Večer!
Kao prvo, JA SAM POLOŽILA STRUČNI Tolko sam ponosna na sebe i svoju bebicu koja je sve to proživljavala (stres, mučnine....)
Sandrich- čestitke na dečku :)
iva, pusti ti kg, glavno da su nalazi ok...
Dunja, eto vidiš kako je sve lijepo dr. Kos objasnio, sve je ok i baš mi je drago. Dakle, odlučili ste se za Niku? Predivno iako je Marla baš postalo zarazno ime...jako mi se sviđa :)
kokolo, baby, crazy, miska, Marie, hvala na figama, pomogle su mi
Starim, super kaj ste odabrali plavu boju kolica, sviđa mi se :* Riblja pašteta, njami!!!
brki, moguća je T, držim palčeve!
Stvarno, gdje je MalaKoza?
Bili smo u IKEI, ali ja nisam našla dječji odjel..to je sigurno gore, jer smo mi bili samo dolje. I ja jedva čekam da mi se beba počinje javljati. :)
Mučnine idu PA-PA
Večer!
Kao prvo, JA SAM POLOŽILA STRUČNITolko sam ponosna na sebe i svoju bebicu koja je sve to proživljavala (stres, mučnine….)
Sandrich- čestitke na dečku :)
iva, pusti ti kg, glavno da su nalazi ok…
Dunja, eto vidiš kako je sve lijepo dr. Kos objasnio, sve je ok i baš mi je drago. Dakle, odlučili ste se za Niku? Predivno iako je Marla baš postalo zarazno ime…jako mi se sviđa :)
kokolo, baby, crazy, miska, Marie, hvala na figama, pomogle su miStarim, super kaj ste odabrali plavu boju kolica, sviđa mi se :* Riblja pašteta, njami!!!
brki, moguća je T, držim palčeve!
Stvarno, gdje je MalaKoza?
Bili smo u IKEI, ali ja nisam našla dječji odjel..to je sigurno gore, jer smo mi bili samo dolje. I ja jedva čekam da mi se beba počinje javljati. :)
Mučnine idu PA-PA
žabica čestitam vam oboje na položenom ispitu ;) bravooo!! sada uživanje u trudnoći ;)
mala koza nam potpuno nestala sa foruma... :/ JAVI NAM SE!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Žabica čestitam na ispitu, iz iskustva iz okoline znam da je veliki stres polagati stručni....
da dječji odjel od ikee je gore
pečem mužu sachericu, a tako me nešto na momente probada kod desnog jajnika, da baš zaboli jako....
bila sam danas u h&m da si kupim trudničke traperice, majko mila koji stres oko toga, sve neki mali brojevi...a i ono sto sam našla pa treba to obući na sebe ...jedva čekam da dode ljepse vrijeme da počnemo tenisice nositi i nižu obuću....
jel moguće da me bebač to lupa po jajniku.... u zadnjih par dana osjećam leptiriće i kak me nešto škaklja u trbuhu ali ovo baš zaboli iznenada
Žabica čestitam na ispitu, iz iskustva iz okoline znam da je veliki stres polagati stručni….
da dječji odjel od ikee je gore
pečem mužu sachericu, a tako me nešto na momente probada kod desnog jajnika, da baš zaboli jako….
bila sam danas u h&m da si kupim trudničke traperice, majko mila koji stres oko toga, sve neki mali brojevi…a i ono sto sam našla pa treba to obući na sebe …jedva čekam da dode ljepse vrijeme da počnemo tenisice nositi i nižu obuću….
jel moguće da me bebač to lupa po jajniku…. u zadnjih par dana osjećam leptiriće i kak me nešto škaklja u trbuhu ali ovo baš zaboli iznenada
da, da, tako meni bilo u početku, izgleda da me beba udarala po jajniku... a i sad me zna zabolit, vjerojatno od širenja i svega toga... ništa strašno, tako mi na zadnjem pregledu rekao moj gin....
čekaj samo da krene beba udarati, meni danas pupak plesao ljevo desno kako se beba kretala... osjećaj je i predivan i čudan

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Zabica
Ja se najvise bojim onih ludjackih grceva u nogama, znala sam se probuditi psovajući da mi se muz s oprostenjem zasro, mislio je da sam zrela za Vrapce. I ono u sred dana kad su mi se prsti znali zgrcit 😂😂 bas sam bila malo malkice luda 😢
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zabiceee pa bravo, svaka cast nisam ni sumnjala u tebe! Vec sam danas pisala kako se iskreno divim svim curama sto moraju ucit za vrijeme trudnoce. Eto, skinula si to s vrata, mucnine prolaze...vrijeme je da pocnes potpuno uzivat u trudnoci!
Zabiceee pa bravo, svaka castnisam ni sumnjala u tebe! Vec sam danas pisala kako se iskreno divim svim curama sto moraju ucit za vrijeme trudnoce. Eto, skinula si to s vrata, mucnine prolaze…vrijeme je da pocnes potpuno uzivat u trudnoci!
Hvala ti kokolo :)
Hvala i svim curama na čestitki...divne ste!
Fige su mi pomogle
Nessah, kolica su premedena...neutralna, i za dječaka i za djevojčicu..supeeeer

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Žabice, čestitam!
Ja ću, kolko mi se čini, svoj stručni polagat s trbuhom do zuba, možda mi se smiluje neko. Jedino ne znam tko će me u 6 mj prikovat za knjigu mjesec dana!!
A za ikeu si moraš uzet cijeli dan, dok samo prođeš cijeli gornji kat, treba ti barem 2 sata, pogotovo kad ideš prvi put!

Vecer curke!! Evo ja sam veceras saznala da ce mi starci kupiti kolica za prvog unuka i izabrala sam ova : http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-novo-2/
Nekak su mi najpristupacnija cijenom a i simpa su mi jer volim crnu boju pa moze proci i za decka i za curu kasnije ak bude. Sto vi mislite?
Zabica cestitke na polozenom strucnom!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji