Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    16. Veljača 2016. 13:14

Sanjarka, poljupci za mamu 😘😘😘😘💞💞💞💞, ne daj Boze nikome.

Ja cu sebe pripremiti sto je moguce bolje za porod, pokusati sto dulje ostati doma, ako bude izdrzljivo i sve u redu, i onda doci u bolnicu. I biti pristojna. Dosla sam roditi, i smatram da su dr ti koji mi pomazu, a ne odmazu. Na lose ishode ni ne pomisljam.
    Mm rekao da ide sa mnom, a ako se predomisli, doula ide kako god. 😉😉

Ribi
    16. Veljača 2016. 13:27

Aurelija uf,dobro je onda znači nisam jedina :)

Nessah
    16. Veljača 2016. 13:37

Kako cu pronaci neku doula-u??? Ima neka stranica, fb kontakt?! Bas ste me sad zainteresirale. 

Majadila
    16. Veljača 2016. 13:40

http://www.doula.hr/search.php

Nikki87
    16. Veljača 2016. 13:49

Pozdrav svima!
    Mi smo jučer saznali da ćemo najvjerojatnije (nije mogao sa stopostotnom sigurnošću potvrditi) imati djevojčicu!!  Mišica ima 240 grama i sve je u redu. Sada sam 18+4 prema njegovom mjerama (par dana duže od početnog). Vaga pokazuje 2,5 kg od samog početka trudnoće :)

Malamimi
    16. Veljača 2016. 14:20

Ribi, jesu li ti cice porasle. Meni su prvo one buknule. Kad sam se jadna snasla da ih mazem, strije se vec pojavile. U nekoliko tjedana 2 broja. Svi su po tome skuzili da sam trudna.

Ribi
    16. Veljača 2016. 14:26

Malamimi da, one su prve probujale :) nitko sretniji od mm :)  strije još nisam primjetila.. trudim se mazat uljem od marelice ili lješnjaka.. ali ništa posebno..još stanem u stare grudnjake, ali uskoro ću morat u shopping po malo veći broj

CrazyPuppet
    16. Veljača 2016. 14:37

ajme, taman ja sad na jutarnjem pročitala da žena izgubila bebu na porodu zbog liječničke greške, prestrašno, nedaj Bože nikome. Sad me u depru bacilo... :( Sanjarka tvojoj mami šaljem hug. 
    Ja sam sa svojim porodom zadovoljna, osoblje je bilo ok, i ja sam bila ljubazna i strpljiva. Voljela bih da sam mogla izbjeći tu epiziotomiju, al sad kaj je tu je... Na kraju me babica pohvalila i rekla mi da sam stvorena za rađanje i da bar imaju više ovakvih rodilja... a muž to čuje i kaže ma petero ćemo ih imat!!! je moš mislit... :D
    Nikki čestitke za curku, ajmo curice sad da bude taman pola pola!

zabica25
    16. Veljača 2016. 15:02

Hvala vam na odgovorima...bila kolegica kod mene s bebicom..pravi anđelek :)
    rekla je da budu nas došli pozvati na krštenje koje je 3.4.2016. 
    Budući da nismo kumovi, zanima me kaj kupiti....
    Može savjet? :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    16. Veljača 2016. 15:13

Zabica po meni, pelene (koje koristi, ako koristi jp onda das u paketu, lijepe su mi torte od pelena, ali mi je to uzasno nehigijenski.), ili mozda neku guralicu (chicco npr. ), ili neku did.igracku (muller ima jako dobru ponudu istih) ili novce u kovertu pa nek mama kupi sto zeli/sto joj treba.
    Maja, Dunya pametnije uzeti ai2 ili mini bikini i ostale uz koje idu coveri? Za dan mislim koristiti ove normalne, za noc bambus. 
    Svakako cu tetrati i kombinirati te najmanje pelenice dok ne rijesimo pupak. Uzimat cete i dodatne uloske?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.