Dunya, ajme užaš! Kolegici su nedavno isto tak rekli da mali ima ciste na mozgu i sva se izbedirala, na kraju eto rodila zdravog dečkića i kao normalno je da ih bebe imaju. Držim fige da te i dr Kos utješi da je sve ok, a mislim da te tvoja doktorica ne bi lagala. Samo pozitivno, šaljemo vam jedan veeeeliki zagrljaj ohrabrenja i puse, javi se poslije pregleda da nam potvrdiš da je sve ok
Inaj, H&M Arena
Starim, veličine im definitivno nisu iste, dvije trudničke majce M vel, jedna mi taman sad, druga, koju nisam probavala mi puše na sve strane. Valjda cu je moći nositi zadnjih mj dana i to svaki dan da je iznosim
E da, Inaj, Dunya, ste bile na radionici jučer onda za PP? I jel pijemo Zg kavu za vikend?
Ja totalno ne kupujem trudničku robu... sve sanjam o jeseni kad si dovedem liniju ured, pa se bacim na sređivanje sebe i kupnju nove jesenske kolekcije
a da si vratim liniju natrag, mogla bi na noćno kupanje svaki dan, pa plivat do beskraja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunya, suosjećam s tobom, znam kroz što prolaziš, i sama sam prošla te šokove, ali negdje u dubini sam znala da je sve ok (kao što i ti znaš) i sigurna sam da će ti dr. Kos to danas samo potvrdit da možeš prestat mislit na to. Sretno!
Ja ne kupujem trudnicke majice definitivno,kupujem ove neke bzvz kao u new yorkera na snizenju za po doma ,bitno da su siroke i duge i malo neke finije za po gradu-par majica i koju tuniku-haljinicu ali tajice moram trudnicke jer to jedino moze zbog trble 😊 al trudim se sto manje toga kupit,cisto eto da ne hodam gola
Pecem domaci kruh i pravim riblju pastetu danas,nije bas posna jer idu jaja u nju 😶
Ja u principu računam, što manje potrošim na odjeću za sebe više ću na malog dok stanem u sve što imam u ormaru dobro je, kupila sam dvoje trapke trudničke i one su mi zakon, i jednu košuljicu, tajica imam od prije, i to je to za sad bar
mmmmmmmm domaći kruh
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka nocno kupanje? Kuzim te, i ja razmisljam o tome...da me ovo lito nitko ne vidi u kupacem dok se ne dovedem u red
Za rucak, tata pece ribu na gradele, uz to leso prokulice s krumpirom.
Starim i kruh radis? Wow! Sve znas!
Trudnicku robu izbjegavam kupovat...jedino neku "potrosnu" tipa tajice i hulahopke. Uglavnom nosim tunike, sire majice i haljine...kad nisam u trenirki
pozdrav, žene
dunya ne brini, bit će sve ok... samo pozitivno razmišljaj, vjerujem da bi ti tvoja super gin rekla kad bi postojale ikakve indicije za nešto, a ako ti je napisala i naglasila da je beba zdrava, zbilja nemoj tolko brinut,... pričam ti iz vlastitog iskustva, od početka T imam stalno neke turbulencije i probleme i šokove.. ali nedam se, pričam svaki dan sa svojom bebom, pozitivno razmišljam, pustim si muziku... nije lako, al nedam se,... šaljem ti puuuuno pozitivnih vibri
Sanjarka kod mene danas isto se ne jede meso... kod nas su danas štrukli za ručak mm ih obožava, čak me žicao da mu ih skuham danas,...ja planirala skuše pripremit, al eto, budu drugi petak
inače, noćas sam loše spavala, sve me bolilo, neznam koji vrabac mi je bio noćas.. a ujutro sam takav udarac dobila ispod pupka da sam se morala probuditi.. i onda zujanje od pola6.. al bit će bolje, pustila si Arctic Monkeys i gledam kroz prozor kako snijeg pada
ostale cure, nadam se da ste mi sve ok šaljem vam snjezne pozdrave
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ti sanjarka stanes u tajice od prije? Blago ti se,mene stezu vec dugo
Kokolo meni vise ni trenirke od prije ne mogu iako sam sve gume u struku prerezala😁
Daaaa i ja razmisljam o nocnom kupanju,razmisljam... 😑kakvo moje nocno kupanje s dva deckica😐 ja sam u biti nakon prvog poroda poslije tri mj dosla na istu kilazu kao prije T i onda se iz nekog razloga opet ukrmacila 😠 sad se nadam da necu napravit istu gresku a kontam da smrsat moram pored dva hiperaktivca
A daaajtee kruh zene moje,pa to je bar lako😑morat cu ja organizirat jedan babinjak s vama 😉 pa vam pripremit svasta nesto sad dok imamo opravdanje za papit😁
Sortiraj odgovore
Najstariji