Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    03. Veljača 2016. 10:46

Hvala vam drage moje na podršci, nekako ću preživit do sutra. Bruna, drago mi je kad znam da nisam jedina!
    Sanjarka, na ovoj zadnjoj izgleda ko da se češka po leđima :)

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 10:48

Cure što se tiče Mall-a upravo prije bilo na radiju da su dobili dozvolu , jeeeeeeej!

Hvala curke
    ma to je mamin mislilac slatki

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    03. Veljača 2016. 11:12

Kokolo, hvala...pazi da ne izgubiš cirkulaciju :)
    Sanjarka 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Cro262
    03. Veljača 2016. 11:21

Sanjarka, malac je presladak! kako je njima tako udobno ja ne znam...

Majo, ja spavam na leđima, tako mi je najudobnije, inaće ne mogu spavati na lijevom boku, a na desnom mi trbuh radi težinu pa mi nije udobno...ponekad pomogne jastuk, ali stvarno sam većinom na leđima...baš ću pitati doktora danas koliko je to ok...sad sam i ja počela pisati na papirić pitanja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.