Evo nas s pregleda.
Znaci, skratili mi zivot za 10 godina od jcr do danas.
Kaze Kos: nikakvih cista nema, mozak pravilno razvijen. Znaci, nema nicega. Nicega. Zdravo veliko dijete nosim!!! Pokazao nam je kako te ciste izgledaju kad postoje, no ona ih nema.
Glavicom je okrenuta prema dolje, velika je za 25 tjedana, kaze Kos: rekli su vam da je naprednija, jel? Ima 810 grama, bedrena joj je 4,6 cm. Srce pravilno, zeludac pravilan, mokracni mjehur pun, rucice i nozice razvijene, ma sve sve kako treba biti.
Nikad se nisam toliko preznojila kao dns kod njega, ali HB sve je dobro s nasom Nikom.
Sanjarka, stavi joj ime pokraj. 😍😍
Sad mogu ponovo udahnuti i s mirom ici naprijed...
Fali ovdje informacija, nisi nam napisala koliko ti je trajala menstruacija - dakle kojeg dana ciklusa je bio odnos, koliko ti inače traje ciklus... Spermići mogu preživjet i do 4-5 dana u jajovodu i čekat gospođicu jajnu stanicu... Prvi dio ciklusa (do ovulacije) može varirat, ali od ovulacije si plodna 12h. 14 dana nakon ovulacije nastupa menstruacija, ili ne :D
Dunya WOOOOOOHOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
neka nam je Nika živa i zdrava, i živila nam narem 100 godina :)
Dunya tako mi je drago da je sve u redu s Nikom ❤ zao mi je da si uopce to morala proci.
Ja ne znam sta je tim doktorima. Vec sam pisala je jednoj zenici meni jako bliskoj takav stres napravljen kad su joj u 35-36tj rekli da beba ima down. A rodila zdravo musko glavato dijete. Sta je s njima????
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Joj Dunya, koji šokovi!
Iako se te ciste stvarno najcesce povuku same od sebe, svakoj trudnici je to slaba utjeha nazalost. Drago mi je da te Kos smirio i da je sve u redu.
Brki, moguće je. Jedna takva trudnoća je upravo kod mene. Ovulacija mi je ocito taj ciklus uranila za par dana, spermici valjda prezivjeli maksimalno kolko su mogli, a moja jajna stanica kad ih se docepala nije im bilo spasa! Well, at least jednom nije bilo spasa.
Sortiraj odgovore
Najstariji