Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    03. Veljača 2016. 20:26

Ajme koje krasne vijesti i pregledi! Bravo cure! 
    Ja mogu svjeociti da se stvarno osjeti kad lezanje na ledjima vise nije udobno, samima ce vam doci da se okrenete na bok ili namjestite u neki polusjedeci/lezeci polozaj. 

A vidi ti nase Međimurke, kako se one dogovorile i našle.   Baš su mi super ta regionalna druženja!

Cro262
    03. Veljača 2016. 20:27

Dunya, za taj ogtt se treba naručiti ili se samo ti za svoje preglede trebaš naručiti? Nisam još gledala... Ma znam da imam slobodan dan i mislim da ću ga ovaj put iskoristiti...

Aurelija
    03. Veljača 2016. 20:42

Peppe, to sam i ja pomislila, možda i rodimo na isti dan!  Nadam se da ću saznat, sve ovisi kako se okrene! 
    Bruna, to su super vijesti, ne moraš ležat, možeš se i seksat juhuu pobjeda!!.  A tvoj bebač svaki put sve veći, nećeš ti termina dočekat!
    Dunya, i tvoja curka je već pravi komad! To je bio cijeli anomaly scan sad ili ćeš ić još negdje? Jedino mi nije jasno zašto toxo tek sad, nekak mi to ima najviše smisla na početku trudnoće

Dunyasha
    03. Veljača 2016. 20:48

O i nasa curka je guzom prema dolje, a glava joj je prema gore. Dakle, izbocine oko pupka je glavica! 👶👶👶👶

Aurelija
    03. Veljača 2016. 20:57

Dunya, aha sorry, vjerojatno nemaš antitijela pa ponavljaš. Ja sam radila torch nakon spontanog i imuna sam, tako da sad ne moram više.

CrazyPuppet
    03. Veljača 2016. 21:17

večer cure,
    bravo za odlične preglede, bome to su već prave bebe, moja je negdje ko breskvica tek :) jedva čekam da me počne mlatiti :) 
    ja sam dobila nalaze za vađenje krvi, sve školski, tako da sam sretna. Jedino se nikako riješit ove urtikarije... sve me svrbi, ludim...
    Međimurke moje, svaka čast što ste se našle, nadam se da vam je bilo super na kavi :) I to još sve ovako potiho, pravo po međimurski ;) 
    Ja sam maznula smoothie od cikle, i mogu vam reći da mi je prefin i pravo otkriće 
    ako koga zanima, evo sastojaka: 1mala jabuka, 1 mala cikla i jedna mala mrkva + žličica meda, sok pola limuna i 1-2dcl vode

iva1989lea
    03. Veljača 2016. 21:33

Predivni pregledi i izvještaji :) veselim se vašim napredcima trudnoća i beba 🚼 ja tek 15.1....i ja se nadam ovaj put malo boljem pregledu i opširnijem..mene cice zadnja tri dana bile na dodir užasno tj bradavice..a što se tiče spavanja na ledima ne dolazi u obzir jer me brzo zabole, tako da mijenjan desni i lijevi bok...

Zumbul
    03. Veljača 2016. 21:58

Vecer drage
    Ja sam bila zaboravila sifru pa se zato nisam javljala ...

Uglavnom, danas sam isla na anomaly scan, u 21 tt sam 😊 mjere su sljedece pa ako ima neko iz 21 tt da usporedimo 😊
    BPD- 54
    AC-162
    FL-33
    TT-402 
    Sve mjere odgovaraju tjednu...
    Uredna dinamika i anatomija ploda,posteljica straga, uredna kolicina plodne vode 😊😊

Primjetili su mi TAHIARITMIJU pa me salju na EKG, i eventualno Holter ako bude potrebe... Inace ja osjetim jako lupanje srca, i ubrzano, pogotovo kad mirujeem...

Inace se osjecam oke, utrogestan vise ne  moram koristiti, ali i dalje moram mirovati, vrlo vjerovatno do kraja trudnoce ,ali sve cemo to izdrzati 😊

Dosle su mi naocale pa se privikavam i na njih..
    Okacila bi vam slikicu da me vidite ali neznam .. 

Mozda zabica, moze skinuti sa Fejsove stranice drage klokanice pa stavit tu 😊

I eto.. Sad idem citat da vidim sta sam u ovih tjedan dana , ako ne i vise propustila 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.