Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    12. Veljača 2016. 11:52

Bruna vec sad dezuram nad skoljkom svaki put kad sin ode piskit 😑 a sad jos jedan pisonja 
    Crazy morat cemo oguglat na neke stvari i jednostavno prepustit strogi rezim tatama, nema druge

CrazyPuppet
    12. Veljača 2016. 11:54

koji strogi režim? Naš tata je gori od djeteta od dvi godine  morat ću ja bit general i svu trojicu posložit...

miska
    12. Veljača 2016. 12:06

Ja definitivno predugo spavam i vi se toliko ispisete da nis ne popamtim! 

Kokolo zaboravila sam ti jucer stavit jos jedan link njem stranice, tu isto znaju jako cesto biti akcije, sad je recimo uz kolica bila gratis ona zimska oprema, a postarina je 10e 
    http://www.windeln.de/unterwegs/kinderwagen/

Dunya vidjet ces da je to sve u redu, bas sam vec puno puta cula za te ciste i ni jedan slucaj nije zavrsio lose, biti ce da su ciste kod beba aktualne kao i ti hematomi kod trudnica! 

Zabice danas je ispit, pa sretno! 

Kod nas se kruh gotovo redovito pece, bas kao sto kaze Starim nije to bas neka mudrost, moj mm bas nis previse ne zna skuhat ali zato majstorski ispece kruh, onda znate da nije tesko 😂😂😂

Samo neka pada snijeg, jedva cekam malo do gorskih krajeva, sveki mi vec poslala slike, sve je zabjelilo, jos bar 20cm pa da se skijaske staze mogu gazit i onda stizemo 

• brki
    12. Veljača 2016. 12:12

Pozdrav curke. Dali je moguća trudnoća dva dana nakon menstruacije? Uz to da imam neke simptome ali prošlo je od odnosa 12 dana.

Brki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.