Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    03. Veljača 2016. 22:09

Cure moje,ludog li vremena... Ujutro u 8 bilo 14 stupnjeva, mm i ja pili kavicu na balkonu, juzina bila al bilo ugodno... A sad pogledam vani, 1 stupanj i sve bijelo, snijeg pada ko sasav...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    04. Veljača 2016. 03:25

Jel nocas ima budnih?

inaj
    04. Veljača 2016. 04:06

zar sumnjas, od 2 h gledam tv, i obavila povracanje, ubija me žgaravica

iva1989lea
    04. Veljača 2016. 06:13

Dobro jutro...mene bura probudila :( i ne bi više zaspala aaa

Bruna257
    04. Veljača 2016. 07:24

Jutro!
    Eh moje supatnice... Nije ni nama lako :) bit ce bolje-jednog dana! :D

zabica25
    04. Veljača 2016. 07:35

Jutroooo

Rozalija, nema na čemu za prijevoz, i drugi put :)

Crazy, nismo ništa imale dogovoreno, meni je žena odgodila instrukcije jer je imala inventuru na poslu pa nije mogla dovesti sina, a ja odmah šaljem poruku curama ako su slobodne..i eto nas na kavi :) Sasvim slučajno!

Vidim da je nesanica stvarno aktualna...joj, baš mi je žao.
    Idem čitat Zakon, nemam mira :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    04. Veljača 2016. 07:46

Dobro jutro djevojke 😊
    Jucer sam napisala onaj svoj klasicni post od pola stranice i nije ga objavilo 😢😢 
    Cro i Sanjarka divne bebe, bas divne 😍😍😍
    Bravo za jucerasnje preglede ❤
    Sto se tice hrane, bas me zanima koliko sam dobila kg. A jedem sve normalno. Ne pretrpavam se, ali ne izbjegavam nesto kad mi se javi zelja. U prvoj sam dobila 17 kg, pocela ih gubiti tek kad sam prestala dojiti. Izgubila u porodu nesto sitno, a ostatak dva tjedna nakon prestanka dojenja sam od sebe otisao. Ipak ajde nadam se da ne idem preko 25 kg, ali ono sta bude bit ce. Kad rodim onda cu razmisljati o skidanju kilica. 😆😆😆
    Sve vas koje nesto bolucka nadam se da ce vas proci 😍
    Inaj vec zgaravica tako jaka?? Mene je to krenulo tek kasnije kad mi je beba stvarala pritisak. Nadam se da ce proci. 😘
    Meni je spavanje relativno dobro. Ali prvu sam znala biti budna do jutra. Sad nemam izbora, nema spavanja danju pa moram nocu 😉

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Rozalija
    04. Veljača 2016. 07:52

Dobro jutro. Ja za sad nemam problema sa nesanicom, osim kaj moram par put u noci ici na wc i ne znam se kak namjestiti. Na leđima bas ne mogu spavati jer se onda ukocim pa onda moram na boku. Budna sam od pol 7 jer je sin isao ujutro u skolu. Inace ide sa sestrom, ali ona danas ima natjecanje iz hrv. pa nije isla u skolu tak da sam ga otpratila jer je 1. razred pa se ne usudim jos ga pustati samog. Dosta je veliki promet, pogotovo ujutro. A vani je hladno.

url=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.