako cu tetrati i kombinirati te najmanje pelenice dok ne rijesimo pupak. Uzimat cete i dodatne uloske?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji