Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    12. Veljača 2016. 09:00

Jutro trudničice,
    Starim bravo za plavu boju ;)
    Žabica držim palčeve da rasturiš na ispitu!
    Dunya - u potpunosti te razumijem, ali bit će to sve super. I ja šaljem virtualni hug :)
    Ja danas u turbo pogonu, ima se svašta za napravit, vikend će isto biti radni... ah ah...
    kad sve ovo prođe, onda bih i ja mogla zarit glavu u knjige i riješit stručni prije poroda...
    Cure kako vi koje imate male limače, moj nešto u zadnjih 10 dana stalno hoće na ruke... dižem ga non stop, i osjećam pritisak dolje... dr. kaže da je cerviks uloživ za vršak prsta i to je kao normalno u drugoj T, ali me strah da me ne krene otvarat još više... nebi ja na mirovanje...

Sanjarka88
    12. Veljača 2016. 09:08

Crazy smanji ti svakako malo tempo i poslovni isto, bolje nego da završiš na mirovanju do kraja trudnoće
    a što se malca tiče, jel inače takav ili? možda je samo faza koja će brzo proć

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    12. Veljača 2016. 09:12

nadam se da je samo faza, malo je bubani pa onda cendra. morat ću muža malo jače uključit u sve to. Neka ga on nosa. S tempo teško da mogu smanjit, na poslu mi je gužva, a sa strane još radim doma, a i mi sami krećemo u neku gradnju pa crtam te nacrte i ganjam papire za vlastitu kuću.

Dunyasha
    12. Veljača 2016. 09:19

Thx cure na potpori.
    Ja, zapravo, odbijam pomisliti da je to, ne daj Boze, trisomija 18, jer je apsolutno sve dobro s njom. Srce, ruke, noge, stopala, prstici na rukama, nepce, nos, sve je dobro. Znaci, ne dam da je to ista zabrinjavajuce!!
    Moja dr rekla da je znala da cu se tako zabrinuti da me ne bi na slala na pregkes i rekla je da mnogi dr to ni ne pregledavaji.
    Nis mi to ne znaci jer je, eto, ona to pregledala, pa sad znam da je to to. 
    Ne znam dal se one prije javljaju, mislim da da, ali da se kod nekih povuku prije, kod nekih kasnije... 
    Nista nisam jcr bila u stanju pitati jer sam bila u soku. Ali dns cu Kosa sve ispitati. Nadam se da nece imati oprecno misljenje...

• kokolo5
    12. Veljača 2016. 09:23

Crazy ti si supermen (superžena )...odakle ti energije za sve to? Svaka cast! Jos ucit u trudnoci...s ovim sindromom pileceg mozga sto zahvaca trudnice, iskreno se divim svima koje imaju bilo kakve ispite! 
    Mali ti valjda osjeca da ce dobit "konkurenciju" pa se zeli sto vise mazit dok te jos ima samo za sebe   pripazi malo, nisu vise lagani. Ja na kraju dana osjecam toliki pritisak dolje, da moram lec. Mislim da je to bas od cestog podizanja i nosanja...
    Btw-odlicna ti je profilna! 
    Sanjarka nemoj me nagovarat, ne fali mi puno 

Sanjarka88
    12. Veljača 2016. 09:23

Trisomija 18 - je jedna od onih na koje se testiramo isto ko kombiniranog probira ili?
    naravno da je sve ok, pa negdje bi se nešto primjetilo da nije, uvjerena sam. Javi se danas nakon pregleda, Kos je stručnjak , sigurna sam da ćeš dobit pravo mišljenje od njega

Crazy definitivno uključit muža u sve, zeznuto je to jer ti je klinac baš još mali, i ne možeš mu objasnit da ga mama nemože nosit više.... faza je sigurno, pogotovo ako je malo bolestan, al tata nek nosa, slažem se

Sanjarka88
    12. Veljača 2016. 09:25

Kokolo ma hajdeeeee, daj si gušta, prodaš ova koja imaš, i za razliku još možeš kako hoćeš, što ima veze

baby♡girl
    12. Veljača 2016. 09:27

Jutro 😊
    Dunya ako doktorica kaze da je zdrava, zdrava je. Nadam se da ces se umiriti s ovim uzv-om. 
    Starim lajkam plava 😆
    Crazy faze i nadam se da ce proci. Za tvoje dobro odmaraj. Ja pokusavam zbilja sto vise, iako nesto ne mozes izbjeci, moram ju staviti u kadu i izvaditi iz nje, moram ju nosit po stepenicama, ali ono laganini odmaram koliko mogu. 
    Žabica sretno danas 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mama3put
    12. Veljača 2016. 09:28

Crazy to vrh prsta je normalno kod zena koje su vec radale i meni je tako ali nemoj nosat malog ipak

Da Sanjarka plava ipak,citav grad gura siva ja bas necu😆 od prvog sina su mi crveno crna i sve su perive navlake ali da je jednostavno stalno prat i nije a siva su osjetljivija od ovih tamnih

• kokolo5
    12. Veljača 2016. 09:31

Dunya nije sigurno edwardsov sindrom, to bi se vec vidilo na anomaly scanu. Ne opterecuj se takvim crnim mislima-nosis zdravu curicu i to je to, vidjet ces! ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.