Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    12. Veljača 2016. 13:45

Zaista ne djeluje pouzdano hahaha  

baby♡girl
    12. Veljača 2016. 13:46

Dunya to si na uputnicu isla na anomaly scan ? U Petrovu?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• brki
    12. Veljača 2016. 13:49

Hvala cure na odg.menstruaciju sam imala 1.1. Zatim opet 28.1 onda.a nakon završetka dva dana od menstruacije imala sam odnos.

Brki

Tynchy
    12. Veljača 2016. 13:50

Dunya moja draga!! HB da je sve samo liječnička greška! :) Sad se odmori, naspavaj i nadoknadi bar 5 od 10 izgubljenih godina.
    Sviđa mi se Nika.. :) Ali i Marla! oduševljena sa s tim imenom.
    Nemoj se ljutiti ako joj nekada kažem Marla :?

Tynchy
    12. Veljača 2016. 13:50

Dunya moja draga!! HB da je sve samo liječnička greška! :) Sad se odmori, naspavaj i nadoknadi bar 5 od 10 izgubljenih godina.
    Sviđa mi se Nika.. :) Ali i Marla! oduševljena sa s tim imenom.
    Nemoj se ljutiti ako joj nekada kažem Marla :?

iva1989lea
    12. Veljača 2016. 13:52

Dunja drago mi je da je sve OK...Nika mi je predivno ime...evo ja kupila prve stvari za bebu...3 dekice za krevet i kolica i jorgancic za zimu :)

CrazyPuppet
    12. Veljača 2016. 13:58

evo ako ti ciklus dakle traje 27 dana, ovulacija je 13. dana ciklusa - ako ti menzes traje recimo 5 dana, odnos si imala 7-8 dana ciklusa... do ovulacije je još 5 dana tako da nije nemoguće, ali nije baš ni vjerojatno... jedino ako je ovulacija kojim slučajem uranila (dakle ukoliko je ciklus bio kraći od prethodnog) onda bi moglo biti nešto... ako se nadaš bebici, sretno :)

• brki
    12. Veljača 2016. 14:05

Nadam se da će biti plusic :)

Brki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.