Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    12. Veljača 2016. 18:49

Večer!
    Kao prvo, JA SAM POLOŽILA STRUČNI  Tolko sam ponosna na sebe i svoju bebicu koja je sve to proživljavala (stres, mučnine....)

Sandrich- čestitke na dečku :)
    iva, pusti ti kg, glavno da su nalazi ok...
    Dunja, eto vidiš kako je sve lijepo dr. Kos objasnio, sve je ok i baš mi je drago. Dakle, odlučili ste se za Niku? Predivno iako je Marla baš postalo zarazno ime...jako mi se sviđa :)
    kokolo, baby, crazy, miska, Marie, hvala na figama, pomogle su mi 

Starim, super kaj ste odabrali plavu boju kolica, sviđa mi se :* Riblja pašteta, njami!!!
    brki, moguća je T, držim palčeve!

Stvarno, gdje je MalaKoza?

Bili smo u IKEI, ali ja nisam našla dječji odjel..to je sigurno gore, jer smo mi bili samo dolje. I ja jedva čekam da mi se beba počinje javljati. :)
    Mučnine idu PA-PA

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• brki
    12. Veljača 2016. 19:33

Hvala Curke sve vam javim :) :*

Brki

inaj
    12. Veljača 2016. 19:35

Žabica čestitam na ispitu, iz iskustva iz okoline znam da je veliki stres polagati stručni....
    da dječji odjel od ikee je gore

pečem mužu sachericu, a tako me nešto na momente probada kod desnog jajnika, da baš zaboli jako....
    bila sam danas u h&m da si kupim trudničke traperice, majko mila koji stres oko toga, sve neki mali brojevi...a i ono sto sam našla pa treba to obući na sebe ...jedva čekam da dode ljepse vrijeme da počnemo tenisice nositi i nižu obuću....

jel moguće da me bebač to lupa po jajniku.... u zadnjih par dana osjećam leptiriće i kak me nešto škaklja u trbuhu ali ovo baš zaboli iznenada

baby♡girl
    12. Veljača 2016. 20:38

Zabica 
    Ja se najvise bojim onih ludjackih grceva u nogama, znala sam se probuditi psovajući da mi se muz s oprostenjem zasro, mislio je da sam zrela za Vrapce. I ono u sred dana kad su mi se prsti znali zgrcit 😂😂 bas sam bila malo malkice luda 😢

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• kokolo5
    12. Veljača 2016. 21:09

Zabiceee pa bravo, svaka cast  nisam ni sumnjala u tebe! Vec sam danas pisala kako se iskreno divim svim curama sto moraju ucit za vrijeme trudnoce. Eto, skinula si to s vrata, mucnine prolaze...vrijeme je da pocnes potpuno uzivat u trudnoci! 

Aurelija
    12. Veljača 2016. 22:02

Žabice, čestitam!
    Ja ću, kolko mi se čini, svoj stručni polagat s trbuhom do zuba, možda mi se smiluje neko. Jedino ne znam tko će me u 6 mj prikovat za knjigu mjesec dana!!

A za ikeu si moraš uzet cijeli dan, dok samo prođeš cijeli gornji kat, treba ti barem 2 sata, pogotovo kad ideš prvi put!

Nessah
    12. Veljača 2016. 22:54

Vecer curke!! Evo ja sam veceras saznala da ce mi starci kupiti kolica za prvog unuka i izabrala sam ova : http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-novo-2/

Nekak su mi najpristupacnija cijenom a i simpa su mi jer volim crnu boju pa moze proci i za decka i za curu kasnije ak bude. Sto vi mislite? 

Zabica cestitke na polozenom strucnom!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.