Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Veljača 2016. 13:01

zacenio- ono kad ostane bez zraka dok plače?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    12. Veljača 2016. 13:06

Baš sam i ja jučer razmišljala, malakoza se već neko vrijeme nije javila..... di nam je nestala?

i mi smo imali odnose 8,9 i 10 dan ciklusa, tako da je tada moralo doc do oplodnje....još nam je prvi test pokazao + 11 dana nakon tog odnosa, 5 dana prije očekivane m.... imala sam neki hunch da bi to moglo biti to... :D

Hvala, sanjarka,uzivam gledajuć iz kuće kako pada :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    12. Veljača 2016. 13:07

ma da, s tim da se meni samo nekako skamenio, nije ni plakao ni niš... i onda bi 2 sec nakon toga duboko udahnuo... ugl, odradili su sve žive pretrage u ta tri dana. Bace ti neku bubu u uho, pa si ti u glavi vrtiš sve moguće scenarije a nitko neće niš konkretno reć... pa onda kao ja mislila idemo doma, kad dođe dr. kao nalazi krvi nisu u redu, moramo ih ponoviti.... sve je Hvala Bogu bilo u redu, ali ja sam se još neko vrijeme oporavljala od proživljenih strahova.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.